Hjem Artikler «Når kollapsen kommer blir jeg med»

«Når kollapsen kommer blir jeg med»

KOMMENTAR Karl Folkesson kommenterer fenomenet med sympatisører som «venter på kollapsen».

Temabilde: Sivilisasjonens fall

Når man oppfordrer sympatisører til å organisere seg, og kjempe for et bedre Norden, får man iblant høre: «Når systemkollapsen kommer, da skal jeg bli med».

Påstanden er en dårlig unnskyldning. Det kommer oftest fra velvillige mennesker som fremdeles ikke har tatt motet til seg å gjøre noe. Som en forsvarsmekanisme for å legitimere sin egen passivitet har de overtalt seg at de må vente på at saker og ting blir verre.

At mange flere rasefremmede må velte inn over Nordens grenser før de kan handle. At økonomien må bli litt dårligere først.

Å vente på «kollapsen»

Disse akselerasjonistene venter på det de kaller for systemkollaps, en økonomisk og politisk tilstand da dagens makthavere har mistet grepet om makten. Det kan være en alvorlig økonomisk krise som i sin tur leder til fattigdom og sult.

Kommer denne dagen da? Kanskje.

Vi vet ikke hvordan tilstanden i fremtiden kommer til å se ut og vi vet ikke hvordan revolusjonen kommer til å utspille seg. Men vi kan i det minste ikke regne med at det kommer en dag da vi kan ta makten uten å gjøre noe.

Dårligere tilstander gir oss ikke makten gratis

Akkurat som sørafrikaneren Boer Jack poengterte under en samtale med briten Mark Collett: «I Rhodesia ble det så ille det kunne bli, uten at den hvite befolkningen slo tilbake».

Afrikanske kommunister fordrev, terroriserte og drepte store deler av den hvite befolkningen før de tok makten og døpte om landet til Zimbabwe. Hele tiden ble mantraet repetert: «Når X skjer, da skal jeg handle». Men rhodeserne handlet aldri helt og i dag finnes ingen nevneverdig hvit befolkning igjen i landet.

Historien har vist at verre tilstander ikke kommer til å gi oss makten gratis.

Felles for vellykkete revolusjoner

Det som er felles for vellykkete revolusjoner er ikke bare at de skjer som følge av at samfunnet forfaller, men også at det finnes en organisert, revolusjonær kraft som står klar når det skjer. Det må finnes en bevegelse som kan lede folkemassen når en revolusjonær stemning råder.

Vi kan se det i NSDAPs maktovertakelse i Tyskland på 30-tallet, og til viss del også i Gyllent Daggrys tidligere framganger i Hellas.

Forestill deg at NSDAP aldri hadde blitt dannet, at ingen satte opp plakater, demonstrerte eller holdt taler, men at alle satt hjemme og ventet på «kollapsen». Hvordan hadde nasjonalsosialistene tatt makten da?

At flere og flere slutter seg til kampen bidrar til å skape den sterke kraften som fremtiden krever at vi skal være. Både intern og ekstern aktivisme resulterer i at fellesskapet innenfor organisasjonen styrkes og allmenheten får oppleve vår voksende styrke. Akkurat dette er utrolig viktig for at folket skal velge oss i stedet for forræderpolitikerne når deres ressurser svikter og brister, for at vi er den sterke kraften.

Den rette tiden å tilslutte seg

Den rette tiden for å engasjere seg, å organisere seg og kjempe for en bedre fremtid er ikke i morgen eller om et par år. Om du fremdeles ikke har tatt en avgjørelse i saken, er den beste tiden å slutte seg til kampen allerede i dag.

Vi har ikke tid til å sitte og vente på at himmelen skal ramle ned. Vi må være så forberedt som mulig for alle tenkbare situasjoner i fremtiden, også en plutselig samfunnskollaps. For at vi skal være så forberedt som mulig må også du agere, og det allerede i dag.

Revolusjonen trenger deg!

(Opprinnelig publisert 25. oktober 2021)