Hjem Nasjonal kamp Aktivisme Motstandsbevegelsen stilte opp på Stockholm Maraton

Motstandsbevegelsen stilte opp på Stockholm Maraton

2

MOTSTANDSBEVEGELSEN Lørdag 9. oktober fant Stockholm Maraton sted med drøyt 7 000 deltakere. Motstandsbevegelsen var på plass.

I tillegg til deltakerne var det selvfølgelig også et stort publikum og konkurransen ble også sendt direkte av TV4. En ypperlig mulighet til å spre Motstandsbevegelsens budskap til en stor og mangesidig masse med andre ord.

Aktivister og medlemmer fra svenske Näste 1 fant et godt strategisk sted å stå kort tid etter starten for å nå maksimal eksponering. Banneret for dagens anledning hadde teksten «En sunn sjel i en sunn kropp i en sunn nasjon», samt nettadressen Motståndsrörelsen.se.

Da løperne fra det første startfeltet nærmet seg ble banneret rullet ut. Når disse hadde passert ventet man på neste startfelt som ville passere ti minutter senere.

Deretter ble det omgruppert til 15 km passasjen, hvor den samme prosedyren ble gjentatt. Det tredje stoppet for dagen var på en gangbro over Valhallavägen der aktivistene stod til en stor del av startfeltet hadde passert.

I løpet av dagen ble de møtt av noen få spydige kommentarer, mens betydelig flere ga tommelen opp og ga oppmuntrende kommentarer. Alt i alt en vellykket dag med budskapet formidlet til veldig mange mennesker!

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
2 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
8 måneder siden

Et godt og tydelig budskap fra DNM. Men ellers er vel slike arrangementer bare promotering av byene der de foregår, der sponsorene er bedrifter og offentlige myndigheter, i «folkehelsens» navn. Jeg er jo heller ikke sikker på helsegevinsten ved å løpe 42 eller 21km, hovedsaklig på asfalt.

Kim Larsen
Kim Larsen
8 måneder siden

Nydelig aksjon! Hvem kan bestride det på en sånn dag.