Hjem Nyheter «Mr. Flirt» skal hjelpe arabere å ha sex med hvite kvinner

«Mr. Flirt» skal hjelpe arabere å ha sex med hvite kvinner

TYSKLAND Folkeforræderen Horst Wenzel holder kurs for innvandrermenn fra den arabiske verden for å lære de å sjekke opp tyske kvinner. 

mrflirt

Tyskeren Horst «Mr. Flirt» Wenzel holder kurs for innvandrermenn fra den arabiske verden for å lære de å sjekke opp tyske kvinner. Oppdraget har folkeforræderen fått av myndighetene i Tyskland, som ønsker at han skal hjelpe arabiske menn å sjekke opp og ha sex med tyske kvinner – alt i integreringens navn selvsagt.

I tillegg til å hjelpe innvandrerne med språk og sjekkereplikker, kommer han blant annet med tips og råd for hvordan de unge innvandrerne skal få seg tyske kjærester. Et av rådene er at det ikke er så viktig å si «jeg elsker deg» i løpet av de første tre månedene av forholdet, da tyske kvinner ikke liker når det blir for klengete, forteller han til den avisen AP.

Les også: Tyske myndigheter oppfordrer til raseblanding

Han forklarer til avisen at han gjør dette fordi han ønsker å forbedre den såkalte integreringen av innvandrere fra den tredje verden.

Se en tysk reportasje om «flørteeksperten» nedenfor:

https://www.youtube.com/watch?v=o_zQQnzWTjQ

Tyske myndigheter bruker nå store ressurser på å få utlendinger til å gå til sengs med etniske tyske kvinner under påskuddet av å hjelpe til med integreringen, lære de å forstå den tyske kulturen og for å forhindre overgrep.

Se flere innslag om praksisen nedenfor:

https://www.youtube.com/watch?v=Bvnb8NPnZ4g

https://www.youtube.com/watch?v=_C–olgLsQE

Kilde:
«Mr Flirt» hjälper araber ha sex med vita kvinnor