Hjem Nyheter Norden Motstandsbevegelsens sjef i Danmark siktet for å si sannheten om jøder

Motstandsbevegelsens sjef i Danmark siktet for å si sannheten om jøder

7

YTRINGSFRIHET Sjefen for Den nordiske motstandsbevegelsen i Danmark har blitt siktet for brudd på rasismeparagrafen ved å spre kjennskap til jødiske skikker og kultur.

Sjefen for Den nordiske motstandsbevegelsen i Danmark har blitt siktet for brudd på §266b og 266b 2. ledd, også kjent som rasismeparagrafen.

Gummiparagrafen 266b lyder:

Den som offentlig eller med hensikt å spre til en bredere krets kommer med en uttalelse eller et annet budskap hvor en gruppe personer trues, hånes eller nedsettes på grunn av sin rase, hudfarge, nasjonale eller etniske opphav, tro eller seksuelle legning, straffes med bøter eller fengsel i opptil 2 år.

2. ledd. Ved straffens utmåling skal det betraktes som en særlig skjerpende omstendighet at forholdet har karakter av propagandavirksomhet.

Landssjef Jacob Vullum er siktet for å ha «spredt kjennskap til en pan-nordisk Yom Kippur-aksjon» i 2020.

Det er den flerkulturelle organisasjonen Intact Denmark, som er en organisasjon mot omskjæring, som står bak politianmeldelsen.

Siktelsen lyder:

Ved den 27. september 2020 kl. 1634 å ha hånet, nedverdiget og utøvd propagandavirksomhet mot det jødiske samfunn i Danmark ved som Landsformann/Landssjef for foreningen «Den nordiske motstandsbevegelsen» og ansvarlig for foreningens hjemmeside www.Nordfront.dk, å ha spredt eller ha vært ansvarlig for å spre bevissthet til en Pan-nordisk plakataksjon i Danmark, Sverige, Island, Norge, som i et udokumentert rasediskriminerende oppslag på hjemmesiden omtaler Yom Kippur og omskjæring av gutter fremsetter udokumenterte påstander om at rabbinere i Danmark utfører metzitzah b’peh og flokkes om å suge blod av den nyomskærede guttens penis, og de sprer at det ifølge Talmud jødenes aller helligste tekst er lov for jøder å ha sex med barn som er tre år gamle, hvorved de anklager det jødiske samfunn for pedofili ved disse handlinger.

Yom Kippur-aksjonens danske artikler kan ses her og her, og som man kan lese i teksten og på de publiserte bildene av plakatene blir ingen gruppe truet, hånet eller nedverdiget. Snarere var aksjonene over hele Norden for å informere og opplyse det nordiske folket om de jødiske skikkene, som eksisterer og praktiseres av jøder, inkludert både metzitzah b’peh (avslutningsritualet) og innholdet i jødenes hellige tekster omhandlende pedofili.

Ikke noe problematisk med Yom Kippur-aksjonen

– Jeg var i 2020 ikke landssjef, som det står i siktelsen, så jeg har vansker med å se hvordan jeg skulle være ansvarlig for å spre kjennskap til aksjonen, men jeg mener dessuten heller ikke at det er noe problematisk i Yom Kippur-aksjonen. Det ble brukt plakater over hele Norden med sitater fra forskjellige rabbinere, hvor det konkluderes at det er pedofili når en voksen mann har et barns penis i munnen, tradisjon eller ei, lyder det fra Jacob Vullum.

– Det finnes massevis av eksempler i gamle jødiske tekster på at samleie og giftemål med veldig unge jentebarn kan finne sted uten nevneverdig straff for gjerningsmennene. Jeg finner det merkelig at å omtale og informere om denne kulturen og disse skikkene skulle være ulovlig, hvis selve tekstene og kulturen ikke er det her i landet. Jeg akter å fremlegge dokumentasjon for alt som står skrevet på aksjonens plakater for retten, og så må retten ta stilling til om det er forbudt å spre kjennskap til fakta, fortsetter Vullum.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
7 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
proverbs 26:11
proverbs 26:11
14 dager siden

Å spre SANN opplysning om jødenes praksis med omskjæring av 8 dager gamle guttebabyer, og det deres «hellige» Talmud sier en rabbiners adgang til å ligge med en jente på 3, og for en jødisk kvinne å omgås en 9 år gammel gutt, er å «forhåne» en gruppe, aka jødene. Det samme gjelder i de fleste europeiske land mht holocaust; det er forbudt å «benekte» angivelige fakta om de hellige 6 millioner og gasskamrene, uansett om det er gode grunner til det.

The goyim knows
The goyim knows
13 dager siden

Begår man pedofili og dyremishandling i religionens navn blir man unnskyldt og forsvart i dette syke samfunn, men belyser man deres praksis og gjengir deres egne ord, da blir man behandlet som kriminell. Snakk om bakvendtland.

Roar
Roar
13 dager siden

Håper det blir mye mediepublisitet slik at intetanende mennesker også får kjennskap til deres groteske ritualer. Alt er jo fakta, lett å dokumentere og lett for alle å lete opp. Dette kan bli morsomt.

Roar
Roar
13 dager siden

Intact Danmark kan vel anmelde seg selv også da. Antar de belyser hvem som driver med omskjæring om de er motstandere av omskjæring.

Tom Hauge
Tom Hauge
12 dager siden

Fy faen dette er et perfekt eksempel på ordtaket: «The Jew cries out in pain as he strikes you»! Hvor mange ganger har ikke jødene brukt nøye utvalgte sitater fra bibelen ,Koranen og sikkert flere religiøse tekster for å få dem til se mest mulig grusomme og barbariske ut??? Det ironiske er at fleste av de mest brutale og barbariske sitatene de henter fra Bibelen stammer fra gamle testamentet som er bortigmot identisk med jødenes Torah

trackback
4 dager siden

[…] Motstandsbevegelsens sjef i Danmark siktet for å si sannheten om jøder […]

trackback
22 timer siden

[…] Motstandsbevegelsens sjef i Danmark siktet for å si sannheten om jøder […]