Hjem Nyheter Globalt Myter om svarte oppfinnelser blir knust

Myter om svarte oppfinnelser blir knust

6

REVISJONISME Nettsiden Black invention myths knuser myter om oppfinnelser oppfunnet av svarte.

Illustrasjonsbilde (CC0).

Nettsiden Black invention myths er et oppslagsverk over oppfinnelser som påstås ha blitt oppfunnet av svarte.

Var det Garrett Morgan som oppfant det første trafikklyset med tre lys, som Wikipedia hevder, eller er dette en bløff som forblir uimotsagt under anti-hvite evenement som «Black history month»?

Nettsiden beskriver at den ble startet for å sette fakta på bordet om alle mytene som ikke blir korrigert, og derfor går til historiebøkene som sannhet:

Dessverre har noen av feilene og overdrivelsene oppnådd en illusjon av kredibilitet etter repetisjon i hovedstrømmen, spesielt under Black history month (se eksemplene for trafikklyset og strykebrettet). Når myter går uimotsagt for lenge begynner de å overskygge sannheten. Så jeg bestemte meg for å sette fakta på bordet. Selv om denne nettsiden ikke inneholder alle tvilsomme oppfinnelsespåstander som flyter rundt der ute, vil den i det minste være en advarsel om å aldri ta slike påstander for gitt.

Frihetskamp kan ikke versifisere påstandene til hverken Wikipedia eller Black invention myths, men ber leseren om å kikke på nettsiden og ikke ta anti-hvite påstander for gitt.

Så ble trafikklyset oppfunnet av en neger? Ifølge Black invention myths kom det første kjente trafikklyset til London i 1868, og trafikklys med tre lys eksisterte i Detroit og New York allerede i 1920 – to år før Morgan ifølge Wikipedia søkte om patent for sin oppfinnelse.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
6 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Hans-Simon Dahle
Hans-Simon Dahle
5 måneder siden

Ikke en gang peanøttsmør? Men vi har jo sett filmen «Black Panther», som viser at negrene i Afrika hadde en sivilisasjon som teknologisk stod høyt over hvite samfunn(Wakanda)? Nei, Europa og USA må bare bøye seg i støvet, i skam over å ha holdt nede negrene gjennom slaveri og annen styggeskap, og hindret dem i å utvikle seg videre, til nye teknologiske og vitenskapelige høyder. Det har BLM lært oss, og vi hvite må «take the knee» og vaske negrenes føtter, slik paven gjorde for noen år siden.

Nasjonalsosialist
Nasjonalsosialist
5 måneder siden

Det er jo helt klart at negrene var de som oppfant alt her i verden og skapte de mest avanserte sivilisasjoner. Det er bare det at de sånn helt plutselig glemte alt og begynte å lage hytter av kumøkk. *sarkasme*

J.H
J.H
5 måneder siden

Var det ikke en neger som fant ut E = mc²? Ali Einstein?

Ivar Normann Sveinson
Ivar Normann Sveinson
5 måneder siden

Fålket vårres træng liebensraum! Færdi me deinn saken!

⚡️ ⚡️ ⚡️

Kim Larsen
Kim Larsen
5 måneder siden

Om det og lyve til seg selv er en av de få måtene de kan gi seg selv å sin rase litt selvtillit så kjør på, men vi vet sannheten  😂 

Kim Larsen
Kim Larsen
5 måneder siden

Hvorfor var det europeerne som dro til Afrika å utforsket, bygde kolonier og ikke omvendt.

 😎