Hjem Nyheter Nasim Aghdam identifisert som Youtube-skytteren

Nasim Aghdam identifisert som Youtube-skytteren

3

USA Gjerningspersonen som gikk til angrep på YouTube sitt hovedkvarter har blitt identifisert som en 39 år gammel kvinne fra Iran med interesse for dyrebeskyttelse og veganisme.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=19&v=aVBsTlR7ilI

Kvinnen som gikk til angrep på YouTube sitt hovedkvarter er identifisert som iranskfødte Nasim Aghdam fra San Diego. Den 39 år gamle kvinnen tok sitt eget liv etter å ha skutt tre personer tirsdag formiddag. Ifølge amerikanske medier skal Aghdam ha gått til angrep på YouTube fordi hun var rasende over selskapets sensureringen av hennes filmer.

Den svært eksentriske og forstyrrede kvinnen skal for det meste ha produsert filmer om trening og livsstil samt noen mildt sagt bisarre dansefilmer. Ved flere tilfeller skal hun også ha kritisert YouTube for sensur. I en film kritiserer hun YouTube for sitt hykleri over å ha satt en aldersgrense på hennes treningsfilmer samtidig som selskapet nekter å sette aldersgrenser på popvideoer med tydelig seksualisert innhold.

Skyteepisoden kommer i kjølevannet av YouTubes omfattende sensurkampanje som har fått massiv kritikk fra både skapere og bruker på nettsiden.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
3 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Returning Ghost
Returning Ghost
4 år siden

‘I en film kritiserer hun YouTube for sitt hykleri over å ha satt en aldersgrense på hennes treningsfilmer’ — Videoene og hatet hun bygde opp handlet om mer enn bare trening. Budskapet i videoene hennes var hovedsaklig dyrevern og dyrs rettigheter, Ikke «trening og being werid’n crazy»- som en del folk allerede Selvfølgelig har latt seg hjernevaske til å tro. Mainstream media vet at om dem slipper ut for mye detaljert info om hennes synspunkter vil dem og jødemaktene få stor motstand ikke minst fordi dem Sensurerer dyresverns aktivister / dyrs rettigheter. Dem vet selv at dem er ganske rottne… Les mer »

Kim Larsen
Kim Larsen
4 år siden

Åje helvete hun dama ser sprø ut, syns jeg hører Emil kommentere hehe

Men ja, dette har jeg igrunn bare ventet på.