Hjem Nyheter Globalt mRNA-teknikkens oppfinner nedstengt på Twitter for vaksinekritikk

mRNA-teknikkens oppfinner nedstengt på Twitter for vaksinekritikk

COVID-1984 Den amerikanske virologen Robert Malone har blitt nedstengt på Twitter etter å ha kritisert massevaksinering. Koronavaksinen fra Pfizer bygger på Malones oppfinnelse.

Robert Malone.

Den amerikanske virologen Robert Malone bekreftet onsdag på Telegram at Twitter har sperret kontoen hans fordi han har kritisert massevaksinering og vaksinetvang, samt publisert en link til en video der det oppgis at Pfizers koronavaksine har forårsaket mer skade enn godt.

Vaksinen fra Pfizer bygger på den mRNA-teknikk som Malone oppfant på 90-tallet.

Robert Malone mener det er riktig å vaksinere eldre og risikogrupper, men er skarpt kritisk til å gå så langt som å vaksinere friske barn. Han har også advart om at massevaksinasjon midt i en pågående pandemi kan føre til at viruset muterer.

I et tre timer langt podkast-intervju med News Voice i juni 2021 advarte Malone om risikoen ved Covid-19 genterapivaksiner. Intervjuet gikk viralt på sosiale medier, men ble fort slettet av YouTube. Malone innså raskt at budskapet hans, som han føler seg moralsk forpliktet til å dele, ikke ville bli delt via mainstream media.

«Da det ble klart for meg at jeg ikke ville være i stand til å snakke gjennom mainstream media, tok jeg, sammen med min kone … en bevisst beslutning om å nå ut til folket gjennom alternative medier og nye medier, og jeg har lært av mange, mange podkaster og podkastere lik deg selv om verdien av dette nye mediet for podkasting», sa Malone til Wilson fra News Voice.