Hjem Artikler Leserinnlegg Nasjonalsosialismen er…

Nasjonalsosialismen er…

34

NASJONALSOSIALISME Mia Andrén forklarer nasjonalsosialismen og konfronterer haterne.

Nasjonalsosialismen er:

  • Kjærlighet
  • Omtanke
  • Fellesskap
  • Solidaritet
  • Stabilitet
  • Trygghet
  • Frihet

Søt musikk i mine ører og noe alle burde stille opp på. I stedet skrikes det om hat. Lyse hatefulle stemmer skriker ut sitt vanvidd om ting de ikke har noen anelse om. De er sinte og ulykkelige, men hvorfor vet de ikke. Media forteller dem at det er oss nasjonalsosialister de skal være sinte på. Den hvite mannen er en annen. Takknemlige for en syndebukk tror de forvillede stakkarene at de endelig har funnet et botemiddel for sin ulykke.

Vi beskyldes for hat, men hvor er det vi hater? Er det hat å være imot folkemord? Er det hat å ville bevare det virkelige mangfoldet? Hos hvilket annet folk kan du finne så mange forskjellige variasjoner? Hos hvilket annet folk kan du finne så mange suksessfulle oppfinnelser? Eller vitenskapelige oppdagelser? Hos hvilket annet folk kan du finne så mange gode egenskaper? Å utrydde et folk er det virkelige hatet og det står ikke vi for.

Nasjonalsosialismen er det som demokratiet utgir seg for å være og demokratiet er det nasjonalsosialismen anklages for å være.

Er det demokrati å utsette sine medborgere for sosial undertrykkelse om de har en annen mening? Er det demokrati å fengsle politiske motstandere? Er det demokrati å påtvinge sine medborgere en mening? Skal vi svensker ikke kunne gå på våre gater uten å risikere å bli angrepet? Skal man ikke kunne oppsøke helsevesenet og få den hjelpen man behøver – istedet for at vår regjering heller vil legge våre penger på fremmede folk. Folk som bare klager på det svenske samfunnet samtidig som de slår sønder og sammen alt som våre forfedre kjempet for?

Gruppevoldtekter og terrorhandlinger skal ikke være vår hverdag. Heller ikke drap og skuddvekslinger. Våre barn og eldre skal tas vare på. En stemme hvert fjerde år kommer ikke til å stoppe det. Det trengs en motstand som forsvarer vårt folk ved angrep.

Nasjonalsosialismen handler ikke om å spre skrekk eller å drepe andre folkeslag bare for at vi elsker vårt eget. Det handler om å bevare, det handler om å elske og ta hånd om hverandre. Vårt eget folk. Nasjonalsosialismen er ikke bare for det hvite folket. Alle andre folkeslag kan ta etter de grunnleggende prinsippene. Heller ikke handler det om å slavisk følge et politisk program eller styreform, men å alltid tjene folket og ikke som i dag bare for egen vinnings skyld.

Jeg ønsker at dere kunne slutte å skrike for en stund og høre istedet, slik at vi alle kan arbeide for et bedre samfunn. Alle kan ikke mene og tenke likt. Det er umulig å oppnå, men jeg vet at dere innerst inne vil leve i frihet, og det kan vi bare oppnå med nasjonalsosialismen.

Samfunnet som vi ser i dag er ikke en nasjonalsosialistisk skapelse, men et demokratisk. Likevel vender dere deres hat mot oss. Vi har ikke skapt situasjonen som dere ser i dag. Et demokrati har gjort det. Slutt å hate og gå med i Den nordiske motstandsbevegelsen for å skape et bedre samfunn. Et bedre Norden. Det er aldri for sent å innse sine feil. Om du ikke klarer å gjøre det for din egen skyld, så gjør det da for dine barns. Denne kaotiske verden kan vi ikke etterlate til dem. Ikke hvis vi elsker våre barn, og det gjør vi.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
34 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Sina Staes Janevska
Sina Staes Janevska
5 år siden

dem som beskylder oss for å hate, hater mer enn oss, har du sett det? kropss tempen demmes øker med en gang dem «ser» oss.. så jo da, dem som roper hat høyest er de egentlige haterne

Norrøn
Norrøn
Svar til  Sina Staes Janevska
5 år siden

Sist jeg leste et innlegg fra deg virket du ikke så innsatt i nasjonalsosialismen. Hva er egentlig ditt ideologiske/politiske ståsted?

H.
H.
Svar til  Norrøn
5 år siden

Tror hun er religion kritiker av noe slag?

Karine
Karine
Svar til  Sina Staes Janevska
5 år siden

Er ikke du sammen med en utlending, Sina?

