Hjem Nasjonal kamp Aktivisme “Motstandsbevegelsen stormer frem”

“Motstandsbevegelsen stormer frem”

MOTSTANDSBEVEGELSEN Over 100 gjennomførte aktiviteter, mediadekning, lansering av en ny skrift, krigsoverskrifter i fiendepressen og opprørte folkeforrædere og «flyktninger». Lederen for Motstandsbevegelsen i Norge oppsummerer juli måned.

juli

Juli måned har kommet til veis ende, og atter igjen har organisasjonens aktivister skrevet historie. Denne gangen med over 100 gjennomførte aktiviteter på én måned(!). Til sammenligning var den forrige rekorden, som ble satt i juni, på noe over 40 aktiviteter. For å sette det ytterligere i perspektiv ble det i hele 2013 gjennomført 150 aktiviteter.

Utover det skyhøye aktivitetsnivået – som har forårsaket opprørte folkeforrædere og såkalte flyktninger, samt krigsoverskrifter i fiendepressen – har det blitt gjennomført både pan-nordisk aktivisme og samarbeide på tvers av landegrensene. På Frihetskamp har organisasjonen også lansert ny propaganda og en ny skrift.

Med andre ord: En høyintensiv og begivenhetsrik måned i kampens tegn – Motstandsbevegelsen stormer frem!

Over 100 gjennomførte aktiviteter

Motstandsbevegelsens aktivister har i løpet av juli gjort en gedigen innsats hva gjelder aktivisme. Jeg spekulerte i min forrige månedsrapport om at vi på sikt ville komme til å måtte publisere minst tre kamprapporter hver eneste dag, dersom utviklingen fortsatte – og slik ble det.

Norge

Med i snitt over tre gjennomførte aktiviteter per dag, har Motstandsbevegelsen i juli satt rekord med over 100 gjennomførte aktiviteter på én måned!

Det bør også tillegges at det skyhøye aktivitetsnivået ikke har gått utover kvaliteten på aksjonene, som har vært alt i fra besøk på vikingmarkeder, til skogsturer og bestigning av Galdhøpiggen, til vanlig aktivisme og offentlig aktivisme. Med andre ord både kvalitet og kvantitet!

Et lite utvalg av månedens kamprapporter:

frontbilde

Mediadekning og opprørte folkeforrædere

Horten

Også i juli måned har Motstandsbevegelsens aksjoner havnet i fiendemedias søkelys. I Horten sprang folkeforræderen Tone Folkestad fra organisasjonen Refugees Welcome to Østfold til media, så fort hun oppdaget at noen hadde hengt opp «Refugees not welcome»-klistremerker.

Folkestad ble etter utsagn både trist og opprørt over klistremerkene. Ifølge henne hadde flere asylsøkere hun hadde pratet med ikke lenger følt seg velkommen i Horten etter å ha sett klistremerkene.

Også ordfører Are Karlsen kastet seg på det politisk korrekte folkemordstoget og kom med sedvanlige intetsigende uttalelser.

– Det er utrolig dumt at folk henger opp slike ting, uttalte den vise ordføreren i Horten mens han poserte for NRKs fotograf.

Hønefoss

I Hønefoss gikk den lokale Lions-presidenten, Carl Ivar Balstad, av skaftet etter han hadde mottatt et av Motstandsbevegelsens flyveblader. Balstad sprang naturligvis til lokalmedia og politiet.

Relaterte artikler:

DSCF1764

Pan-nordisk aktivisme og samarbeide på tvers av grensene

Lørdag den 16. juli ble det gjennomført en offentlig flyvebladsutdeling i Strömstad nær grensen til Norge. Aktiviteten ble gjennomført av både norske og svenske aktivister, og som et ledd i den pan-nordiske aksjonen som ble utført i anledning den internasjonale Nelson Mandela-dagen.

Fokus for aksjonen(e) var å formidle sannheten om Nelson Mandela, samt konsekvensene av den kamp han representerte og hvilke konsekvenser den har hatt for den hvite befolkningen i Sør-Afrika. Den offentlige aksjonen i Strömstad var svært vellykket, og det er allerede planlagt flere norsk-svenske aktiviteter i fremtiden.

Artikler om Strömstad og Mandela-dagen:

NS

Frihetskamp – Ny propaganda og ny skrift

Frihetskamp har i løpet av måneden som har gått fortsatt sin daglige drift med uforminsket styrke, med et særskilt fokus på nyheter, historie, ideologi og en kontinuerlig rapportering av organisasjonens virksomhet.

Nytt på Frihetskamp denne måneden er også at vi har gjort tilgjengelig mer propaganda på vår nedlastningsside, samt lansert en PDF-versjon av skriften «Nasjonalsosialismen – Den biologiske verdensanskuelsen». Denne skriften vil bli sendt på trykk til høsten, og senere finnes tilgjengelig for salg i organisasjonens nettbutikk.

Island234

Ny islandsk nettside og mediadekning

Den 27. juli kunne Den nordiske motstandsbevegelsen stolt lansere en ny informasjonsside på islandsk – Nordurvigi.is. Dette for å ytterligere kunne avansere motstanden i Norden, og på sikt etablere organisasjonen også på Island.

Nordurvigi er på det nåværende tidspunktet en statisk nettside med essensiell informasjon om organisasjonen og dens politikk, DIY-propaganda, samt en side hvor interesserte islendinger kan ta kontakt.

Kun få dager etter Nordurvigi ble lansert havnet organisasjonen i islandsk media. Dette etter noen hadde delt ut de nye flyvebladene i hovedstaden Reykjavik. Aktivismen ble blant annet omtalt på statskanalen Ríkisútvarpið (RÚV) i artikkelform på nettsiden og på TV.

Selv om det egentlig tilhører august måned, bør det også tillegges at organisasjonens Pär Öberg ble intervjuet av den islandske statskanalen den 3. august. Intervjuet er delvis på svensk og kan sees (og leses) HER.

månedens

Månedens utmerkelser

Månedens rede

Denne måneden er det ikke et enkelt rede som har utmerket seg, men snarere samtlige av Motstandsbevegelsens aktivister, som gjennom sin gedigne kampinnsats har sørget for at det nasjonalsosialistiske budskapet har kunnet nå flere personer enn noen sinne i løpet av juli måned. Sterkt kjempet alle sammen!

Månedens aksjon

Den offentlige flyvebladsaksjonen i Strömstad hvor både norske og svenske aktivister deltok, går av med seieren denne gangen. Taler på både norsk og svensk, krigsoverskrifter fra svensk presse og hundrevis av utdelte flyveblader og diskusjoner med folket. En svært vellykket aksjon!

Månedens nyhet

Lanseringen av «Nasjonalsosialismen – Den biologiske verdensanskuelsen» i PDF-format på Frihetskamp. Den andre skriften på kort tid dette året, og en viktig brikke i Motstandsbevegelsens ideologiske fundament. Last ned og les den i dag!

Takk for denne gang, vi sees om en måned!

Engasjement