Hjem Nasjonal kamp Nasjonalsosialistisk aksjonshelg!

Nasjonalsosialistisk aksjonshelg!

MOTSTANDSBEVEGELSEN Den nordiske motstandsbevegelsen gir forræderpolitikerne svar på tiltale og arrangerer en nasjonalsosialistisk aksjonshelg – hvor også DU er invitert til å delta!

Det var folkeforræderne i kommunistpartiet Rødt som nylig gikk ut med at de førstkommende lørdag ville arrangere en landsomfattende «antirasistisk aksjonsdag». Dette som en reaksjon på blant annet Motstandsbevegelsens vekst og aktivitet. Så og si samtlige øvrige partier har hengt seg på, og vil nå delta i det folkefiendtlige arrangementet.

Samtidig med at nyheten ble omtalt her på Frihetskamp kunne sjef for Den nordiske motstandsbevegelsen i Norge, Haakon Forwald, meddele at Motstandsbevegelsen ikke ville la det folkefiendtlige arrangementet stå uimotsagt.

– I tradisjonen tro skal jo fødselsdagen til Adolf Hitler markeres på fredag, men med tanke på forræderpolitikernes aksjonsdag så tenker vi i Motstandsbevegelsen å kontre med å arrangere en «Nasjonalsosialistisk aksjonshelg», uttalte Forwald til Frihetskamp.

Nasjonalsosialistisk aksjonshelg

Motstandsbevegelsen og Frihetskamp vil oppfordre samtlige som ønsker til å delta, og vil herved gi følgende direktiv for helgen:

Startskuddet for aksjonshelgen er fredag den 20. april og for Motstandsbevegelsens del vil fokus for denne dagen være Adolf Hitlers fødselsdag. For lørdag og søndag vil fokus være nasjonalsosialismen og Motstandsbevegelsens politikk.

Vær aktiv og vær kreativ! Eksempler på aksjoner kan være alt i fra å sette opp plakater til å dele ut flyveblader. Aktivisme utført av ikke-medlemmer som fremmer budskap som kun er f.eks. nasjonalistisk eller innvandringskritisk vil også aksepteres og publiseres her på Frihetskamp. En artikkel som oppsummerer helgen vil bli publisert her på Frihetskamp mandag 23. april.

Bidrag (bilder og tekst) kan sendes til [email protected]!

Propaganda:

Plakater til den 20. april:

Plakater til lørdag og søndag:

Mer propaganda finnes tilgjengelig HER.