Hjem Nyheter Nasjonalist slo ut voldtektsdømt på sekunder

Nasjonalist slo ut voldtektsdømt på sekunder

SPORT Nasjonalsosialisten Viascheslav Datsik møtte en MMA-profil dømt for voldtekt i en boksekamp i Moskva nylig – en kamp som var over på noen få sekunder.

Foto: Skjermbilde fra Youtube.

Viascheslav «Red Tarzan» Datsik er en tidligere aktivist i den nå forbudte russiske nasjonalsosialistiske organisasjonen Slavic Union, samt en erfaren kampsportsutøver, skriver Nordfront.se.

Datsik er tidligere kjent i Norge. I 2010 rømte han fra et fengsel i Russland og søkte politisk asyl på politistasjonen i Oslo. Daværende justisminister Knut Storberget fikk Datsik utlevert til Russland i 2011, da han var «politisk ukorrekt» og ble ansett som farlig.

Aleksander Emelianenko, en yngre bror til den mer kjente MMA-profilen Fedor Emelianenko, og Datsik møttes nylig i en boksekamp i Moskva.

Datsiks motstander er tidligere dømt for voldtekt og har levd et liv i kriminalitet, og dermed var spenningen før kampen høy.

Knappe ti sekunder ut i kampen svartnet det for Emelianenko, som ble truffet av en hard venstrekrok fra den russiske nasjonalisten og falt ned på matta.