Hjem Verdensanskuelse Nasjonalsosialisme Nasjonalsosialisme – Det er å ta ansvar!

Nasjonalsosialisme – Det er å ta ansvar!

IDEOLOGI Som nasjonalsosialist er ens utgangspunkt i mangt og mye ansvar. Noe som alltid har vært en viktig del av et vellykket og velfungerende samfunn.

Vi kan allerede nå slå fast at det grunnleggende i en ideologi er og forblir det samme. Innen nasjonalsosialismen er ansvaret for rasen og folket første prioritet. Ingen ting kan forandre på det. En annen sak som er helt uavhengig av tidsalderen er nasjonalsosialismens forankring og respekt for naturlovene. Med dette grunnlaget tilpasser vi vår ideologi til nåtiden, nasjonen og livssituasjonen. Vår kamp er i en ytterst kritisk fase der rasen vår i flere tiår har blitt innprentet i seg å ikke ha noen egenverdi. Vis piskes til toleranse for overgrep som systematisk direkte eller indirekte rettes mot oss som folk, og lover har blitt opprettet for å dempe alle tegn eller forsøk til opprør og frigjørelse.

generationsansvar-640x413

Hvis man ser 10-15 år tilbake så var det en helt annen innstilling til nasjonalsosialisme. Da var menneskene enda mer politisk korrekt enn hva de er i dag. Bare ordet fikk folk til å rygge unna. Men tidene skifter. I takt med at det sosiale klimaet herdes vokser også en vilje til forandring seg sterkere. Når det ikke lenger går an å lukke øynene for baksidene av den av politikerne så prisgitte multikulturen, så begynner folket å still spørsmål. Motpolen til den ekstremt selvdestruktive innvandringspolitikken finner vi i nasjonalsosialismen. For i en kritisk eller utsatt situasjon setter man sitt eget folk først. Det er å ta ansvar. Akkurat som ordet indikerer er sosialismen nasjonal, og en homogen rase utgjør nasjonen.

Hvis vi nå ser sannheten i hvitøyet så er det allerede nå veldig vanskelig for politikerne å bortforklare alle bristene i samfunnet. De vrir og vender seg, plaget av at folket snart har gjennomskuet dem. Vi er derfor en enorm trussel mot alle de som på en eller annet måte tjener på et systemtro og lett voldtatt folk. Vi lar oss ikke be for å si den, for dem, ubehagelige sannheten og rette søkelyset på de bortgjemte skjelettene i skapet. Nasjonalsosialismen maner oss til å ta til ordet i en løgnaktig tid av hykleri.

Vi står opp for naturens lover og ser allerede nå hvor det kommer til å bære om vi ikke stopper i tide. Vi bærer et enormt ansvar for de kommende generasjoner. Folket vårt og det nordiske territoriet som vi i tusenvis av år har kalt vår plass på jorden holdes på å raseres på grunn av masseinnvandring og multikultur. Vi kommer hverken økonomisk, rasemessig eller rettslig til å klare å opprettholde den velferden som vi alle mer eller mindre har lært oss til å ta for gitt.

Tiden er her og valget er nå. Vi må av naturens og nasjonalsosialismens lover ta steget ut. Vi må velge; ansvar. Gå under eller stopp galskapen før det er for sent. Jeg har valgt. Det er på tide at også du gjør det, så bli med oss og kjemp for å befri Norden!