Hjem Nyheter Norden Aktivister utslettet Israels flagg

Aktivister utslettet Israels flagg

3

AKTIVISME Motstandsbevegelsen brant Israels flagg utenfor den israelske ambassaden i Stockholm.

Den nordiske motstandsbevegelsen brenner Israels flagg. Foto: Motståndsrörelsen.se.

Det var Den nordiske motstandsbevegelsens Näste 1 i Sverige som lørdag 28. januar holdt en manifestasjon utenfor Israels ambassade i Stockholm. Bakgrunnen var at Israel nylig forbød det palestinske flagget og terrorklassifiserte flere sivile organisasjoner, skriver Motstandsbevegelsen på Motståndsrörelsen.se.

Tidligere i år forbød Israels sikkerhetsminister Ithamar Ben-Gvir det palestinske flagget på offentlig sted, skriver Aftenposten.

– Jeg har gitt en ordre om å fjerne flagg som støtter terror fra offentlig sted, og om å stanse oppvigleri mot staten Israel, skal Ben-Gvir ha skrevet på Twitter.

Politi og misfornøyde jøder var raskt på plass da aktivistene ankom ambassaden. Der ble det holdt en branntale hvor Israel ble holdt ansvarlig for den eskalerte konflikten i Midtøsten. Israels flagg ble erklært et terrorsymbol, Israel en terrorstat og Israels flagg ble til slutt brent.

Både politi eller jøder holdt seg på avstand og hadde ikke evner til å forhindre at flagget ble gjort til aske.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
3 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
proverbs 26:11
proverbs 26:11
2 måneder siden

Viktig symbolhandling. Og jødene fråder om munnen, mens deres håndgagne goyim beklager og «er rystet». Flagg- og koranbrenning bør være tillatt, selv om det siste kanskje ikke alltid er like klokt. Selv må jeg og andre kristne finne meg/oss i at Bibelen blir desekrert på ulike måter og at Jesus blir hånet. Jødenes Talmud ble brent i middelalderens Europa, da pavekirken ble klar over hva som stod å lese der.

Moderne kjetter
Moderne kjetter
2 måneder siden

Et vakkert syn. La oss håpe det palestinske folket seirer til slutt, i det endelige ragnarok, og at den jødiske terrorstaten og målet om messiansk verdensdiktatur faller i grus.

Jødenes absolutte mareritt er et samlet nasjonalistisk Europa i allianse med en samlet nasjonalistisk arabisk verden. De gjør alt de kan for å forvirre og splitte oss, men beskuer man det hele fra utsiden er det lett å se hva de forsøker å hindre. Både Europa og den arabiske verden har vært under angrep i lang tid – fra den samme fienden.

Trodla Gubben
Trodla Gubben
2 måneder siden

Slik skal det utvilsomt være, terroristflagget ble skapt for å brennes, så takk til våre svenske DNM-kamerater. Nettopp!, jødene fortjener ikke under noen som helst omstendigheter en plass i samfunnet vårt, da de som sagt er en svært så uønsket eksistens i menneskehetens territorium. Ja, det er derfor vi helhjertet støtter palestinerne i deres sak for å bli fri fra undertrykkelse og lidelse, fordi vi tross alt kjemper imot akkurat den samme sionistiske erkefienden «Israel». Så da må vi og palestinere, arabere, muslimer stå skulder ved skulder i kampen mot jødenes innflytelse, og da er det veldig bra at vi… Les mer »