Hjem Nyheter Nasjonalsosialist vant unik K.O.T.S.-kamp

Nasjonalsosialist vant unik K.O.T.S.-kamp

0

KAMPSPORT Til tross for å være 24 kilo lettere enn motstanderen klarte Tomasz fra Pride France å vinne mot amerikaneren Eric Olsen i en K.O.T.S.-kamp på lørdag.

Foto fra K.O.T.S. Telegram-kanal.

Tomasz er grunnleggeren av Pride France, et merke som selger klær og kampsportutstyr med nasjonalsosialistiske budskap. I tillegg til å delta i kampsportkonkurranser arrangert av nasjonale, har Tomasz de siste årene også begynt å konkurrere i King of the Streets (K.O.T.S.), en underjordisk sammenslutning som arrangerer «ulovlige» kampsportkonkurranser som i utgangspunktet ikke har noen regler.

Tomasz har kjempet tre kamper for K.O.T.S. der han har vunnet to og tapt en. I går vant han sin tredje kamp mot den amerikanske «antirasisten» Eric «BloodAxe» Olsen, som til nå har tapt to kamper og vunnet en.

Olsen er 39 år og beskriver seg selv som en antisosial bølle som liker å slåss. Han er en av de eldre – og tyngre – utøverne som har deltatt i K.O.T.S. Kampen han vant ble noe kritisert ettersom den yngre polakken han møtte teknisk sett dominerte kampen mens de var stående, men tapte senere da kampen gikk over til bryting og Olsen umiddelbart begynte å stikke fingrene i motstanderens øyne.

Det å stikke motstanderen i øynene har blitt en vanlig og kontroversiell måte å vinne kamper på i K.O.T.S., og fansen i forhold til dette er delt inn i to leire. På den ene siden mener noen at «ingen regler betyr ingen regler» og at det er riktig å angripe motstanderens øyne, på den andre siden synes mange at det er usportslig, farlig og teknisk lite imponerende å vinne ved å kjøre fingrene inn i motstanderens øyne.

Kampen mellom Tomasz og Olsen innebar også øyenstikk. Etter en stunds stående kamp hvor Tomasz landet noen spark klarte Olsen på sin side å ta tak i beinet til Tomasz og bringe kampen i bakken. Umiddelbart da de byttet til grappling i stedet for boksing og sparking, begynte begge utøverne å søke motstanderens øyne, og det ble litt forvirring da en av funksjonærene stoppet kampen da begge stakk hverandre i øynene samtidig og skrek av smerte. Kampen var imidlertid ikke over og fortsatte med begge stående. Da Olsen så gikk inn for en takedown fikk Tomasz grep om nakken hans i en giljotinlås og tvang Olsen til å gi opp da de landet på bakken.

Kampen mellom Tomasz og Olsen var unik da Tomasz sto på til tross for at motstanderen på 106 kg veier hele 24 kg mer enn han selv gjør. Kampen var også historisk ifølge K.O.T.S. ettersom Tomasz er den første utøveren som har konkurrert i tre forskjellige vektklasser hos dem.

Kampen blir trolig publisert i etterkant på K.O.T.S. Youtube-kanal, men en kort videosnutt av direktesendingen er å finne på Telegram.

Forrige måned ble det sluppet en video som viser Tomaszs nest siste kamp som var mot en tyrkisk utøver:

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg