Hjem Nyheter Norden Nasjonalsosialist konfronterer mistenkte voldtektsmenn

Nasjonalsosialist konfronterer mistenkte voldtektsmenn

SIVILKURASJE En modig svensk mann konfronterte verbalt innvandrerne som er mistenkte for å ha gruppevoldtatt en kvinne i rullestol. Frihetskamp har filmen!

skjeggbarn-gotland-640x415
Konfrontert «asylbarn» i samtale med sivilpoliti som fungerer som livvakter.

En 30-årig kvinne i rullestol ble i helgen gruppevoldtatt av opp til fem menn i en leilighet i Visby på Gotland. Kvinnen hadde fulgt med en av innvandrerne inn i leiligheten for å låne toalettet, hvorpå hun ble overfalt og voldtatt. Flere menn skal så ha kommet til stedet og tatt del i gruppevoldtekten, som oppgis ha pågått i mange timer. Fem menn ble pågrepet for gruppevoldtekten, men ble løslatt allerede onsdag formiddag.

En sint nasjonalsosialist hadde lokalisert boligen hvor voldtekten skal ha funnet sted da informasjonen har blitt spredd på nettet og bygningen har vært avsperret av politiet. Når en av beboerne i huset skulle hente en sekk i huset, spurte svensken innvandreren om han var en av dem som voldtok kvinnen. Før noe mer skjedde, rullet to politi i sivil opp og avbrøt diskusjonen.

Nasjonalsosialisten gav seg dog ikke og lyktes å følge etter innvandreren ned til byen, der den mistenkte voldtektsmannen treffer to venner. Diskusjon oppstår også her og innvandrerne bekrefter at de har vært pågrepet av politiet og de blir deretter fortalt på engelsk at de er avskum som ikke er velkommen i Sverige. I byen ble den mistenkte voldtektsmannen beskyttet av vektere fra Securitas.

Voldtekten skal ha blitt begått i Haqvin Spegelgatan 17 i Visby.

Se filmen her: