Hjem Nyheter Norden Nasjonalsinnet kvinne banket opp og kastet ut venstreekstremister fra sitt hjem

Nasjonalsinnet kvinne banket opp og kastet ut venstreekstremister fra sitt hjem

SELVFORSVAR Onsdag kveld fikk en nasjonalsinnet kvinne besøk av seks bevæpnede AFA-tilhengere som forsøkte å bryte seg inn i hennes leilighet. Hun lyktes med å få tak i et balltre og gav den første av dem så mye juling at de alle flyktet fra stedet med halen mellom bena.

Lotta Eriksson bredvid lägenhetsdörren där AFA trängde sig in.
Lotta Eriksson ved inngangspartiet hvor AFA brøt seg inn.

Lotta Eriksson bor sammen med sin 16 år gamle sønn i en leilighet i Nyköping, Sverige. Hun har vært nasjonalsinnet siden tenårene og var sist engasjert i organisasjonen Right Wing Resistance.

På onsdag ble hennes eksmann uthengt som «nazist» på en venstreekstrem nettside, og bare noen timer senere ringte det på dørklokken hjemme hos Lotta Eriksson, der eksmannen ikke lenger bor. Gjennom kikkhullet i døra så hun en ensom mann med bøyd hode.

Hun ante ingen fare og åpnet døren for å spørre hva han ville. Venstreekstremisten tok da tak i døren og satte foten inn slik at Lotta ikke kunne lukke den igjen. Samtidig så hun ytterligere fem venstreekstremister storme ned fra etasjen over.

Lotta la merke til at flere av dem hadde kniv- eller skuddsikker vest på seg og at de hadde slagvåpen i hendene. Hun kjempet forgjeves med å forsøke å lukke døren og forstod at de var ute etter å skade henne og hennes sønn, som satt på sitt rom og spilte med øreklokker på.

Instinktivt strakk hun seg etter og lyktes få tak i et balltre som stod ved døren. Idet den første venstreekstremisten klarte å bryte seg inn fikk hun svingt balltreet slik at det traff ham kraftig i hodet. Han gikk så ned på kne og forsøkte å beskytte seg mot slag, men Lotta fortsatte å gi ham juling med balltreet.

Til slutt ble den ynkelige venstreekstremisten jagd ut døren og ramlet ned trappeoppgangen. Da flyktet også de andre venstreekstremistene og måtte slepe sin bevisstløse AFA-venn ut av blokken hvor Lotta bor.

Nordfront.se har intervjuet Lotta etter den dramatiske hendelsen.

Nordfront: «Hva følte du etter denne hendelsen?»

Lotta: «Jeg ble litt rystet, men fremfor alt følte jeg meg veldig stolt av meg selv. At jeg, en 47 år gammel kvinne på 154 centimeter, kunne stå opp mot og kaste ut seks aggressive venstreekstremister!»

Lotta forteller at hun som nasjonalsinnet kvinne har praktisert kampsport i mange år, og at hun ser det som helt nødvendig for å kunne forsvare hjem og familie.

Etter at venstreekstremistene flyktet fra stedet ringte Lotta direkte til politiet, som dukket opp utrolig raskt. De tok imot hennes anmeldelse og registrerte det som innbrudd og forsøk på politisk motivert vold. Politiet tok også med seg balltreet som var blodig og hvor store hårtuster hadde festet seg.

Derimot gjorde politiet ingen som helst åstedsundersøkelse, noe Lotta sier hun tolker som at de ikke kommer til å legge ned noen stor innsats på å forsøke å finne de skyldige.

Slagmerker etter balltreet.

Nordfront: «Hvorfor tror du at AFA dukket opp på din dør og angrep deg?»

Lotta: «Jeg er sikker på at det skyldes det at min eksmann ble hengt ut som «nazist» på deres nettside denne dagen. De skrev jo om hans nasjonalsinnede engasjement, men mest av alt om den ferske dommen mot ham for misshandel, grov krenkelse, doping, og litt annet. Jeg tror det var han AFA var ute etter, men de burde forstått at han ikke bor her lenger ettersom vi er skilt.»

Lotta forteller at eksmannen, mens han avventer fengselsstraff, bor et annet sted.

Etter hendelsen har Lotta opprettet kontakt med en veldig dyktig advokat som kommer til å bistå henne under utredningen og attpåtil med en del andre praktiske saker.

Nordfront: «Har du noen tanker på hva du kommer til å gjøre videre etter denne hendelsen?»

Lotta: «Jeg tenker at jeg ikke vil la meg skremmes. En av de første tingene jeg vil gjøre nå er å sende inn en søknad om medlemskap i Den nordiske motstandsbevegelsen. Jeg vil aktivere meg selv og gjøre noe i kampen for vårt folk.»

Når dette skrives har Lottas søknad allerede blitt mottatt av Den nordiske motstandsbevegelsen.

Engasjer deg for ditt folks fremtid du også! Søk medlemskap i Den nordiske motstandsbevegelsen

Nok en gang ser vi at det er venstreekstremister som har til vane å henge ut, oppsøke og angriper sine politiske meningsmotstandere, og ikke omvendt. Frihetskamp vil til slutt vise til en dokumentar som tar for seg dette faktum.

Se dokumentaren nedenfor:

Les også:
Dokumentar: «Det goda våldet»
Antifa: Media-støttede terrorister
Aktivist angrepet av maskerte gjerningsmenn – slo tilbake med full kraft!
Anneli overfalt av tre maskerte menn i Trondheim
– Det er venstreekstremister som står for bråket!
Antifascister dømt for torturdrap nær Göteborg
Våpenlagertiltalt: Syria-journalist med koblinger til AFA – planla revolusjon
Store mengder eksplosiver funnet hos venstreekstremister i Tyskland
AfD-politiker brutalt mishandlet i «politisk motivert drapsforsøk»

Frihetskamp anbefaler nettside:
Left-Wing – The REAL bullies