Hjem Nasjonal kamp Aktivisme Motstandsbevegelsen protesterte utenfor Finlands ambassade i Oslo

Motstandsbevegelsen protesterte utenfor Finlands ambassade i Oslo

4

MOTSTANDSBEVEGELSEN Aktivister fra Rede 1 protesterte i dag utenfor Finlands ambassade i Oslo.

Det var i forbindelse med at forbudsdommen mot Den nordiske motstandsbevegelsen i Finland i dag ble rettskraftig at aktivister fra Rede 1 holdt en protestaksjon utenfor Finlands ambassade i Oslo.

Aktivistene stilte seg opp med et banner med teksten «Finlands sak er vår!» utenfor ambassaden og fyrte av nødbluss og røykgranater.


Da aksjonen var ferdig og aktivistene skulle reise dukket med ett en rekke politibiler og -busser opp og sperret veien. Til tross for at det var en fullt lovlig protestaksjon som ble gjennomført, ble samtlige aktivister ID-sjekket og ransaket, inkludert deres biler.

Politiet beslagla deretter både røykgranater og bengalske lys fra bilene, og gav samtlige aktivister et 48 timer langt forbud mot å oppholde seg i nærheten av den finske ambassaden.

Flere bilder og film fra aksjonen kommer!

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
4 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Espen
Espen
3 år siden

Bra jobbet! Og til helvete med det kriminelle politiet!

Tom
Tom
3 år siden

Bra jobba

This Goyim Know!
This Goyim Know!
3 år siden

Bra jobbet

trackback
3 år siden

[…] På Østlandet har Motstandsbevegelsens plakater med samme tekst som ovenfor blitt hengt opp en rekke steder i løpet av helgen. Aktivister fra Rede 1 gjennomførte fredag også en svært vellykket aksjon utenfor den finske ambassaden i Oslo. Les mer om den HER. […]