Hjem Nyheter Nasjonalist hengt ut i britisk media

Nasjonalist hengt ut i britisk media

UTENRIKS En populær nasjonalist som går under navnet «Millennial Woes» har blitt hengt ut med navn, bilde og bosted av Britisk presse fordi han deler innvandringskritiske meninger på sin YouTube-kanal.

millwoes1

Det var den skotske avisen Daily Record som hang ut nasjonalisten Colin Robertson, som står bak brukeren «Millenial Woes» på YouTube. I artikkelen blir Robertson svartmalt og en rekke feilaktige og grove påstander fremsatt. Ved å offentliggjøre hans navn og bostedsadresse har avisen gjort han til et potensielt mål for meningsmotstandere som er kjent for å bruke vold mot politiske motstandere.

Den feige oppførselen fra den skotske avisen har dog ikke hatt den effekten avisen som  ønsket. Millennial Woes har fått svært mye støtte etter hendelsen, også fra personer som nødvendigvis ikke deler hans nasjonalistiske meninger. Hans støttespillere har satt i gang en etterforskning på internett og slått tilbake med samme mynt mot personer som har vært delaktig i uthengningen. Det viser seg nå at lokale antirasister har samarbeidet med avisen for å finne identiteten til den britiske nasjonalisten.

Se en oppsummering av hendelsen nedenfor:

https://www.youtube.com/watch?v=daK0sfBG5cg