Hjem Nasjonal kamp Når kommer Motstandsbevegelsen til mitt hjemsted?

Når kommer Motstandsbevegelsen til mitt hjemsted?

Vi får ofte beskjeder til oss i Motstandsbevegelsen via e-post osv. der avsenderen ønsker at vi skal komme til akkurat deres hjemsted for å spre budskapet.

201109071-460x309_ny

«Jeg besøker deres side ofte og synes at det dere gjør er veldig bra. Jeg lurer på når dere kommer til x?» eller «Det hadde vært bra om dere kunne besøke x noen ganger – dere trengs her!», er vanlige beskjeder vi får fra sympatisører rundt om i landet. Denne artikkelen vender seg akkurat til dere som sender oss disse beskjedene eller går med lignende tanker.

For å lykkes med våre langsiktige visjoner om å skape et fritt og forent Norden, må vi nå ut med vårt budskap til stadig flere mennesker. Vi har derfor som mål å spre vårt budskap til alle Nordens innbyggere og å vekke hver slumrende arier til kamp. Faktum er at vi hver uke faktisk har faste aktiviteter i flere byer rundt om i Sverige, Norge og Finland. Vårt budskap når tusenvis av nye individer hver måned. Vår aktivisme er mer omfattende enn den som vises på hjemmesiden, da alt vi gjør dessverre ikke kommer frem som rapporter av ulike anledninger. Det er dessverre ikke nok, da vi langt i fra når alle. Vi er ikke overalt, til tross for at det er vår vilje og ambisjon.

Den bitre sannhet og forklaring til dette er at vi ikke er mange nok aktivister til at det er mulig. Klart ekspanderer og vokser vi, så svaret på spørsmålet om når vi kommer til sted A eller B, er alltid: forhåpentligvis snart.

For å påskynde det hele, for å kunne spre budskapet overalt så er altså mitt motspørsmål til dere; hvorfor søker dere ikke om medlemskap selv? Hvorfor blir dere ikke en del av Motstandsbevegelsen og hjelper til med å spre vårt budskap på akkurat deres hjemsted?

For dere behøves absolutt. Ikke av meg, egentlig ikke av Motstandsbevegelsen, nei det er deres folk som behøver dere! Så i stedet for å undre når vi kommer til dere, så hør blodets kall og se selv til å komme til oss i stedet. Bli med i kampen for Nordens frihet!

På mange steder har vi støttemedlemmer som vil være mer aktive, men som føler seg ensomme der de bor. Jeg våger dessuten påstå at vi har sympatisører i hver eneste by i hele Norden, men som av ulike grunner ikke blir medlem. Flere av disse kommer garantert til å gå med i kampen så fort noen har tatt det første steget og gjennomført de første aktivitetene. Hvorfor kan det ikke være DU som gjennomfører den første aktivitetene i ditt hjemsted? Hva hindrer deg?

Klart så kan man ikke alltid stille seg opp med en fane i sentrum og selge blader helt alene, men klistremerker kan man alltid sette opp, og dele ut flyveblader kan man gjøre uten problem. Om du så har litt tålmodighet og står på, så kommer ordet spre seg om at Motstandsbevegelsen har kommet og da er jeg sikker på at flere og flere kommer til å følge din vei og ta opp kampen ved din side. Om en stund så har dere kanskje en hel kampgruppe med dedikerte aktivister og faste aktiviteter i akkurat ditt hjemsted.

Men ingenting hender av seg selv. Det krever at noen agerer. Det krever at DU agerer. Søk om medlemskap, om ikke som aktivist eller medlem så ihvertfall som støttemedlem.

Så svaret på spørsmålet «Når kommer dere hit?» er egentlig ikke «snart», men snarere: Vi kommer til ditt hjemtsted når DU gjør noe for saken!