Hjem Nyheter Norge Motstandsmenn dømt for «hatefulle ytringer»

Motstandsmenn dømt for «hatefulle ytringer»

50

YTRINGSFRIHET Ifølge systemmedia er tre motstandsmenn som i fjor hang opp bannere og flagg med hakekors nå dømt for «hatefulle ytringer». Selv vil de ikke motta dommen av politiet før førstkommende torsdag.

Ifølge systemmedia i Norge er tre motstandsmenn nå dømt for «hatefulle ytringer» etter å ha hengt opp tre bannere med teksten «Vi er tilbake» og hakekors, samt at et hakekorsflagg ble heist ved Stiftelsen Arkivet, den 9. april i fjor. Tingretten ser helt bort fra hva som ble sagt til forsvar og mener at bruken av hakekorset, sammen med banner med teksten «Vi er tilbake!», i denne konteksten, er å regne som en «hatefull ytring».

De tre er nå hengt ut med navn, bilde, alder, samt en noe usann historikk, alt for å ha hengt opp tre bannere og ett flagg. Dette er en kontrast til eksempelvis pedofili og andre grove forbrytelser hvor gjerningsmenn ofte blir sensurert.

Frihetskamp har vært i kontakt med Tommy Olsen, sjef for Den nordiske motstandsbevegelsen i Norge, for å høre hva han tenker rundt denne dommen, samt medias skriverier rundt dette.

Hei, Tommy. Ifølge systemmedia så er dere altså nå dømt i tingretten for «hatefulle ytringer», hva tenker du om det? 

Vi ble i tingretten pålagt å møte opp førstkommende torsdag for å motta forkynning av dommen, men får i stedet forkynt den via systemmedia nå. Det var min første tanke. Ellers kom det ikke som en overraskelse at vi ble dømt, og det med tanke på det politiske klimaet som har oppstått i Norge siden 1945, og som stadig bare blir verre ved at meningskorridoren innsnevres og ytringer kriminaliseres.

Kan du fortelle kort om hvorfor dere ikke godtok forelegget gitt av politiet, men i stedet valgte å bringe saken inn for retten?

Vi godtok ikke forelegget som vi fikk av politiet ettersom den pekte på «hatefull ytring», en «gummiparagraf» som kan tolkes dit man selv ønsker, og som blir brukt mer og mer for å kneble politisk opposisjon.

Tingretten er av den oppfatning at bruken av hakekorset, sammen med banner med teksten «Vi er tilbake!», i denne konteksten, uten tvil er å regne som en «hatefull ytring». Hva har du å si til det?

Det er en oppfatning ja, det er korrekt. Og med en gummiparagraf kan man også tolke det dithen man vil. Så sett at man da allerede har festet sin lit til seierherrenes versjon av krigens løp, og ikke minst den stråmann, eller det nidbilde, som senere er skapt om nasjonalsosialister og nasjonalsosialismen, så er det heller ikke rart at man da også tror det verste.

Svastika og teksten «Vi er tilbake» er dog ingen «hatefull ytring» mot andre raser eller fremmede folkegrupper. Svastika er først og fremst et urgammelt symbol, brukt av vår rase i tusener av år, som også ble spredt rundt om i verden på deres mange reiser. Under den andre verdenskrig ble svastikaen også tatt i bruk av Hitler, og da nettopp på grunn av dens kobling til vår rase og historie. Det var i så måte et helt naturlig valg om man kjempet for ens folk og rase. Under svastikafanen har ikke bare tusener på tusener av hvite kjempet mot globalismen, men også tusener på tusener av afrikanere, arabere, asiatere, og jøder kjempet under svastikafanen, mot globalistene som dessverre seiret krigen og således innførte sin politikk som vi ser konsekvensene av i dag. Svastikafanen er med andre ord ikke synonymt med rasehat, men et symbol for motstanden mot globalismen, hvorpå ulike raser var allierte.

Tingretten mener videre at det å fremme en «nazistisk og rasefundert ideologi» natt til 9. april 2018 på et sted hvor mennesker ble utsatt for vold og tortur under andre verdenskrig ikke kan vernes av ytringsfriheten, hva har du å si til det?

For det første er vi nasjonalsosialister og ikke «nazister» eller «nynazister», hvilket jeg også i tingretten forklarte forskjellen på, men tydeligvis for døve ører. Og ja, vi er rasebevisste, hvilket ikke automatisk betyr at vi skulle være rasehatere. Vi ønsker ingen fremmed overtramp som naturligvis går på bekostning av vårt eget folk og fremtid, men det betyr dog ikke at vi skulle hate Ali bosatt i Pakistan, kun fordi han er av en annen rase.

Vi valgte 9. april fordi vi ønsket å fortelle at motstanden mot globalismen ikke er død. At nasjonalsosialismen lever og at kampen fortsetter. Angående datoen 9. april så har folk flest kun hørt deler av historien og kun fortalt at man ble okkupert av fiendtlige krefter fra Tyskland. Men helt slik var det nå ikke. De allierte globalister hadde planer om å invadere Norge allerede 7.april, hvorpå det nasjonalsosialistiske Tyskland så det nødvendig å komme Norge til unnsetning. Tyskerne klarte å komme før de allierte og forhindret således at Norge ble en krigsskueplass under kontroll av bolsjeviker og sionister. Vi kan være glade for at ikke de allierte kom først.

Angående valg av sted, her Stiftelsen Arkivet, var det fordi disse har uttalt seg offentlig imot oss tidligere her i Kristiansand. Det er ikke uvanlig at vi utfører aksjoner mot organisasjoner som sprer løgner om vår bevegelse, eller som åpenlyst er globalister og bedriver norskfiendtlig virksomhet. Såpass må de tåle. Bygningen som Stiftelsen Arkivet befinner seg i ble heller ikke tatt over av Gestapo den 9. april 1940. Når eksakt tyske luftvernsoldater tok over bygningen er meg ukjent, men jeg tviler på at det var den 9. april. Ellers vil jeg ta deres historier om bruk av tortur med en klype salt, selv om det sikkert ikke alltid var gode forhold alle steder, til enhver tid, under den andre verdenskrig. Krig er krig, og under krig taes folk til fange på begge sider. Nasjonalsosialistene var dog langt mer humane enn de allierte. De alliertes krigsforbrytelser under andre verdenskrig har blitt dysset ned ved deres skapelse av «holocaust»-myten og «onde nazister», som da har fungert som et røykteppe for å trekke fokus vekk fra deres egne krigsforbrytelser. Tatt i betraktning de grusomheter som kommunismen og sionismen sammen har utført i verden mot hvite og kristne, dengang som nå, er det ingen som snakker om «hatkriminalitet» eller «hatefulle ytringer» når hammer og sigd sprayes på fasader, med teksten «væpnet revolusjon».

Hva er dine tanker rundt dette med «hatkriminalitet» og «hatefulle ytringer»?

«Hatkriminalitet» er det nye, en introduksjon til et orwelliansk samfunn. Et samfunn der kritikk og motstand mot den rådende makt blir ansett som noe kriminelt, og hvorpå de ved egen opprettet lov legitimerer politisk sensur. Med en slik gummiparagraf vil meningskorridoren stadig innsnevres, og flere og flere vil etterhvert dømmes for «hatefulle ytringer».

Når det som oftest snakkes om «hatkriminalitet» og «hatefulle ytringer» pekes det som regel på innvandringskritikk, kritikk mot homolobbyen, samt det å i det hele tatt være nasjonalsosialist og fremme nasjonalsosialismen. Med andre ord en lov som retter seg mot den politiske opposisjon. De tror gjerne det at kritikk mot innvandringspolitikken, homolobbyens agenda og agerende, eller det at man fremmer nasjonalsosialismen i et godt lys er synonymt med å hate andre raser eller homofile som individer. Men det det egentlig handler om her er kritikk og motstand mot politikk og virksomheter som er svært negativt for vårt eget folk.

Hat er heller ingen forbrytelse, men derimot en helt naturlig følelse som også er knyttet til kjærlighet. Det vil si, ethvert sunt menneske vil automatisk hate hva som ødelegger, eller truer, det man har kjært. Uten hat ville man vært et sykt menneske, likegyldig og totalt blottet for følelser. Det er da selvklart at jeg hater den politikk og de bakmenn som forsøker å ødelegge det jeg har kjært, dvs. mitt folk og dets fremtid. Jeg hater disse virksomheter og bakmenn av hele mitt hjerte!

Synes du systemmedia fremmer saken korrekt, og har du noe å si til hva som er blitt skrevet? 

Nei, absolutt ikke. Som vanlig slår de med begge hendene i pianoet og skaper «terrortrussel» utav intet når de skriver om «nazister», og ikke minst serverer de rene løgner og halvsannheter. Blant annet er det deres gjengivelse av hva som har blitt sagt, som ikke alltid er korrekt. Det er mye klipp og lim, og ikke minst det å tillegge setninger som aldri er blitt sagt.

Jeg ser også at et medie har tillagt meg en dom jeg aldri har fått. Jeg har aldri i mitt liv blitt domfelt for narkotikakriminalitet, og jeg er fullstendig motstander av bruken av narkotika. Videre kan det sies at jeg forsvarte meg mot en gjeng innvandrere som kom løpende etter meg for 19 år siden, altså ikke angrepsvold fra min side. Vi hadde dengang opprettet nye bekjentskap i Rogaland og var på vei hjem til den ene, da innvandrerne kom løpende etter og ville ha bråk. Med andre ord, mediene forteller kun deler, og unnlater å fortelle hele sannheten. Dette er altså en 19 år gammel dom, som mediene stadig tar frem som om at jeg helt uprovosert skulle ha gått til angrep på noen uskyldige innvandrere. Vel, vi kaller det ikke løgnmedia for ingenting.

Vi takker for intervjuet. Har du noe mer å tillegge, noe du ønsker å si?

Som nasjonal i et globalistisk samfunn må man regne med at det ilegges trynetillegg i rettsapparatet, og at man blir fremstilt som et monster i samtlige systemtro medier. «Shitstorm» er jeg personlig vant med, så det preller av. Men det er viktig for andre nasjonale at man ikke fargelegges av løgnmedienes fremstillinger, og således begynner å utvikle berøringskrekk overfor alle som anses være mer «ekstreme» enn dem selv. Dessverre finnes det dem som har utviklet en slik berøringskrekk og som stadig tilpasser seg hylekoret ved å bli mer og mer moderate, helt til det ikke lenger er noen forskjell på dem selv og globalister. Disse står gjerne i dag og hyller bolsjevikene under andre verdenskrig, samtidig som de håner sanne nasjonalister som kjempet mot globalismen.

Er man ikke i stand til å unngå å la seg forføres av systemmedias fremstillinger, så anbefaler jeg å kutte ut systemmedia, og heller velge alternative medier som Frihetskamp.

Les også:
Motstandsmenn tiltalt i historisk hakekors-sak
Frihetskamp fulgte hakekors-saken i Kristiansand tingrett
Forsvarstale for nasjonalsosialismen

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
50 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Ole Nordmann
Ole Nordmann
3 år siden

Godt å se at systemet virker, de skyldige blir dømt.

Hanne
Hanne
Svar til  Ole Nordmann
3 år siden

Skyldige?
Dem har IKKE gjort noe galt.

N.S
N.S
3 år siden

Ikke overraskende nei. Helt sykt at noe som egentlig ikke er ulovlig gjøres ulovlig gjennom egen tolkning, således «kontekst».

Arno
Arno
3 år siden

Ble de ikke også dømt for skadeverk? Hvorfor unnlater dere å nevne det i så fall?

Når det gjelder «hatkrim»-delen av dommen så bør den absolutt ankes.

Tommy Olsen
Svar til  Arno
3 år siden

Hei Arno. Nei, vi ble ikke tiltalt, eller dømt, for skadeverk ettersom ingen skade oppstod.

Arno
Arno
Svar til  Tommy Olsen
3 år siden

Kjempebra! Jeg har tidligere her advart mot i forbindelse med aksjoner/demonstrasjoner å skade offentlig, eller privat eiendom. Bla. fordi det gjør det veldig lett for politiet å slå ned på dere.

Altså nok en påminnelse om å være på vakt mot FAKE NEWS. Det med «skadeverk» skal stamme fra NRK ifølge denne kommentatoren på unevnelige nazionistiske nettside, der det til om med er konkretisert til bruk av «sjablong»:

https://resett.no/2019/09/03/tre-nynazister-domt-for-hatefulle-ytringer/#comment-4602134834

Ønsker dere lykke til med anken!

Arno
Arno
Svar til  Arno
3 år siden

Vil bare legge til her siden det kan virke som om jeg oppfordrer dere til å anke. Her er min advarsel, og mitt tips som dere kan bruke dersom dere anker: Dere kommer ganske sikkert til å bli dømt igjen, da alle dommerne i våre domstoler er utnevnt av ZOG-regjeringene og deres utpekte, og svært, svært ofte er frimurere(!), eller har nær tilknytning til Ap-mafiaen. Domstolene er derfor i saker der dommerne oppdager opposisjonelle enten som tiltalte, eller som parter i sivile tvistesaker, politiske domstoler. Skulle dere føle det for belastende å gå på en ny runde, kan det være… Les mer »

Steinar
Steinar
Svar til  Arno
3 år siden

Politiske domstoler ja, det er hva det er.

Asgaut
Asgaut
Svar til  Arno
3 år siden

Domstoler kan innimellom overraske når det gjelder kjennelser, selv om du mener de er politiske.

Dersom man først skulle henge opp flagg og bannere burde man kanskje ha sørget for og ikke blitt tatt av politiet…

Johan G
Johan G
Svar til  Asgaut
3 år siden

Dommen var vel ikke akkurat overraskende med tanke på det politiske klimaet som eksisterer i dagens samfunn. Globalister ønsker diktatur, …så politisk opposisjon blir kriminalisert. Hva de gjorde er egentlig ikke ulovlig ifølge loven. Hakekors er ikke ulovlig i Norge. Men retten har altså funnet et smutthull og benytter seg av en gummiparagraf for å påstå at dette er ulovlig, at «det hele samlet, i en kontekst», skulle være ulovlig. Det tolkes og trikses. Ettersom hva de gjorde egentlig ikke er ulovlig, tror jeg ikke de var så redd for om politiet skulle stoppe de etter at aksjonen var ferdig.… Les mer »

Asgaut
Asgaut
Svar til  Johan G
3 år siden

Hvorfor stanset politipatruljen motstandsmennene dersom de ikke hadde gjort noe ulovlig? Hvorfor kikket politifolkene gjennom telefon(er) og eventuelle andre typer kamera dersom det ikke var mistanke om ulovlige handlinger? Etter hva jeg har forstått sikret patruljen bilder og video som bevis. Og til slutt, hvorfor opprettet politiet sak dersom de nå dømte ikke hadde utført lovstridige handlinger?

Johan G
Johan G
Svar til  Asgaut
3 år siden

Du tror at alle som stoppes av politiet har gjort noe ulovlig? Politiet stopper hele tiden folk som ikke har gjort noe ulovlig. Og spesielt stopper de nasjonale uten at de har foretatt seg noe ulovlig, det kalles politisk trakassering. Eksempelvis stopper de nasjonale når de står og deler ut flygeblad, krever ID, og vil de være spesielt drittsekk forlanger de også at man pakker sammen og fjerner seg fra stedet, selv om ingenting ulovlig er oppstått. Du, Asgaut, kjenner nok ikke til dette ettersom du mest sannsynlig er en lydig globalist. Politiet beslagla her ting for at de håpet… Les mer »

Jan-Christopher
3 år siden

Kampen fortsetter! Hill Seier!

Hanne
Hanne
3 år siden

Ikke overrasket over utfallet, men det som er trist oppi det hele er at Norge ikke lenger er ett fritt land man kan mene hva man vil. Ytringsfriheten er død.
Kampen fortsetter mot systemet og slaskmedia. Måtte rettferdigheten seire for våre kamerater.
Hell Seger! <3

Håkon
Håkon
3 år siden
Morten
Morten
3 år siden

Det er jo helt absurd at en slik sak blåses opp så voldsomt i media og at de involverte blir hengt ut med bilde og alt, bare for å ha hengt opp tre bannere og ett flagg. Ser for meg en fremtid der man blir halshugd for slik, om dette diktaturet får vokse seg større. Helt sykt.

Richard
3 år siden

Igjen ganske så åpenbart at ytringsfriheten ikke er gjeldende på noen som helst måte i en verden eliten prøver så godt som mulig å globalisere under tvang. Klart at leser man litt om den såkalte marrakesh avtalen så skjønner man det ganske klart og tydelig når det kommer til hvordan våre politikere her forpliktet seg til bekjempelse av sitt eget folk såvel som fedrelandet. Det er vel heller kanskje ikke så rart at paragrafer vedrørende landsforæderi og konsekvenser for slik oppførsel ble fjernet fra grunnloven noen få år tilbake. Klart at slik som det og dette får dem ikke til… Les mer »

Heidi S
Heidi S
3 år siden

Bra kommentert.

Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
3 år siden

Såkalt «hatkriminalitet» er en lovgivning som vi aldri skulle ha innført i Norge eller Norden. Den gir makthaverne og våre motstandere et våpen de gjerne bruker for å kvele ytringer de ikke liker, og for å markere skillet mellom de som er «innenfor» og «utenfor» det gode selskap. Nasjonalsinnede, fedrelandselskende mennesker har idag så godt som blitt gjort til en pariakaste, mens rasenedbrytende homoseksualister gjør jobben for globalistene, aka jødene og deres shabbos goyim.

Inge
Inge
3 år siden

Ser det er noen som på alvor mener det burde vært dødsstraff for å ha hengt opp bannere og flagg. Står åpent i kommentarfeltet på Filter Nyheter på facebook. Stått i 14 timer nå, så regner med redaksjonen der støtter utsagnet og mener det er «innafor». Mediene har blåst opp denne lille saken til en lynsjestemning. Utrolig.

Asgaut
Asgaut
3 år siden

Mulig mange av dere synes jeg er ufin nå, men jeg får litt den samme følelsen som når ekstreme islamister som Mohyeldeen Mohammad og Arfan Bhatti skriker opp om egen ytringsfrihet. Ja, alle skal ha ytringsfrihet, men det finnes grenser og rammer, selv om jeg mener at de grensene skal være vide. I ytringsfrihetens navn bør Norge som nasjon og borgerne i dette landet tåle mye. Men jeg klarer ikke å la være å tenke på hva slags ytringsfrihet Bhatti og Mohammad hadde innvilget sine meningsmotstandere, dersom Norge hadde vært en sharia-stat, slik jeg har forstått at de ønsker. Noe… Les mer »

Roy Vey
Roy Vey
Svar til  Asgaut
3 år siden

Du er som regel alltid ufin Asgaut, men kjør på 🙂 Vi er nordmenn bosatt i vårt eget fedreland, vi er ikke muslimer som har innvadert riket og bedriver med norskfiendtlige virksomheter. Angående Vidkun Quisling og din påstand. Først og fremst må du ha det for deg at ting er noe annerledes under krigstilstand. Ting er litt mer skjerpet da, uansett hvilken side du ser til. Folk som anses være koblet til fienden, og som utfører sabotasje og fiendtlige virksomheter blir av alle sider under krig fengslet. Men jeg antar du er en av dem som påstår at Quisling forbød… Les mer »

Johan G
Johan G
3 år siden

Når man i et samfunn begynner å se oppimot 10 politibiler og et politihelikopter svevende over hodet på en, bare fordi man er få personer som fredelig deler ut flyveblad, da vet man at samfunnet har blitt totalt skakkjørt.

Når man etter å ha hengt opp tre bannere og ett flagg blir fremstilt som de verste forbrytere i aviser og tv-nyhetene, uthengt med bilde, navn, og historikk, så vet man at samfunnet har blitt helt fullstendig vanvidd.

Det er syke tilstander vi lever under.

Vibecke Larsen
Vibecke Larsen
3 år siden

Sikkert forhåndsdømt og avtalt før retten startet. Politikk

Oystein
Oystein
3 år siden

Symbolet og aksjonen er ikke et brudd mot noen lov men ettersom det var 9ende April så skal det være straffbart? Haha! Latterlig.

Myndighetene er på bærtur, denne kampen vinner vi!

Til seier eller død!

Roar
Roar
3 år siden

Dette må være norgeshistoriens mest alvorlige «forbrytelse». Ser for meg at det blir hovedsak på CNN hvert øyeblikk. 9/11 har falt i skyggen nå.

Heimdal
Heimdal
3 år siden

Nok et kraftig bevis for at Norge er utstyrt med en politisk domstol, ikke rettferdig domstol. Likhet for loven er en farsott. I en tid da det politiske LGBTQPZN-flagget heises opp som nærmest en okkupasjonsfest i gatebildet og media, er andre politiske og historiske flagg alvorlig straffbart med fengsel og store bøter. Selv i en tid da det ble skrevet i loven i 2008 at det er tilogmed lov til å offentlig brenne det norske flagget, dette sier sitt om det «norske rettsvesenet», som minner mere om bolsjevisme enn et folkestyre.

Kim Andreassen
Kim Andreassen
3 år siden

Noen som vet om det kommer en dokumentar og vitnemål der mulige øyevitner står frem og forklarer hvordan dette holocaust med bannere og flagg påførte dem slike ulidelige smerter og skade? Overlevde de i det hele tatt? Var det 6 millioner?

Muh
Muh
Svar til  Kim Andreassen
3 år siden

Hørte Steven Spielberg var igang med en film. Husker ikke helt hva tittelen på filmen var. Men mulig det var «Blitzkrieg mit banner».

Steinar
Steinar
3 år siden

Lenge leve Motstandsbevegelsen!

Tom
Tom
3 år siden

Sykt men ikke overraskende! Hele systemet er gjennområttent! Kampen fortsetter uansett! Seier eller Valhall!

Kim Larsen
Kim Larsen
3 år siden

Stå på kamerater!

Anders Jonsson
Anders Jonsson
3 år siden

Hell seger till Tommy Olsen och er andra kamrater.

JUDE-asen som sitter på (((makten))) just nu kan dra till det (((helvete))) där de hör hemma.

https://www.nordfront.se/norska-motstandsman-doms-for-hatfulla-yttringar.smr

Espen
Espen
3 år siden

Generasjon butthurt bør skjermes helt fra virkeligheten, trekke seg helt tilbake i sitt eget lille safespace, der de kan sutte på hverandres tommeltotter og felle tårer så snørra fyker. «Hatkriminalitet» ….Oy Vey…. alle kan jo si at deres meningsmotstander hater, og tolke utifra egne forestillinger, og missbruke rettsapparatet med en lov de selv har innført.

Tony
Tony
3 år siden
Torleif Dahl
3 år siden

Å «glemme» det mest grunnleggende med hvordan en straffeprosess gjennomføres, slik som at det skal trekkes og innkalles meddommere i god tid før hovedforhandling, skjer bare ikke. Det er vel ikke slik at Kristiansand tingrett er ukjent med hvordan dette fungerer. Verre forsøk på rigging av et utfall har jeg aldri sett. Har systemet virkelig så liten tro på seg selv?

Johan G
Johan G
3 år siden
Espen
Espen
Svar til  Johan G
3 år siden

Den bør absolutt ses ja.

Blod og Jord
Blod og Jord
3 år siden

Journalister skal alltid legge til gamle, og for saken uvedkommende, straffesaker. Tenk om man skulle nevne sånt om politikere og samfunnstopper, journalister! Og når det ikke en gang er sant, så beviser det at Norge har dissidenter som må holdes nede fordi de truer systemet med sannhet.

Asgaut
Asgaut
Svar til  Blod og Jord
3 år siden

Ja, tenk om journalister skulle legge til gamle saker når det gjelder politikere og samfunnstopper. Som f.eks om ordfører i Os, Terje Søviknes, som ble anklaget for å ha forgrepet seg seksuelt på en 17 år gammel jente på et FpU-landsmøte for 19 år siden.

Selv om det ikke ble noe straffesak ut av anklagene trekker media saken fram gang på gang. Senest nå i denne lokalvalgkampen.

Kanskje greit å ha med seg når du framstiller det som om det bare er motstandsfolk som får trukket fram gamle saker i media.

Steinar
Steinar
Svar til  Asgaut
3 år siden

Er da faen forskjell på voldtekt og pedofili, enn det å forsvare seg mot en gjeng innvandrere for 19 år siden.

Arno
Arno
3 år siden

Håper virkelig at ingen som leser her er i tvil om hvem som står bak den grunnlovstridige «hat krim»-lovgivningen også her i landet:
The Synagogue On Capitol Hill
http://www.realjewnews.com/?p=1397
http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=194381

Tony
Tony
Svar til  Arno
3 år siden

6 million jews the greatest LIE EVER TOLD

Roy Vey
Roy Vey
3 år siden

Myndighetene jobber flittig på denne stråmann de har kalt «nazisme». De putter ord i munn, tillegger den meninger, historikk og fremstiller den som den verste terrortrussel.

Alt med den hensikt å kunne SKAPE en unnskyldning for å forby politisk opposisjon!

Christian L
Christian L
2 år siden

Jævla bra svart!

Kaninen
Kaninen
2 år siden

Må ærlig innrømme at jeg ikke skjønner tanken bak et slikt stunt utenom å bare provosere. Swastika symbolet elsker jeg da, det er jo fra vår indoeuropeiske arv og er å finne overalt hvor vårt folk har vandret og bodd.

N.S
N.S
Svar til  Kaninen
2 år siden

Nettopp, det provoserer og rører i gryten. Så hva kan det være godt for? Hm… iq test 🙂

David T
David T
2 år siden

Bra svar.