Hjem Nasjonal kamp Aktivisme Nasjonalsosialister inntok Molde – offentlig aktivitet og aktivisme

Nasjonalsosialister inntok Molde – offentlig aktivitet og aktivisme

3

MOTSTANDSBEVEGELSEN Aktivister fra Rede 4 gjennomførte i helgen en stor-offensiv i Molde. Her følger en rapport.

Aktivister fra Rede 4 gjennomførte i helgen en offensiv i Molde. Dagen startet med en svært vellykket offentlig aktivitet i sentrum av byen. Dessverre så oppstod det tekniske problemer med fotokameraet i etterkant av aktiviteten, så de eneste bildene som er med i rapporten er fra en av aktivistenes Go-pro-kamera, samt noen mobilbilder.

En aktivist fra Rede 4, rapporterer til Frihetskamp at aksjonen ble veldig godt mottatt, og at mange holdt med i organisasjonens budskap.

– Store mengder flyveblader byttet eier og mange interessante diskusjoner og samtaler ble ført. Det var overveldende mange som holdt med i vårt budskap etter at de raskt hadde skumlest flyvebladet på plass, mens andre hadde det travelt og ville lese det når de kom hjem. Et individ kom også løpende tilbake for å ta med et ekstra flyveblad til en bekjent.

I sentrum av Molde hadde også kristne sionister en stand med telt og trubadur. Ifølge aktivisten så var ikke deres flyveblader så veldig populære.

– Nei, det var litt artig å se at det var langt flere som tok imot flyvebader fra Motstandsbevegelsen.

Eneste negative tilbakemeldingen kom fra en pensjonist som var opprørt over at Den nordiske motstandsbevegelsen skulle sende alle hans venner fra Eritrea og Somalia ut av landet.

Da den offentlige aksjonen var utført gikk ferden tilbake til bilene. På veien dit ble det delt ut flyveblader og satt opp klistremerker. Samtlige biler på parkeringsplassen fikk også flyveblader under vindusviskeren.

Se flere bilder nedenfor:

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
3 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Tom
Tom
3 år siden

Kjempebra rede 4!

Rogaland
Rogaland
3 år siden

Kult! :))
Stå på!

Johan G
Johan G
3 år siden

Bra jobbet!