Hjem Nasjonal kamp Motstandsbevegelsen Motstandsbevegelsen raserte beryktet sigøynerleir

Motstandsbevegelsen raserte beryktet sigøynerleir

SVERIGE Den nordiske motstandsbevegelsen har nylig gjennomført en aksjon et sted i Stockholm-området hvor man raserte en leir satt opp av sigøynere.

Motstandsbevegelsen har fått nok av sigøynernes søppel og avføring i naturen. Foto: Telegram/ @naste1motstandsrorelsen

Mandag kveld kom det en melding på Telegram om at Den nordiske motstandsbevegelsens Näste 1 har gjennomført en aksjon mot en sigøynerleir. I en artikkel på Motståndsrörelsen.se kommer det frem at det er den beryktede sigøynerleiren «shantytown» som er bygget i en skog i Akalla som inneholder middelalderske antikviteter, som journalisten Christian Peterson nylig rapporterte om.

«Stanken var ufattelig i området og fremkalte brekninger hos kameratene», kan man lese i artikkelen på Motstandsbevegelsens nettsider.

Søppelhaug i sigøynerleiren. Foto: Motståndsrörelsen.se.

Videre kan man lese at okkupantene «skrek og løp fra stedet, mens de ropte på politiet» ​​da aktivistene begynte å rive leiren.

Avslutningsvis skriver aktivistene:

Det snakkes mye, av politikere og folk på internett, uten at noe som helst blir gjort. I 10 år har denne bebyggelsen fått stå urørt fordi ingen tør å ta ansvar og bare bestemme seg for å kjøre bort søppelet. Den nordiske motstandsbevegelsen går fra ord til handling og gjør det eneste som er moralsk riktig og rett gjennom å agere. Hvor langt skal det gå før DU også gjør det samme!?

Sigøynerleir bygget over svenske fortidsminner. Foto: Motståndsrörelsen.se.
Okkupantene «skrek og løp fra stedet» da aktivistene ankom. Foto: Motståndsrörelsen.se.

Mandag kveld diskuterte Motstandsbevegelsens aktivister aksjonen i en ekstrasending av podkasten Mer än ord: