Hjem Nasjonal kamp Motstandsbevegelsen Motstandsmenn tiltalt i historisk hakekors-sak

Motstandsmenn tiltalt i historisk hakekors-sak

13

MOTSTANDSBEVEGELSEN Tre motstandsmenn må møte i Kristiansand tingrett tiltalt for såkalt hatkriminalitet.

De tre motstandsmennene Tommy Olsen, Jan-Christopher Pedersen og Ronny Bårdsen er tiltalt for såkalte hatefulle ytringer etter at de i forbindelse med aktivisme natt til 9. april 2018 ble stoppet av politiet.

Motstandsmennene ble ilagt forelegg på 10 000 kroner for brudd på straffelovens paragraf 185 om «hatefulle ytringer». Da de ikke anser budskapet i aktivismen for å være «hatefull» godtok de ikke forelegget, og saken kommer opp i Kristiansand tingrett 20. august.

En kommentar er publisert på Motstandsbevegelsens nettside og det meddeles at det vil bli publisert flyveblader og plakater i forbindelse med saken i løpet av kort tid. Kommentaren er gjengitt i sin helhet nedenfor.

Det er jo en historisk og svært viktig sak, da det juridisk skal avgjøres hvorvidt hakekorset – og potensielt og på sikt også nasjonalsosialismen – skal kriminaliseres eller ei.

Mest sannsynlig ønsker systemet å bevege seg over i et juridisk svært tvilsomt område hvor man går vekk fra grunnleggende juridiske prinsipper som likhet for loven, slik man har gjort i Sverige.

Dette vil i så fall innebære at bruk av hakekorset som symbol vil være tillatt dersom man har som formål å svartmale nasjonalsosialismen, Adolf Hitler, Det tredje riket osv. Er man nasjonalsosialist og ønsker å fremme sin ideologi, eller bare ønsker å formidle et objektivt syn på andre verdenskrig og Adolf Hitler, vil derimot bruk av hakekorset være forbudt og anses være en «hatefull ytring».

Det bør også tillegges at systemet på ingen måte kommer til å nøye seg med å forby hakekorset, men vil snarere fortsette å benytte sensur og represjon for å kvele all form for systemkritikk. Veien fra hakekors til tyrrune og torshammer er kort, og likeledes veien fra nasjonalsosialisme til revisjonisme og kritikk av jødisk makt og masseinnvandring.

Dette er med andre ord en sak som angår alle – ikke bare nasjonalsosialister og nasjonalister – men alle som verdsetter ytringsfrihet og likhet for loven, og ikke minst alle som motsetter seg totalitære og diktatoriske metoder som politisk diskriminering, represjon og sensur.

Protestér og gjør motstand, og ikke minst engasjér dere i kampen. Søk om medlemskap i Den nordiske motstandsbevegelsen i dag!

 

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
13 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Ronny Bårdsen
Ronny Bårdsen
3 år siden

Det selverklærte «rettssystemet» hvor alle er like for loven, så lenge du hater og elsker «rett» kan sitte å dømme oss så mye dem vil. Jeg anerkjenner ingen lover som er skrevet(eller ikke skrevet enda) av folkeforrædere. Vi gir oss aldri.

Robert
Robert
3 år siden

Dette er ikke annet enn gummiparagrafer innført etter intensivt lobbyarbeid fra jødiske interessegrupper verden over, dette ene og alene for å hindre fri meningsutveksling av tanker og idéer mellom hvite menn og kvinner av Norden. Det er ikke nok at de ønsker å frata oss våre land, vår identitet og vår kulturarv, men de skal jaggu forsøke å fengsle oss hvis vi påpeker det også. Spør deg, hvorfor skal fri meningsutveksling være forbudt? Hvis det likevel er så at våre tanker og idéer bare er konspirasjonsteorier og meningsløs tullprat, ville det ikke da vært bedre å invitere til offentlig debatt?… Les mer »

Arno
Arno
3 år siden

Er det hakekorset de er tiltalt for å bruke? Tipper det heller er noe som sto på plakater de klistret opp. Men det hender jeg tipper feil… Straffelovens paragraf 185 om «hatefulle ytringer» er for så vidt grei nok, da den vil være fin å bruke til å dømme de landssvikerne som har laget den. Tenk på alt hat og løgn de har spydd ut, og fortsatt spyr ut, mot det tyske folk, og indirekte mot alle nord-europeere! Det må være lettere for patriotiske sannhetsøkere å unngå å bli rammet av den paragrafen, enn det vil bli for de kulturmarxistiske… Les mer »

Arno
Arno
Svar til  Arno
3 år siden

Lettere å feige ut med å klikke på nedtommel, enn å debattere på en saklig måte og forsøke å gi seriøse svar på spørsmål dere aldri før har tenkt på, ikke sant. 🙂

Arno
Arno
Svar til  Arno
3 år siden

🙂 hehe… Enda flere som feiger ut og ikke klarer å formulere hva de er uenige i av det jeg skrev?
Ingen som tør begi seg ut på å bevare mine SPØRSMÅL?

Dr.Phil
Dr.Phil
Svar til  Arno
3 år siden

Må du ikke glede deg så altfor fort. det er sommer, og man er ute i sommervarmen 😉 Det burde du prøve selv

Dr.Phil
Dr.Phil
Svar til  Arno
3 år siden

Nei, det er ikke snakk om noen plakater Arno. Det er noe så «kriminelt» som bannere som er hengt opp med svastika på. Jeg antar det blir enten: 1: bålbrenning 2: henging 3: gasskammer Mulig det siste ettersom dette ser ut til å være noe de skjulte (((dommere))) er helt besatt av. «Straffelovens paragraf 185 om «hatefulle ytringer» er for så vidt grei nok», skriver du. Nei, det er det da overhodet ikke. At det å hate har blitt noe kriminelt er jo helt bak mål. Alle hater noe, eller noen, og man må da kunne ytre det at man… Les mer »

Arno
Arno
Svar til  Dr.Phil
3 år siden

Dr.Phil skrev: «Det er noe så «kriminelt» som bannere som er hengt opp med svastika på.» Naa, det var nok ikke kun bannere med hakekors. I så fall var «aktivismen» total meningsløs, ikke sant? Eller mener du i fullt alvor at Hitlers hakekors – et speilvendt svastika som er dreid 45 grader – var et lykketegn og fungerte som det – og egner seg til å stå alene på bannere i Norge i 2019? ««Straffelovens paragraf 185 om «hatefulle ytringer» er for så vidt grei nok», skriver du. Nei, det er det da overhodet ikke. At det å hate har… Les mer »

Dr.Phil
Dr.Phil
Svar til  Arno
3 år siden

Arno: «Naa, det var nok ikke kun bannere med hakekors. I så fall var «aktivismen» total meningsløs, ikke sant?» Svar: Banner og flagg, Arno, banner og flagg! Og nei, meningsløst var det da ikke. Det kan kanskje virke meningsløst på den som ikke ser trekket. Så tilbake til dette med svastika. Jeg følte vel egentlig det ikke var nødvendig å si stort mer enn å peke til de svastika som er anvendt av vårt folk og rase i flere tusen år. De taler for seg selv. Tror nok ikke de anså det som et ulykkestegn, Arno. Angående Hitler, så dyrker… Les mer »

Akt
Akt
Svar til  Arno
3 år siden

The enemy within, the lies and defeatism: https://nordicresistancemovement.org/strasserism-the-enemy-within/

Haraldsson
Haraldsson
3 år siden

Nasjonalsosialistene skal altså her tiltales for de forestillinger som deres meningsmotstandere selv har av hakekorset og nasjonalsosialismen, og ikke den faktiske betydning av hakekorset, samt deres egne meninger. Det er denne stråmann globalistene har skapt, og ikke symbolets betydning og nasjonalsosialismen slik den er, som de tiltales for.

Espen Johansen
Espen Johansen
3 år siden

Hitler ble støttet av jødiske banker for å frakte jøder tilbake til Israel , og fraktet ca 60 000 før det ble knute på tråden, Hiltler var en foregangs mann som stod imot den zionistiske , eller den såkalte NWO eliten ,

Arno
Arno
Svar til  Espen Johansen
3 år siden

Det er en selvmotsigelse det du skriver her, Espen Johansen. «Hitler ble støttet av jødiske banker» Det stemmer. Det var jødiske bankierer som forsynte Hitler med så store pengemengder at han med letthet klarte å kuppe det nasjonalsosialistiske partiet, som han opprinnelig hadde som oppgave å utspionere – offisielt på vegne av det hemmelige politiet i Weimar-republikken. «for å frakte jøder tilbake til Israel» For det første: Det var ikke snakk om verken «tilbake» eller til «Israel». «tilbake» kan du trygt slette, og «Israel» kan du bytte ut med «Palestina. Nei, det var nok ikke kun derfor, men Hitler samarbeidet… Les mer »