Hjem Nasjonal kamp Aktivisme Motstandsbevegelsens første flyvebladsutdeling i Danmark

Motstandsbevegelsens første flyvebladsutdeling i Danmark

MOTSTANDSBEVEGELSEN På lørdag inntok aktivister fra Den nordiske motstandsbevegelsens danske gren sentrale Helsingør for en offentlig aksjon.

https://www.youtube.com/watch?v=g4v8hyoIEgQ

Den første av mange offentlige flyvebladsutdelinger på dansk jord ble gjennomført lørdag den 30. juni i Helsingør. Aktivistene stilte seg opp med banner og fane i gågaten i Helsingør og delte ut flyveblader til forbipasserende. På litt over 3 timer var hele 600 flyveblader delt ut og flere borgere fikk muligheten til å snakke med representanter fra Motstandsbevegelsen.

Aksjonen gikk greit og jevnt for seg. Selvfølgelig var det både folk som delte Motstandsbevegelsens meninger, og de som var uenige. En rekke svært misfornøyde borgere valgte å tilkalle politiet på grunn av Motstandsbevegelsen tilstedeværelse, og etter en kort samtale med politiet fortsatte aksjonen uten avbrudd.

Aksjonen ble avsluttet klokken 13.00 hvorpå aktivistene pakket sammen og forlot gågaten. Det kan konstateres at den første av mange fremtidige offentlige aksjoner hadde vært en suksess, og at folket ønsket Motstandsbevegelsens tilstedeværelse velkommen.

Se flere bilder fra aksjonen på vår danske søsterside Nordfront.dk.