Hjem Nasjonal kamp Nasjonalsosialist knivstukket av innvandrere i Sverige – ligger i koma med livstruende...

Nasjonalsosialist knivstukket av innvandrere i Sverige – ligger i koma med livstruende skader

33

FLERKULTUR Natt til søndag ble en sympatisør av Motstandsbevegelsen knivstukket av en innvandrer i sentrale Helsingborg. Vedkommende ligger nå i koma med livstruende skader.

Krysset der nasjonalsosialisten ble knivstukket av en rasefremmed. Foto: Nordfront.se

Rundt 23-tiden på lørdag kveld var en gruppe venner på vei hjem fra en bursdagsfeiring i sentrale Helsingborg. I gruppen var blant annet Danny Jönsson, som er medlem i Motstandsbevegelsen, samt sympatisører av organisasjonen.

Bak biblioteket, ved Brollbogatan, møtte vennegjengen på to innvandrere, hvorav den ene innvandreren dyttet borti en av sympatisørene som da snudde seg og spurte hva problemet var.

Uten å si et ord knivstakk innvandreren sympatisøren i magen. Ifølge vitne skal det ha vært tre raske stikk, før innvandrerne la på sprang vekk fra området. Offeret og hans kamerater tok opp jakten på innvandrerne, men måtte fort stoppe opp da offeret plutselig tok seg for magen.

– Det bokstavelig talt sprutet blod fra magen hans, forteller Danny Jönsson og beskriver hvordan de la ned vennen på en benk og forsøkte å stoppe blødningen, samtidig som de ringte etter ambulanse.

Ved Brollbogatan, bak biblioteket, ble sympatisøren knivstukket.

Både politi og ambulanse dukket etterhvert opp og offeret ble fraktet til sykehuset. Ifølge Jönsson så ligger sympatisøren nå i koma og får hjelp til å puste via en respirator. Tilstanden er svært alvorlig, da både lever og milt er punktert, og når han ble operert på søndagen oppdaget man at også nyren har tatt skade. Ifølge legene er hans situasjon livstruende, men i skrivende stund skal hans tilstand være stabil.

Offeret er nasjonalsosialist og sympatiserer med Den nordiske motstandsbevegelsen, men foreløpig skal det ikke være noe som tyder på at det ligger politiske motiv bak knivstikkingen. Mer trolig er det at sympatisøren ble et tilfeldig offer for innvandrernes angrep. Angrep som har blitt alt mer vanligere og utbredt i Sverige, i takt med den økte masseinnvandringen. Ifølge de vitner skal begge innvandrerne sett ut som om at de kom fra Midtøsten.

Hendelsen fant sted bak biblioteket, som kan ses her i bakgrunnen. Foto: Nordfront.se

Skånepolitiet forteller at de nå etterforsker hendelsen som mordforsøk, og forteller videre at de foreløpig ikke har noen mistenkte, men at de etterlyser flere vitner som kan ha sett noe omkring byparken ved 23-tiden lørdag kveld.

OPPDATERING

Ifølge nye opplysninger skal også begge lunger være skadet. Samtidig meldes det om at tilstanden hans er svært kritisk.

– Han ligger veldig dårlig an, forteller Danny Jönsson, som har kontakt med sympatisørens nærmeste.

– Ifølge legene hadde han vært død nå om ikke vi hadde vært tilstede og hjulpet han, forteller han videre.

Kilde:
Nationalsocialist knivhuggen av främling – ligger i koma med livshotande skador

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
33 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Tom
Tom
5 år siden

fy faen. Håper gjerningmannen blir identifisert. ¨jævla feiging

Tommy Olsen
5 år siden

Får virkelig håpe vedkommende overlever, og at disse innvandrere får en velfortjent straff.

Jarl Stoltz
Jarl Stoltz
5 år siden

Det kan godt hende at denne tragiske hendelsen var tilfeldig, men jeg kan ikke helt fri meg fra tanken om at dette kanskje har en sammenheng med det hat som er oppviglet mot Motstandsfolk gjennom løgnpropaganda i media og fra offentlige myndigheter.