Tommy Nyberg
Tommy Nyberg
Svar til  Karine
5 år siden

Er inte du en skvallerkjerring, Karine?

Karine
Karine
Svar til  Tommy Nyberg
5 år siden

Hvis det betyr at man sliter med skvallerkål, så ja 🙂

Karine
Karine
Svar til  Tommy Nyberg
5 år siden

Hun forteller om det selv i denne dokumentaren:
http://www.vg.no/spesial/2015/nettkrigerne/?person=sina-staes-janevska

Kvitulf
Kvitulf
Svar til  Sina Staes Janevska
5 år siden

Sjekk hva (((Sina))) poster på facebook. Hun er 100% kosher.
KNUS SIONISMEN!

Boge Myklebrast
Boge Myklebrast
5 år siden

En barndomsopplevelse var kløverengen. Den hadde en duft av skjønnhet, renhet og friskhet. Vi søkte firkløver og gull under regnbuen, og spilte fotball i den islandske kløverengen. Likevel er det som står tilbake, når tiden ebber ut, selve kjærligheten til duften av kløver inn i evigheten.

– Fra Boge Myklebrasts livsberetning: «Eventyr i skogen».

Anonymsurfer
Anonymsurfer
5 år siden

De som beskylder folk for å «hate» projiserer. Ingen kan vite hva et annet menneske føler på innsiden. Et land med newspeak-hatlover er ingen rettstat, men et orwelliansk diktatur.

Boge Myklebrast
Boge Myklebrast
Svar til  Anonymsurfer
5 år siden

Glyksborgerne har historisk tett familiært samarbeid med Rothschild, som beordret den russiske tsar myrdet. Det er borgerplikt å hate «hoffjøde nummer ett». Den, som ikke hater hoffjøden, godkjenner folkemord på 66 millioner russere. Glyksborgerne er mafiaen.

http://kongsverre.no/rothschilds-order.jpg

Limmy
Limmy
5 år siden

Dere spiller veldig på folks frykt for folk som er annerledes. Som innvandrere og homoer

Tommy Nyberg
Tommy Nyberg
Svar til  Limmy
5 år siden

Ju naivare du är, desto mer sannolikt är det att du anser att en plats där anonymiteten befriar varje handling från konsekvenser är ett lyckat forum att föra givande diskussioner på.
Alla digitala meningsskiljaktigheter avgörs av den som är mest uthållig. Alla andra faktorer (vackert språk, logiska resonemang, sympatiska åsikter) är sekundära.
Företräd de åsikter du tycker minst om på ett idiotiskt sätt innan någon uppriktig människa gör det på ett smart sätt.

Repetition is the simple repeating of words.

Elisabeth Skifjeld
Elisabeth Skifjeld
Svar til  Tommy Nyberg
5 år siden

Selve «åsiktene» spiller altså en sekundær rolle. Ser man det.

Roar
Roar
Svar til  Elisabeth Skifjeld
5 år siden

Du forstod ikke hva og hvem han siktet til, Elisabeth? Les igjen.

Revolusjonæren
Revolusjonæren
Svar til  Limmy
5 år siden

Limmy er…

Kim Andreassen
Kim Andreassen
Svar til  Limmy
5 år siden

Du spiller veldig på folks frykt for folk som er normale. Som nasjonalsosialister og heterofile med sunne verdier

Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
5 år siden

Kjærlighet og hat er følelser og dermed drivkrefter bak våre tanker, holdninger og handlinger. Idag er hat «kriminalisert», mens kjærlighet i alle mulige og ikke minst umulige former blir «hyllet». Personlig er jeg for segregering/separasjon av folkeslagene, slik at de som ligner hverandre mest genetisk og kulturelt befolker samme territorium, og der innblandingen av «fremmede» er minst mulig. En utopi? Idag ja, imorgen kanskje ikke.

Tommy Olsen
5 år siden

For de personer av våre lesere som har evnen til kritisk tenkning, og ikke bare blindt tar til seg ethvert ord dagens MSM serverer; ta dere tid til å selv studere hva nasjonalsosialisme er, hva vi selv som nasjonalsosialister sier, og således dann deres egen mening utifra dette: Nasjonalsosialismen – den biologiske verdensanskuelsen: https://www.frihetskamp.net/wp-content/uploads/2016/07/NS-5mm.pdf Vårt politiske program: https://www.frihetskamp.net/var-politikk/ Nasjonalsosialisme som anti-ekstremisme: https://www.frihetskamp.net/nasjonalsosialisme-som-anti-ekstremisme/ Nasjonalsosialismen – vår ledestjerne: https://www.frihetskamp.net/nasjonalsosialismen-var-ledestjerne/ Film: https://youtu.be/mU1JmMUkP84 Er du en av dem som tåpelig nok klandrer oss for en krig vi selv ikke deltok i? Så ha det i tankene at vi ikke deltok i denne krig, og… Les mer »

knut
knut
5 år siden

Normies er også hatere av nasjonalsosialismen. Føles ut som 90 % av befolkningen hater nasjonalsosialisme. Dog, omtrent ingen vet hva det er.

Truls
Truls
5 år siden

Hvordan kan dere som støtter Den nordiske Motstandsbevegelsen forvente å få forståelse når dere for eksempel støtter arrangementer som «knus homolobbyen»? Det virker ikke akkurat så fredfult! Da må dere også tåle at de som er uenige med dere tenker likt, for eksempel knus Den nordiske motstandskampen.

Jeg skjønner heller ikke hvorfor dere er så opptatt av hvilken hudfarge, religion, legning osv. folk har. Det er jo ikke det som avgjør om en person er snill eller ikke. Er ikke det viktigste at folk kan leve gode liv sammen?

Tom
Tom
Svar til  Truls
5 år siden

Du tar feil når det kommer til religion. Motstandsbevegelsen er for religions frihet. Hvilken rase du tilhører derimot er avgjørende. Kristendom her i Europa er for eks. helt annerledes enn i midtøsten og afrika. Hvorfor? Jo pågrunn av at rasene er forskjellige. Folks biologisk genetiske arv fra tusenvis av år med evolution har mer å si for hvordan ett folk vil oppføre seg og bygge sine samfunn en noen religion har det. Når det kommer til legning så vil heller ikke motstandsbevegelsen forby homofili men det skal i såfall være en privat sak og ikke noe man drar ut i… Les mer »

Sverresson
Sverresson
Svar til  Tom
5 år siden

Hva som er og ikke er anstendig har alltid endret seg, samtidig som forskjellige fraksjoner har sine tolkninger av anstendighet. Men ethvert samfunn der et moralpoliti bestemmer hvem som skal få lov å holde hverandre i hånda, det er hverken fritt eller anstendig.

Nordboer
Nordboer
Svar til  Sverresson
5 år siden

Nå motsier du deg selv, hykler!

Sverresson
Sverresson
Svar til  Nordboer
5 år siden

Jeg ser du har en mening. Men om du heller prøver å forklare hvordan jeg motsier meg selv, så kanskje du blir forståelig. Ikke en gang skjellsordet hykler klarte å gi meningen din noe innhold.

Boge Myklebrast
Boge Myklebrast
Svar til  Sverresson
5 år siden

Guden mangler en arm, som er blitt forvandlet til en ulv, og derfor kan håndslag ikke kan skilles fra sverdslag. Fenrisulven er bilde på krigen. Det, å binde ulven, er å danne Ting, som er en våpenhvile. Den første samfunnskontrakten er undertegnet i eget blod, av dem som kjemper med åpen panne. Hvis du tror, at jeg er villig til å kjempe til det ytterste, og ofre livet på slagmarken, slik at voksne menn kan gå skjørter, så tar du satan så mye feil. Jeg gir blanke faen.

Nordboer
Nordboer
Svar til  Sverresson
5 år siden

HYKLER

Kim Larsen
Kim Larsen
5 år siden

Meget bra skrevet =)

Karine
Karine
5 år siden

Hvis dere er så fredelige og uskyldige, hvorfor valgte dere å brekke ribbeinet på Tellefsen i Kristiansand? Hvorfor er mange av dere tidligere dømt for vold og til og med drap? Dette henger ikke på greip.

Tommy Nyberg
Tommy Nyberg
Svar til  Karine
5 år siden

Du tror visst på allt du leser.
Styr undan aviser och bøcker du och alla andra sted der du kan finna ord.

Karine
Karine
Svar til  Tommy Nyberg
5 år siden
Tommy Nyberg
Tommy Nyberg
Svar til  Karine
5 år siden

Du tror visst på allt du leser.
Se på filmen och från hendelsen och du får se en mediakåt løgnaktig idiot som blir vennligt men bestemt flyttad på av ren omtanke før hans idioti.

Nitram
Nitram
Svar til  Karine
5 år siden

Ifølge videoen da han i Kristiansand stilte seg i veien for marsjen, så kunne man ikke se noen slag i ribbein regionen.. det som ses i videoen er derimot at han blir skubbet bort. Er det galt?
Når det kommer til drap, så regner jeg med at du sikter til hendelsen i Helsinki? Vist du har fått med deg siste nytt angående den episoden, så døde ikke vedkommende av skadene han pådro seg av våre aktivister, men av langvarig narkotikamisbruk.

Hanne
Hanne
Svar til  Karine
5 år siden

Han brakk ikke noe ribbein. Det er bare tull.