Hjem Nyheter Norden Motstandsbevegelsen slo tilbake venstreekstremister ved BLM-demonstrasjon

Motstandsbevegelsen slo tilbake venstreekstremister ved BLM-demonstrasjon

6

SVERIGE Venstreekstremister ble beskyttet av politiet under søndagens Black Lives Matter-demonstrasjon i svenske Umeå.

Tross kraftig numerisk overlegne havnet venstreekstremistene i bakken. Foto: Motståndsrörelsen.se

På søndag befant journalister fra Motståndsrörelsen.se seg ved Umeås Black Lives Matter-demonstrasjon. Demonstrasjonen skal ha samlet hundretalls deltakere hvorav mange var venstreekstremister og rasefremmede menn.

Da demonstrasjonen var over og deltakerne var på vei hjem ble to av Motstandsbevegelsens utsendte angrepet av et titall maskerte venstreekstremister som også fikk med seg noen aggressive innvandrere.

Det venstreekstreme angrepet ble slått tilbake og til slutt var det politiet som måtte beskytte venstreekstremistene. Dette skjedde da aktivister i nærheten hadde kommet til plassen for å avverge det venstreekstreme angrepet, rapporterer Motståndsrörelsen.se i sin artikkel om saken.

En av disse intervenerende personene – nærmere bestemt David Nilsson – ble under sine suksessfulle forsøk på å beskytte sine kamerater taklet av en politimann.

Ettersom at han på grunn av kaoset var uvitende om at det var akkurat en politimann oppsto det en brytekamp hvor vitner sier at politiets kommunikasjonsutstyr med mere fløy i alle retninger hvorpå det var nødvendig med fire politimenn for å holde ham nede.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
6 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Ronny
Ronny
2 år siden

Det er alltid musikk i ørene når motstandsmenn setter folkeforæder pakket på plass, det eneste som er litt kjipt er at det bare var 2 menn ute. 10 motstandsmenn hadde gitt svina så mye mer grisbank enn bare 2.

JudasGarSviker
JudasGarSviker
2 år siden

✋✋✋

Steinar
Steinar
2 år siden

Leve motstandsbevegelsen!

Hanne
Hanne
2 år siden

Herlig utført. Dere er best.

sidsel
sidsel
2 år siden

Black lives matter? Vel de kan ikke være skapt av Gud Jahve. Gud var ferdig med skapelsen også av mennesker på den 7 dagen da han sa at nå ville han hvile. Den svarte rasen ble skapt etter vann flommen. Så hvem «skapte» det svarte avkommet til Cush? Cush betyr «burnt face». Nimrod het forøvrig avkommet.

Håkon
Håkon
2 år siden

«Se baunene lyser fra fjellet
Bærer bud om den nye tid.
Og baunenes lys skal fortelle
om Hirdmenn som fylkes til strid.

Da fienden atter skal vike
og pampene tape sin makt, ha-ha-ha-ha-ha-ha -ha!
For til vern om det stornorske riket
står trofaste Hirdmenn på vakt.»