En skal heller ikke se bort i fra at politiets rabiate oppførsel i forbindelse med siste demonstrasjon i Sverige, nok og kan oppfattes av enkelte dit hen at der foreligger en viss legitimitet i det å angripe Motstandsfolk.

Håper inderlig at utfallet av denne avskyelige handlingen ikke gir det verst tenkelige utfall.

Jan-C. Pedersen
5 år siden

God bedring kamerat! Må gjerningsmannen utsettes for en fryktelig ulykke

Hatkriminell
Hatkriminell
5 år siden

Jeg ble jævla sinna da jeg leste dette. Jeg håper at innvandrerene som står bak dette får det de fortjener.

Velden
Velden
5 år siden

Drap på åpen gate altså.

Kondolerer. En om det ikke er avgjort enda.

Kim Larsen
Kim Larsen
Svar til  Velden
5 år siden

Han er ikke død enda, og forhåpentligvis vil han klare seg.

Micke
Micke
5 år siden

Kondolerer

NordenSkjold
NordenSkjold
5 år siden

Har jo blitt en automatikk i sånt som dette. Skjer hver eneste* dag og natt i Europa, men vi Skandinavere blir fortalt at vi bare skal sitte stille og pent i båten til det blir vår og våre familiers tur. Det første er at de fleste gjør som dem blir fortalt.

NordenSkjold
NordenSkjold
Svar til  NordenSkjold
5 år siden

(Det værste* ) Faan ta denne touchscreenen…

Thule
Thule
5 år siden

Aldri glem, aldri tilgi.

Sinna bonde
Sinna bonde
Svar til  Thule
5 år siden

Enig.

Anonymsurfer
Anonymsurfer
5 år siden

Fryktelig. Angrepet bare fordi man har feil hudfarge i sitt eget land.

Det fins visst vester som sikrer mot knivstikking. Har ofte tenkt å gå til anskaffelse av en slik. Er det noen som har anbefalinger om bra merker?

Kim Larsen
Kim Larsen
Svar til  Anonymsurfer
5 år siden

Skal man gå med vest hele tiden da?

Nei det skal ikke være nødvendig, synd det er blitt sånn

Anonymsurfer
Anonymsurfer
Svar til  Kim Larsen
5 år siden

Skuddsikre vester funker visst ikke særlig godt mot knivstikking så det er faktisk lurest å investere i en stikksikker vest når man er ute på kveldstid i sentrum av byen. Jeg har sett på info om dette på denne siden:

https://armour.no/nettbutikk.html#!/stikksikker-vest/sort/price-descending

…Selvsagt synd at det har blitt slik, men det er nå en gang feil side som vant krigen i 1945 og startet denne masseimporten av voldelige islamister. Man må lære å beskytte seg selv når samfunnet gir faen.

Micke
Micke
Svar til  Anonymsurfer
5 år siden

Bruk energien på å fokusere på hvordan vi politisk skal løse denne elendige situasjonen isteden for å brannslukke og grave seg ned i sikkerhets tiltak – Akkuratt slik myndighetene ønsker reaksjonen skal være…

NordenSkjold
NordenSkjold
Svar til  Micke
5 år siden

Hvorfor skał def være så tabu og fokusere på selv-forsvar? Får nesten litt sånn passivist-marxistisk feeling av kommentaren din. Skal vi liksom unnskylde oss for og gå med stikksikker vest også nå? Kjære kamerater, opp med skjoldene og trekk sverdet om nødvendig* Hyll seier !

Thule
Thule
Svar til  NordenSkjold
5 år siden

Riktig. Og om man ikke allerede kan selvforsvar så må man begynne å lære det med en gang!

