Hjem Nyheter Norden Motstandsbevegelsens flyveblad i islandsk media

Motstandsbevegelsens flyveblad i islandsk media

0

MOTSTAND Den nordiske motstandsbevegelsens flyveblad tiltrakk seg medias oppmerksomhet på Island etter at en lettkrenket mottaker kontaktet dem.

Motstandsbevegelsen på Island.
Illustrasjonsbilde: Nordfront/Nordurvigi.is

Den nordiske motstandsbevegelsen har i noen år vært aktiv på Island, hvor medlemmene bedriver aktivisme for å spre bevegelsens politiske budskap.

Dette har tiltrukket seg den islandske medias oppmerksomhet etter at en lettkrenket flyvebladsmottaker i byen Hafnarfjörður kontaktet avisen DV, hvorpå de deretter publiserte et bilde av flyvebladet.

På flyvebladet kan man lese at Island og andre land i vesten nå står under en selvutnevnt elite som har tatt kontroll over banker, media og underholdningsindustrien. Dette oppfordres islendingene til å bekjempe, med hentydning til at folket stammer fra de respekterte, og iblant fryktede, vikingene.

Målet med flyvebladsutdelingen er ifølge avisen DV åpenbart at Motstandsbevegelsen vil øke sitt medlemsantall i landet. Den nordiske motstandsbevegelsen er naturligvis fornøyd med gratisreklamen de nå har fått fra avisen.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg