Hjem Nyheter Nakne feminister skrek i protest mot kvinnevold

Nakne feminister skrek i protest mot kvinnevold

21

KULTURMARXISME Et hundretalls nakne feminister samlet seg nylig i Argentinas hovedstad for å skrike i kor mot kvinnevold i landet.

De rundt hundre nakne kvinnene, som er medlemmer av den feministiske kunstgruppen Artistic Force of Communicative Shock (FACC), hadde samlet seg utenfor presidentpalasset til Argentinas president Mauricio Macri i protest mot kvinnevolden i landet. Protestene bestod blant annet av at demonstrantene stod nakne og skrek i kor mens de gjorde merkelige bevegelser.

LES OGSÅ: Hva er kulturmarxisme?

Bisarre demonstrasjoner slik om denne er tydeligvis en begynnende trend blant den feministiske bevegelsen, forrige uke imiterte feminister hester i den svenske hovedstaden i protest mot tilstedeværelsen av mannlige statuer i byen.

Se klipp av den bisarre demonstrasjonen nedenfor:

https://www.youtube.com/watch?v=cHx1iUVXcAw

Kilde:
Feminist group strips naked and forms a pile of bodies outside Argentine president’s palace to protest violence against women

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
21 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Tommy Nyberg
Tommy Nyberg
5 år siden

Och detta ska förhindra våld mot kvinnor?
Kontraproduktiv galenskap.

N S
N S
Svar til  Tommy Nyberg
5 år siden

Nettopp.

Kim Larsen
Kim Larsen
5 år siden

bur de inne

Boge Myklebrast
Boge Myklebrast
5 år siden

En burde drukne alle feminister, for å se om de flyter oppstrøms, som «kjerringen mot strømmen» i folkeeventyret.

N S
N S
Svar til  Boge Myklebrast
5 år siden

Ja, la oss drukne alle av vårt eget folk som har tatt skade av jødisk propaganda på en eller annen måte, i stedet for å forsøke å opplyse dem, og se hvor mange som blir igjen. Selv er du sikkert fullstendig uberørt.

Aktivist
Aktivist
Svar til  N S
5 år siden

Det var nok ikke bokstavelig ment.

Elisabeth Skifjeld
Elisabeth Skifjeld
Svar til  Aktivist
5 år siden

Det var ikke bokstavleig ment? Hva var det ment som?

Boge Myklebrast
Boge Myklebrast
Svar til  Elisabeth Skifjeld
5 år siden

Kaptein Odysseus er som meislet i granitt, og lar seg ikke lure av havhekser langs Norskekysten. Havfruer blir kastet over bord, og eventuelt surret til stevnen, som gallionsfigur til skrekk og advarsel for andre havfruer.

N S
N S
Svar til  Aktivist
5 år siden

Jeg skjønte det.

Elisabeth Skifjeld
Elisabeth Skifjeld
Svar til  Boge Myklebrast
5 år siden

Katta kommer ut av sekken: «La oss drukne alle feminister.»

Boge Myklebrast
Boge Myklebrast
Svar til  Elisabeth Skifjeld
5 år siden

Blomstene trenger vann av og til.

Anonymsurfer
Anonymsurfer
5 år siden

Mange lesbiske kvinner lever i voldelige parforhold selv om dette blir tiet ihjel fordi det ikke fremmer «pride», og de fleste barn utsettes for vold fra kvinner ikke menn. Skal man først protestere mot vold så bør man være konsekvent og redelig. http://www.vg.no/nyheter/innenriks/partnervold/moedre-slaar-barn-mer-enn-fedre/a/10016566/ I et oppløst globalistisk samfunn der store grupper lever marginalisert er det naturlig at folk som ellers ville levd i fred og harmoni blir trigget til å være voldelige i ren frustrasjon over sine miserable livsvilkår. Dette er nærmest en naturlov og kommer til uttrykk i ordtaket «Når krybben er tom, bites hestene». Eltiens globalisme = «klassekamp»,… Les mer »

Elisabeth Skifjeld
Elisabeth Skifjeld
Svar til  Anonymsurfer
5 år siden

Ok. Det finnes lesbiske som slår partneren sin. Fy. Fy. Fy. Når du skriver at «mange lesbiske lever i voldelige parforhold», kan det fort oppfattes som om det gjelder en majoritet av lesbiske. Har du tall å komme med?

Anonymsurfer
Anonymsurfer
Svar til  Elisabeth Skifjeld
5 år siden

Pinlig at du velger å latterligjøre vold som ikke er politisk korrekt å snakke høyt om. Det forteller jo mest av alt om ditt snevre menneskesyn.

Johan G
Johan G
5 år siden

Når kulturmarxistene protesterer, da kler man seg naken 🙂
Fullstendig enig i at kvinnevold er svineri, men tror nok ikke det å kle seg naken og skrike vil løse problemet.

N S
N S
Svar til  Johan G
5 år siden

Tydeligvis forverrer det det bare…

Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
5 år siden

Disse kvinnene er fullstendig «unhinged», forført som de av dyktige manipulatorer behind the scenes, og når de opptrer i flokk. Å kle seg nakne, utføre bisarr adferd, skrike som chimpanser – det er så langt fra anstendig og konstruktiv politisk kritikk som det går an å komme. Femen, Pussy Riot, og dette – kvinner er utrolig lette å manipulere og styre, og må holdes i age av nasjonalt bevisste, sterke menn. Ellers går det aldeles galt.

N S
N S
Svar til  Proverbs 26:11
5 år siden

Tror Femen har hatt protester gjennomført av kvinnelige skuespillere (alle hvite). Gjelder trolig ikke bare dem. Jeg tror den beste måten å takle det «problemet» på er å ikke gi dem oppmerksomhet. Jeg tror også at nasjonalt bevisste, sterke KVINNER vil kunne holde sine døtre og søstre «i age» minst like effektivt som menn.

N S
N S
5 år siden

Hva er vitsen med å rette oppmerksomhet mot dette? Det bidrar kun til å fyre opp under den motsatte skalaen av feminisme, som er minst like destruktiv. Rabiate feminister som dette har ingen nevneverdig innflytelse. De er bare sinnssyke stakkarsinger. Eventuelt betalte skuespillere ment til å vekke avsky mot hvite kvinner, noe som faktisk har skjedd tidligere i tilsvarende «protester» (betalte skuespillere, ja). Om jeg husker rett, så er det svarte kvinner som stemmer mest venstre og «feministisk», men av en eller annen grunn ser man de sjelden på bilder av slike demonstrasjoner…

Aktivist
Aktivist
Svar til  N S
5 år siden

Normalt oppegående mennesker, og da særskilt de som er faste lesere på denne siden, fatter jo naturligvis at dette ikke er representativt for den gemene kvinne. Like lite som at mannlige LHBT-ekstremister, kommunister eller feminister for den sakens skyld, er representative for den gemene mann. Mange, om ikke alle, av disse organisasjonene er sponset av Soros og lignende ja. Det har vel Frihetskamp opplyst om ved flere tilfeller tidligere. Såkalt anti-feministisk kvinnehat, er vel mest vanlig i USA. Motstandsbevegelsen, gjennom samtlige nettsider, har jo gjentatte ganger tatt til orde imot den typen av retorikk, så kan ikke helt se for… Les mer »

trackback
5 år siden

[…] Källa: Nakne feminister skrek i protest mot kvinnevold […]