Folkvard
Folkvard
Svar til  NordenSkjold
5 år siden

Vi må også kunne være smarte og dristige ikke bare falle for grenseløs impuls. Det er viktig at vi går fremmad i samfunnet på en måte som skaper unison med folket. For å helbrede nasjonen må man først helbrede folket. Uten folket har man ei noen nasjon, så det er viktig å bruke politisk taktikk og sluskap. Samtidig kan vi ikke tillate å vise oss som svake. Det må kunne være en gyllen middelvei som ei får oss til å se ut som en svak organisasjon eller folkefiendtlig (I den hverdagslige manns øyne). Det er viktig at vår bevegelse vokser… Les mer »

Anonymsurfer
Anonymsurfer
Svar til  Micke
5 år siden

Når fremmedkulturelle angriper med kniv kommer det normalt spontant og uten forvarsel. Så selv om man kan selvforsvar vil det trolig være game over. Med en stikksikkervest vil overraskelsemomentet være i din favør. Du vil på refleks rekke og slå til skallen hans av all din kraft. Kanskje redder du også flere liv enn ditt eget.

Thule
Thule
Svar til  Anonymsurfer
5 år siden

Ja takk begge deler! Men hva gjør du hvis kreket trekker pistol istedet? Du kan aldri gardere deg 100%. Men selvforsvar og stikksikker vest kommer man langt med. Og minst like viktig er det å aldri gå alene i berikede områder.

NordenSkjold
NordenSkjold
Svar til  Thule
5 år siden

Finnes også skuddsikre vester . Lett tilgjengelige for hvem som helst og få tak i. Pentagon i Oslo f.eks

Roar
Roar
Svar til  Micke
5 år siden

Dessverre er vi pent nødt til å tenke sikkerhet og kamp. Vi er satt i en situasjon vi selv ikke har bedt om, og nå truer vårt folk. Man kan istedet undre seg over nordmenns passivitet, når de istedet skulle reist seg i full vrede.

Dessverre er det slik at så alt for mange bryr seg om hva fienden måtte mene om den måte vi går frem på, hva løgnmediene skriver i sine hetsartikler, i det hele tatt hvordan man fremstår for fienden, når man istedet skulle gitt blanke i hva disse sier og måtte synes.

steinansikt
steinansikt
Svar til  Anonymsurfer
5 år siden

Bedre å gå med kniv selv. En av oss er verdt mer enn alle dem til sammen.

Kim Larsen
Kim Larsen
5 år siden

Feigt angrep.

God bedring kamerat.

Roar
Roar
5 år siden

Håper virkelig han overlever dette! Virkelig tragisk.

Ola Nordmann
Ola Nordmann
5 år siden

Nok et offer for myndighetenes ønskede politikk.
Håper han klarer seg og at den skyldige lille dritten får 10 ganger smerten tilbake som han har påført den gode svensken.

Anonymsurfer
Anonymsurfer
Svar til  Ola Nordmann
5 år siden

Det er politikernes skyld. Muslimene følger bare koranen.

Dynamo
Dynamo
Svar til  Anonymsurfer
5 år siden

Tror ikke det er religion som har noe å si, heller bare det at det er nordiske folk som skal bo her, og ikke fremmedfolk som ikke stammer herfra. Det er flust med kristne sigøynere, eritreanere og andre afrikanere som oppfører seg som «#¤% her i landet, men jeg hører ingen skylde på kristendommen. Det er gener som er relevant egentlig.

NordenSkjold
NordenSkjold
Svar til  Anonymsurfer
5 år siden

Det er politikerne Og muslimenes skyld. Enhver som følger Koranen er skyldig, og enhver som støtter den er en skapmuslim.

Thule
Thule
Svar til  Anonymsurfer
5 år siden

Sånn oppfører de seg uansett religion. Det har med rase å gjøre. De hater oss fordi vi er de eneste som kan bygge og opprettholde avansert sivilisasjon. De er sjalu fordi våre kvinner er verdens vakreste, mens deres ser ut som gnomer og troll. Derfor angriper de menn, og voldtar kvinner.

Thule
Thule
5 år siden

Gledelig nyhet! Han har våknet fra koma og kommer til å overleve.

https://www.nordfront.se/knivhuggen-nationalsocialist-har-vaknat-ur-sin-koma-kommer-att-overleva.smr

Fjellheim
Fjellheim
5 år siden

Håper han klarer seg!
Knivstikk i magen er veldig farlig. Svært ofte er følgen en langsom død.
Vær alltid oppmerksom på omgivelsene, særlig når villsvin er i nærheten.
Sånt bør hevnes godt!