Hjem Nyheter mRNA-teknikkens oppfinner: «COVID-vaksiner kan permanent skade barns hjerner, hjerter og immunsystem»

mRNA-teknikkens oppfinner: «COVID-vaksiner kan permanent skade barns hjerner, hjerter og immunsystem»

KORONAVAKSINER Oppfinneren av mRNA-teknikken, som Pfizer-vaksinen er bygget på, holdt søndag en tale under en massedemonstrasjon mot obligatorisk vaksinering i Washington DC. I talen kom han med en kraftig advarsel mot koronavaksinene.

I Washington DC ble det sist søndag arrangert en massedemonstrasjon mot vaksinetvang, Defeat the Mandates Rally, hvor også en rekke leger og eksperter deltok. Blant dem var mRNA-teknikkens oppfinner Dr. Robert Malone som i sin tale kom med en kraftig advarsel til foreldre som vurderer å la sine barn vaksineres.

Malone advarte om at de kontroversielle koronavaksinene kan forårsake permanent skade på barn, og oppfordret foreldre til å bli informert om risikoen før de tar en slik avgjørelse for barnet deres.

Som forelder, de som er foreldre eller de som skal bli foreldre, er det til syvende og sist ditt ansvar å beskytte barna dine. Hvis de blir skadet av disse genetiske vaksinene, er du den som må ta vare på dem. Og du vil bære byrden for resten av livet ditt, og deres. I gjennomsnitt vil mellom 1 av 2000 og 1 av 3000 barn som mottar disse vaksinene bli innlagt på kort sikt med vaksineforårsaket skade. Bare over tid vil vi vite hvilken langsiktig skade som kan oppstå for disse barna.

Vaksinene beskytter ikke barna våre mot å bli smittet med Omicron. De hindrer ikke smittede barn i å smitte andre. I kontrast til dette er farmasøytiske selskaper og myndighetene nesten fullstendig beskyttet mot skader disse produktene kan forårsake.

Hvis barnet ditt blir skadet av disse vaksinene, vil du bli latt alene med både sorgen og omsorgsbyrden. Disse genetiske vaksinene kan skade barna dine.

De kan skade hjernen, hjertet, immunsystemet og evnen til å få barn i fremtiden. Mange av disse skadene kan ikke repareres. Så jeg ber deg, vær så snill å bli informert om mulige risikoer. Barna dine kan bli skadet av disse eksperimentelle produktene.

Se video av talen nedenfor: