Hjem Nasjonal kamp Motstandsbevegelsen søker om å få ha stand på Arendalsuka

Motstandsbevegelsen søker om å få ha stand på Arendalsuka

6

MOTSTANDSBEVEGELSEN Den nordiske motstandsbevegelsen har søkt om å få ha stand på politikeruken Arendalsuka. Frihetskamp gjengir her en pressemelding som tidligere i dag ble publisert på Motstandsbevegelsen.org.

Den nordiske motstandsbevegelsen sendte lørdag den 19. mai inn en søknad om å få ha stand på politikeruken i Arendal, kalt Arendalsuka. Arrangementet beskrives som landets «største politiske møteplass» og varer fra den 13. august til den 18. august.

Arrangørene vil selv at arrangementet skal være en «politisk møteplass» som skal bidra til engasjement og interesse for politikk. På deres nettsted kan man lese følgende:

Arendalsuka skal være en årlig nasjonal arena hvor aktører innenfor politikk, samfunns- og næringsliv møter hverandre og folk, for debatt og utforming av politikk for nåtid og framtid.

Arendalsuka er partipolitisk uavhengig, og har som mål å styrke troen på politikk og politisk debatt. Arendalsuka vil på denne måten bidra til å styrke kraften i vårt levende demokrati.

Til tross for dette og at arrangementet skal være «åpent for alle» så reserverer de seg likevel mot at aktører som fremmer et «antidemokratisk» eller «voldsrettet» budskap skal få delta. Haakon Forwald hadde følgende å si om søknaden:

– Vi har søkt om å få delta, ettersom vi vil være der politikk diskuteres og anser at dette er et utmerket tilfelle for oss til å samtale med folket og spre vårt budskap.

Tror  du søknaden blir godkjent?

– Med tanke på tidligere uttalelser fra ledelsen i Arendalsuka, om at de ville nekte oss å delta dersom vi søkte, så kan man jo mistenke at de vil avslå vår søknad og begrunne det med at vi er «antidemokratiske». Vi anser uansett at det er verdt et forsøk, og et eventuelt avslag vil jo virkelig understreke vår kritikk av dagens såkalte demokrati.

Men er vi antidemokratiske, og hva skjer dersom vi får et avslag?

– Vi er fiender av dagens såkalte liberale demokrati, som er så langt unna et folkestyre (et demokrati) som man kan komme. Vår visjon for Norden og det nordiske folket vil innebære en langt større folkelig innflytelse og ytringsfrihet enn det vi har i dag, og således er vi ikke antidemokratiske i ordets sanne betydning.

Hva gjelder ditt siste spørsmål, så vil vi ta stilling til det når et eventuelt avslag foreligger. Samtlige vil bli holdt oppdaterte her på Motstandsbevegelsen.org og på Frihetskamp.net.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
6 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Kim Larsen
Kim Larsen
4 år siden

Utrolig spennende. Det skal bli en interessant sommer =)

Espen
Espen
4 år siden

Hvorfor snakker disse folk hele tiden om at de er så demokratiske? At man må verne om demokratiet, og at vi er udemokratiske. Snakk om å snu ting på hodet, det er jo de som er udemokratiske. Demokratiet har de jo allerede avskaffet. De spiller med kort de ikke lenger har på hand!

Vent å se, snart leter de frem de samme gamle unnskyldningene for selv å være udemokratisk. Spille på frykt og tilegne oss meninger vi ikke står inne for. Snakke om at det eneste vi står for er hat, og bla, bla, bla.

Anonymsurfer
Anonymsurfer
4 år siden

Det er en mengde politiske saker vi som er NS ønsker å diskutere og opplyse vanlige folk om. Uten oss forblir Arendalsuka ikke annet en fortsettelsen av den dårlige etterkrigsfarsen for de samme opportunistiske og regimevennlige Status Quo-kreftene på den fake høyre-venstre aksen.

Her kan nevnes: korrupte politikere som selger ut våre naturressurser (Acer/EØS), eksportrettet lakseoppdrett som ikke er bærekraftig (men som skaper enda flere asosiale mangemillionærer som driter i landet), den borgerlige regjeringens støtte til terrogrupper i Syria (militært og finansielt), etc etc.

Martin. S
Martin. S
4 år siden

Gir de oss avslag, kommer det tusen fulle skinnheads til Arendalsuka.

Thule
Thule
4 år siden

De antidemokratiske kreftene er dem som må kneble meningsmotstandere for å skape en illusjon av konsensus og legitimitet. Marxismen kan aldri eksistere uten å holdes kunstig i live av en kompromittert regjering og finansiering utenfra. Et fritt folks kollektive immunforsvar knuser den på dagen!

Arngard
Arngard
4 år siden

Vi får se hvor demokratiske arrangørene er. Nå er de jo så vant til å befinne seg i dette ekkokammeret sitt at det å tillate reel politisk opposisjon en plattform kanskje ville vært en smule skummelt for deres folkefiendtlige politikk og primitive argumenter.