Hjem Opinion Leserinnlegg Nasjonalsosialismen er…

Nasjonalsosialismen er…

NASJONALSOSIALISME Mia Andrén forklarer nasjonalsosialismen og konfronterer haterne.

Nasjonalsosialismen er:

  • Kjærlighet
  • Omtanke
  • Fellesskap
  • Solidaritet
  • Stabilitet
  • Trygghet
  • Frihet

Søt musikk i mine ører og noe alle burde stille opp på. I stedet skrikes det om hat. Lyse hatefulle stemmer skriker ut sitt vanvidd om ting de ikke har noen anelse om. De er sinte og ulykkelige, men hvorfor vet de ikke. Media forteller dem at det er oss nasjonalsosialister de skal være sinte på. Den hvite mannen er en annen. Takknemlige for en syndebukk tror de forvillede stakkarene at de endelig har funnet et botemiddel for sin ulykke.

Vi beskyldes for hat, men hvor er det vi hater? Er det hat å være imot folkemord? Er det hat å ville bevare det virkelige mangfoldet? Hos hvilket annet folk kan du finne så mange forskjellige variasjoner? Hos hvilket annet folk kan du finne så mange suksessfulle oppfinnelser? Eller vitenskapelige oppdagelser? Hos hvilket annet folk kan du finne så mange gode egenskaper? Å utrydde et folk er det virkelige hatet og det står ikke vi for.

Nasjonalsosialismen er det som demokratiet utgir seg for å være og demokratiet er det nasjonalsosialismen anklages for å være.

Er det demokrati å utsette sine medborgere for sosial undertrykkelse om de har en annen mening? Er det demokrati å fengsle politiske motstandere? Er det demokrati å påtvinge sine medborgere en mening? Skal vi svensker ikke kunne gå på våre gater uten å risikere å bli angrepet? Skal man ikke kunne oppsøke helsevesenet og få den hjelpen man behøver – istedet for at vår regjering heller vil legge våre penger på fremmede folk. Folk som bare klager på det svenske samfunnet samtidig som de slår sønder og sammen alt som våre forfedre kjempet for?

Gruppevoldtekter og terrorhandlinger skal ikke være vår hverdag. Heller ikke drap og skuddvekslinger. Våre barn og eldre skal tas vare på. En stemme hvert fjerde år kommer ikke til å stoppe det. Det trengs en motstand som forsvarer vårt folk ved angrep.

Nasjonalsosialismen handler ikke om å spre skrekk eller å drepe andre folkeslag bare for at vi elsker vårt eget. Det handler om å bevare, det handler om å elske og ta hånd om hverandre. Vårt eget folk. Nasjonalsosialismen er ikke bare for det hvite folket. Alle andre folkeslag kan ta etter de grunnleggende prinsippene. Heller ikke handler det om å slavisk følge et politisk program eller styreform, men å alltid tjene folket og ikke som i dag bare for egen vinnings skyld.

Jeg ønsker at dere kunne slutte å skrike for en stund og høre istedet, slik at vi alle kan arbeide for et bedre samfunn. Alle kan ikke mene og tenke likt. Det er umulig å oppnå, men jeg vet at dere innerst inne vil leve i frihet, og det kan vi bare oppnå med nasjonalsosialismen.

Samfunnet som vi ser i dag er ikke en nasjonalsosialistisk skapelse, men et demokratisk. Likevel vender dere deres hat mot oss. Vi har ikke skapt situasjonen som dere ser i dag. Et demokrati har gjort det. Slutt å hate og gå med i Den nordiske motstandsbevegelsen for å skape et bedre samfunn. Et bedre Norden. Det er aldri for sent å innse sine feil. Om du ikke klarer å gjøre det for din egen skyld, så gjør det da for dine barns. Denne kaotiske verden kan vi ikke etterlate til dem. Ikke hvis vi elsker våre barn, og det gjør vi.