Hjem Verdensanskuelse Nasjonalsosialisme Nasjonalsosialisme i hverdagen

Nasjonalsosialisme i hverdagen

5
DEL

NASJONALSOSIALISME I denne artikkelen skriver Ingrid om hva hun legger i nasjonalsosialisme og hvordan hun bruker dette som en rettesnor i sin hverdag.

«Hvordan skal en nasjonalsosialist leve?»

Alle nasjonalsosialister bør streve etter å blir den beste utgaven av seg selv. Det å leve som nasjonalsosialist kan være utfordrende: Vi er påvirkelig av andres interesser som overskrider fornuften, vi lar andre styre våre behovt. Vi er opptatt av å bli likt, anerkjent og populære.

Som nasjonalsosialist skal vi selv tenke, ikke la andre gjøre det for oss. Vi skal være tydelige på vår tilværelse i samfunnet – også i hjemmet.

For en nasjonalsosialist finnes det ingen unnskyldning for å ikke leve i samsvar med nasjonalsosialismen. Det vil si: En nasjonalsosialist må selv ta ansvar for levemåten sin. Det som passer meg, min familie, eller naboens er ikke fasit på hvordan du skal leve ditt liv.

Jeg tror på nasjonalsosialismen. Derfor har jeg formet hjemmet og mitt i henhold til artikkelen «Å leve som nasjonalsosialist». For meg tok nasjonalsosialismen start i ungdomsårene. Da levde tankene for seg selv. Nå i voksen aldre lever tankene i livsstilen. Da jeg bevisst tok ansvar for eget hjem, kom levemåten naturlig.

Mitt mål er å leve normalt i dagens samfunn med nasjonalsosialistiske verdier i hjemmet. For å lykkes med dette har jeg en liste. Denne listen veileder dagens gjøremål på nasjonalsosialistisk vis.

1. Vær lojal

Vær trofast mot venner og kjæreste. Snakk mindre om meg selv. Vær en aktiv lytter. Vær forståelsesfull og raus ovenfor de nærmeste. Unngå falske mennesker. Velg venner i Motstandsbevegelsen fremfor usanne venner jeg ikke kan stole på. Vis støtte og still opp!

2. Vis stolthet

Vis min stryke. Vær stolt av mitt opphav. Vær stolt av min rase og utseende.

3. Opptre ansvarsbevisst

Ta ansvar over livet. Ta ansvar i hjemmet, i naturen, over forbruk, i alle sammenhenger der det trengs min synlighet. Ikke tenk som alle andre: dette har jeg ikke ansvar for! Jeg har selv ansvaret for oppdragelsen av barna mine. Jeg har selv ansvaret for min egen oppførsel. Jeg har selv ansvaret for min økonomiske situasjon. Aldri frasi ansvar jeg allerede har!

4. Bruk og kjøp norske varer

Kjøp og anvend norske matvarer. Boikott varer og tjenester som tilbys av folkefiendtlige selskap.

5. Ha kosthold og trening etter norske verdier

Lev sunt og variert. Kjøp rene produkter. Vær bevist om ulike matvarer. Bruk tid på planlegging. Kildesorter. La frukt og grønt vær en del av livet. Unngå brus, godteri og andre søtsaker som påvirker kroppen negativt.

Prioriter frisk luft ute i naturen for hele familien. La naturen inspirere til trening. Vær kreativ og la barna utfolde seg. Videreutvikle disiplinerte barn.

6. Forstå og bruk ord som legger vekt på at Norge er vårt land

Aldri vike fra nasjonalsosialistiske verdier. Folkemord på vårt folk er realitet. Dette skal stoppes!

7. Det naturlige er mann og kvinne

Det finnes ikke andre alternativ.

8. Bruk tid og energi rett

Nåtidens samfunn er bygd opp av uro, stress og frykt. Utifra dette strever vi mennesker med «vi strekker ikke til» og blir stressa av det, som igjen gjør oss urolige, som igjen fører til frykt for svikt. Vær bevisst på hva jeg bruker tiden til. Bruk tid og energi på mennesker som gjør meg godt. Falske mennesker forblir falske! De vil aldri forandre seg.

Bruk tid på å leve som nasjonalsosialist.

9. Vær minimalistisk med tanke på forbruk

Vær kreativ og utviklende med mulighetene som byr seg. Ikke syt eller klag over manglende materiell. Vær heller fornøyd med det jeg har. Ikke la forbruket styre meg. Ikke vær opptatt av anerkjennelse og status.

Forstå familiens behov, og lev etter dette.

10. Unngå forstyrrende elementer

Vær tydelig på hvordan jeg vil leve i hjemmet. Ikke la tv, pc, telefon eller nettbrett styre familiens hverdag. Vær kritisk til media.

Vær kritisk til barne-tv og andre folkefiendtlige programmer.

Det er du som bestemmer din levemåte; jeg har min, og andre har andres. Finn levemåten som tar utgangpunkt i hva det Den nordiske motstandsbevegelsen sier. Du vil da finne ro, kjærlighet og toleranse ovenfor deg selv og andre.

Uavhengig av livssituasjon vil jeg oppfordre nasjonalsosialister til å bevisstgjøre seg om sitt levesett. Hvordan vil du leve som nasjonalsosialist?

Ta nødvendige grep, lev og forstå nasjonalsosialismen!

Man kan altså slå fast at en sann nasjonalsosialist ikke bare er en person med et sett sterke meninger: En sann nasjonalsosialist lever nasjonalsosialismen.

Utdrag fra «Å leve som nasjonalsosialist».

DEL

5
Delta i debatten

avatar
5 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
TordMartinJan-ChristopherHaraldssonKim Larsen Recent comment authors
  Subscribe  
nyeste eldste flest stemmer
Bli varslet om
Kim Larsen
Kim Larsen

Helt enig.

Jeg streber etter og leve sånn også.

Haraldsson
Haraldsson

Sant, så sant

Jan-Christopher

Veldig bra artikkel, Ingrid! Og jeg kjenner det ganske godt nå så jeg vet med sikkerhet at du lever som du skriver her i artikkelen. Hadde bare flere vært som deg ville verden vært et mye bedre sted å leve!

Ser frem til flere artikler fra deg i fremtiden 🙂

Martin
Martin

Veldig bra skrevet, Ingrid!

Tord
Tord

Sunne verdier som dessverre er sjeldent å finne blant dagens generasjoner. Det skulle vært flere som deg.