Hjem Nyheter Norge Nasjonalsosialister aksjonerte ved fyrtårn den 20. april

Nasjonalsosialister aksjonerte ved fyrtårn den 20. april

1

EKSKLUSIVT Nasjonalsosialister aksjonerte den 20. april ved Feistein fyrtårn i Rogaland.

Autonome nasjonalsosialister gjennomførte den 20. april en faneheising ved Feistein fyr, som ligger på en holme i Jærens rev i Rogaland. Dette i anledning Adolf Hitlers fødselsdag.

Frihetskamp ble tipset om hendelsen via en anonym e-post fra personer som beskriver seg selv som nasjonalsosialister og sympatisører av Motstandsbevegelsen. I e-posten var det bilder og følgende melding:

Nasjonalsosialister gjennomførte den 20. april en symbolsk flaggheising ved Feistein fyr. Aksjonen foregikk i strålende sol, og uten problemer. Leve nasjonalsosialismen! Leve Adolf Hitler!

Se flere bilder nedenfor:

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
1 Comment
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Haraldsson
Haraldsson
2 år siden

Et flott syn 🙂 De som forbinder dette flagget med ondskap og fiendtlig okkupasjon bør studere historien på ny, fra et objektivt hold, dvs. ikke bare la seg mate av seierherrenes propaganda. Begynn her: https://thegreateststorynevertold.tv De «nasjonalister» som idag hyller internasjonalistenes (globalistenes) seier over fortidens nasjonalister, … de må være tidenes idoter/»cucks»! Globalistenes seier over nasjonalismen i 1945 var det som banet vei for en slik globalistisk retning i Europa, hvor masseinnvandring, flerkultur, folkeutbytte og opphevelse av nasjoners suverenitet har vært på dagsorden. Deres seier var med andre ord en spiker i kista for det europeiske folk! Kun riktige nasjonalister… Les mer »