Hjem Nyheter Europa «Mr. Bond» tiltales for «å fremme nasjonalsosialismen»

«Mr. Bond» tiltales for «å fremme nasjonalsosialismen»

5

TANKEKRIMINALITET Den østeriske satirerapperen «Mr. Bond» tiltales for «å fremme nasjonalsosialistisk ideologi» .

Den 20. januar i år ble den nasjonalsosialistiske satirerapperen «Mr. Bond» arrestert av politiet og sikkerhetstjenesten i Østerrike. Siden dette har han sittet varetektsfengslet i påvente av en rettssak.

Han er mest kjent for sine satireversjoner av amerikanske hip hop-låter, som han fremfører med nasjonalsosialistiske tekster og innslag av bildememer på internett.

«Forbrytelsene», som musikeren ble anklaget for å ha begått var både brudd på opphavsrett og «for å ha fremmet nasjonalsosialistisk ideologi», noe som er kriminelt i Østerrike.

Nordfront.se har tatt del av et rettsdokument der mannen er tiltalt for de nevnte punktene ovenfor.

Beskrivelsen av lovbruddene lyder:

[Mr. Bond] agerte i Wien og andre plasser i en nasjonalsosialistisk mening på et annet vis enn hva som beskrives i §§ 3a til 3f i forbudsakten, gjennom å:

Under perioden 15/4/2016 til slutten av 2019, som NS-rapperen «Mr. Bond», ha delt musikkvideoer på internett, inklusivt omslagsbilder med nasjonalsosialistiske symboler og slogans, hvorpå han glorifiserte personen Adolf Hitler og glorifiserte nasjonalsosialismen samt det tredje rikets masseutryddelse.

Videre forklares låt for låt og album for album, hvordan satiremusikeren brukte bilder av Hitler, symboler som hakekors, den svarte solen, samt sifferkombinasjoner som «1488».

Det vises også opp flere av artistens låttekster, for å vise hvordan de «fremmer nasjonalsosialismen». Blant annet denne:

Jews love to hear the story of how whites live in worry…replaced, hunted and raped, guarded
by the state, freedom of speech taken care of. Yet you will hang if we flip the switch. If I run
the world and everything in it, the sky is the limit. I’ll build a White Empire in a minute. It
wouldn’t be communists, other races honor us…. I dreamed of all this, but reality struck. Kick
the Kikes out before our time is up

Mr. Bond

Private meldinger og forbudte bøker

En annen del av bevisene er private meldinger og e-post som har blitt sendt mellom «Mr. Bond» og hans familiemedlemmer eller venner.

Det dreier seg blant annet om et bilde-meme, bestående av et bilde av Adolf Hitler og teksten «mein neger» Men også andre memer, låttekster og lydfiler som har blitt sendt privat er en del av bevisføringen.

Under husransakelsen som ble gjennomført i begynnelsen av året, ble det også funnet politiske bøker som «The Legacy of Our Ancestors», «Deutschland, Deutschland über alles», og «Hitlers table talks».

#FreeMrBond

Siden tiltalen ble til har et prosjekt blitt startet i gang for å samle inn penger som skal hjelpe Mr. Bond under rettsaken.

«Shill-Killa Linney» på Telegram er en av de som står bak prosjektet, og i en uttalelse fortelles det at de har kontakt både med Mr. Bond og hans forsvarsadvokat.

Shill-Killa Linney skriver at det har vært en lang prosess, både å få kontakt med ham og å bygge opp en form for tillit med hverandre. Men den siste tiden har gjengen bak Team FreeMrBond lykkes i å brevveksle med ham. De skriver:

Uansett om du setter pris på musikken hans eller ikke, så er han vår kamerat, en mann som ikke har begått noen forbrytelse. Han laget helt enkelt parodisanger med satiriske undertoner, på samme måte som andre musikere har gjort. Bare at de sitter ikke i en fengselcelle i opp til 20 år. Forestill deg det for et sekund… fengslet med en straff som selv enkelte mordere ikke får.

For at dette ikke skal bli forvandlet til en roman, så ber vi om din hjelp. Ikke for oss selv, men for vår kamerat, som har et navn, en familie og et hjem. Som ikke er skyldig til andre lovbrudd enn å tenke utenfor den kjente boksen, og bruke artistiske uttrykk og humor for å formidle de tankene. Var han bevisst på risken? Klart. Betyr det at han fortjener konsekvensene? Nei, det betyr at han verdsatte sin kjærlighet og lidenskap for musikken og sitt folk – oss, foran sitt eget liv og sin frihet. Han anså at det var verdt prisen han nå betaler. Bare det taler for æren [Mr. Bond] har. Og æren er lojalitet.

Som lojale fans og tilhengere håper vi at du ikke bare donerer det du kan, men også sprer dette budskapet så vidt og bredt som mulig.

Shill-Killa Linney

Laget bak Team FreeMrBond har også startet nettsiden freemrbond.com, der det finnes mulighet å donere penger til Mr. Bond med kryptovaluta.

Det går også an å sende brev til Mr. Bond i varetekten, som har denne adressen:

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
5 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
J.H
J.H
9 måneder siden

Niggere kan rappe om å drepe hvite, voldta kvinner og utføre terrorisme, men har aldri hørt at de blir fengslet for det. En lov for dem, og en lov for hvite.

JudasGarSviker
JudasGarSviker
9 måneder siden

Han var rett og slett for effektiv til å få frem budskapet. Derfor sitter han nå i fengsel. Free Mr Bond!

Tom Hauge
Tom Hauge
9 måneder siden

Dette er helt absurd. At en mann risikere 20 års fengsel for låttekster og memer?? Voldtekts forbrytere og enkelte mordere får ikke en slik straff engang. Vi kan i hvert fall konstatere at (((de))) har sluttet å ignorere og le av oss nasjonalsosialister, de har begynt å legge alt inn for å knuse oss nå. Men det er Nasjonalsosialismen som vil seire tilslutt 1488

Roger M
Roger M
9 måneder siden

Aldri likt rap, men Mr.Bond var morsomt.
https://worldtruthvideos.website/v/fcT3Xq

trackback
5 måneder siden

[…] «Mr. Bond» tiltales for «å fremme nasjonalsosialismen» […]