Hjem Nyheter Europa Nå kommer den politisk korrekte kortstokken uten kjønn – konger, dronninger og...

Nå kommer den politisk korrekte kortstokken uten kjønn – konger, dronninger og knekter byttet ut mot metaller

4

KULTURMARXISME At en tradisjonell kortstokk inneholder kjønn ble for mye for en ung hollandsk kvinne. Hun utviklet i stedet en politisk korrekt kortstokk der konger, dronninger og knekter er byttet ut med gull-, sølv- og bronsekort.

Indy Mellink viser det politisk korrekte alternativet til den undertrykkende tradisjonelle kjønnskortstokken. Foto: Twitter.

En politisk korrekt kortstokk hvor konger, dronninger og knekter er plukket vekk og erstattet av kjønnsnøytrale kort er blitt utviklet av en ung kvinne som var bekymret for ujevnbyrdigheten mellom bildekortene.

Det er den 23 år gamle Indy Mellink fra Nederland som har utviklet den kjønnsnøytrale kortstokken. Hun reagerte på at kongene i en standardkortstokk har høyere verdi en dronningen.

– Også subtile ujevnbyrdigheter som dette spiller en stor rolle, mente Mellink.

For å løse problemet med den ujevnbyrdige kortstokken designet hun en kjønnsnøytral kortstokk der kongen, dronningen og knektene er erstattet med gull-, sølv- og bronsekort.

Mellink skal ha solgt rundt 1 500 kjønnsnøytrale kortstokker.

Initiativet har blitt hånet på sosiale medier, hvor en bruker skriver «How bloody stupid. Just sod off with this crap, it’s ridiculous» og en annen bryter ut i et kraftig «Oh FFS».

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
4 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Gjallarhorn
Gjallarhorn
1 år siden

Hvem i gode gamle dager skulle trodd at kjønn skulle bli et så stort problem i 2021 at man ikke lenger kan si han og hun uten at å risikere å krenke noen.

Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
1 år siden

Unge kvinner, som er grundig hjernevasket i det egalitære skolesystemet, ønsker å bidra til enda større «likhet og rettferdighet», bl.a. gjennom å støtte masseinnvandring av lav-iq negre og muslimer, og LHBTQ-uvesenet, og iblant får en slike utslag som dette, som bærer preg av betydelig kognitiv virusinfeksjon(egalitarisme), og påfølgende vanvidd.

Kim Larsen
Kim Larsen
1 år siden

De var god nok i flere hundre år men ikke for hun altså. Fjols!

Bronse Petterson
Bronse Petterson
1 år siden

Siden jeg identifiserer meg som bronse føler jeg meg ekstremt krenket