Hjem Nyheter Musks Twitter sensurerer Kevin MacDonald

Musks Twitter sensurerer Kevin MacDonald

SENSUR Elon Musks Twitter suspenderer Kevin MacDonald og setter dermed spørsmål ved milliardærens forpliktelse til ytringsfrihet på plattformen.

Skjermbilde: Twittter.

Twitter-kontoen til Kevin MacDonald ble suspendert mandag. MacDonald er en pensjonert professor innen evolusjonspsykologi og har hovedsakelig kjent for bokserien kjent som «Culture of Critique». I serien argumenterer MacDonald for at jødedom primært kan beskrives som en gruppeevolusjonær strategi som har tillatt jøder å utkonkurrere ikke-jøder ved å utvikle normer som selekterer for blant annet høy verbal intelligens og ekstrem etnosentrisme.

MacDonald argumenterer dessuten også for at jøder dominerte en rekke moderne politiske og teoretiske politiske bevegelser, deriblant kulturrelativisme, psykoanalysen, Frankfurterskolen.

MacDonalds argumentasjon for jøders bruk av organisert etnisk kollektivisme for å beskytte deres interesser har ført til beskyldinger fra ADL om antisemittisme, en NGO som gjør bruk av organisert jødisk kollektivisme for å beskytte jødiske interesser.

I tillegg til å fortsette sensuren av jøde-kritiske brukere har det fremkommet at Musks Twitter har fremhevet et antall utvalgte VIP-brukere, ifølge Insider.

Disse inkluderer blant annet kongresskvinnen Alexandria Ocasio-Cortez, den jødiske konservative kommentatoren Ben Shapiro og den populære pro-Trump brukeren Catturd, kjent for sin bruk av skatologisk humor.