Hjem Nyheter National Justice: Lekket dokument fra Shell Oil oppmuntrer til anti-hvit diskriminering

National Justice: Lekket dokument fra Shell Oil oppmuntrer til anti-hvit diskriminering

NATIONAL JUSTICE I denne artikkelen publisert på National Justice opplyser Eric Striker om Shell Oil sin uetiske og anti-hvite politikk. 

Den kapitalistiske omfavnelsen av eksplisitt anti-hvit politikk akselererer i Shell Oil, som også er en prominent sponsor av Nikole Hannah-Jones «1619-prosjekt».

1619 prosjektet er en anti-hvit propagandakampanjene som forsøker å omskrive USAs historie ved å sette afroamerikanere i dets sentrum. Prosjektets åpenbare anti-hvite natur er så absurd at det til og med har møtt motstand i etablerte medier.

Det å være passiv sponsor av anti-hvite prosjekter er imidlertid ikke lenger tilstrekkelig for selskapet Shell Oil. En intern e-post lekket til «National Justice» fra selskapets president Gretchen Watkins, med tittelen «The Shell US Racial Diversity, Equity, And Inclusion Plan», åpner med et «Black Lives Matter» påvirket narrativ rundt dødsfallene til George Floyd, Breonna Taylor og Ahmaud Arbery, og som ikke har noen rot i virkeligheten.

Ifølge Shell-planen skal alle ansatte hos selskapet være forpliktet til å fullføre et såkalt «hvitt privilegium og anti-rasistisk intervensjon program» innen 2021. Det multinasjonale selskapet har også varslet om at det vil holde en dag dedikert til «mangfold og inkludering» som vil fokusere på «sosial rettferd», et initiativ for å få økte donasjoner fra en rekke venstreorienterte grupper, og en forsyningskjedepolitikk som rasemessig privilegerer ikke-hvite leverandører.

Det mest ekstreme av disse nye initiativ vil ha å gjøre med «performance metrics». Det å gjøre en innsats i å ansette færre hvite mennesker uavhengig av fortjeneste vil nå være en del av ledelsens «Key Performance Indicator» (KPI) score. Ifølge en kilde med kjennskap til Shells interne kultur så blir ansatte straffet eller belønnet basert på KPI-rangering. Denne politikken stimulerer dermed økonomisk den rasemessige ekskluderingen av hvite.

Dokumentet gjør det klart at det ikke er frivillig å delta i denne aktivismen mot egen rase og samvittighet. Å tvinge hvite arbeidere til å utholde rasediskriminering på jobben har blitt allestedsnærværende i det amerikanske livet, selv i bransjer som ikke er kjent for å være politiske, som eksempelvis oljeindustrien.

Royal Dutch Shell, morsselskapet til Shell Oil, mottar nærmere en milliard dollar i føderale kontrakter hvert år. Teknisk sett er Shells handlinger en grov overtredelse av President Trumps «executive order on Combating Race and Sex Stereotyping». Selskapene som kontraherer med den føderale regjeringen har imidlertid trosset ordren og avvist den som en tom og meningsløs valgstrategi for å sanke stemmer.

Les også:
Soros legger 220 millioner dollar i anti-hvit virksomhet i USA
Kredittkortselskapet Discover hjelper restauranter – om de eies av svarte
Instagram publiserer ny fiendtlighet mot hvite mennesker
AVSLØRING: Jødiske PayPal bedriver systematisk rasisme mot hvite mennesker
FILM: Anti-skandinavisk reklamefilm slår tilbake på SAS
FILM: Hvorfor raseblanding blir presset på hvite kvinner
Ann Coulter: «Jøder er drivende i hatet mot hvite»
FILM: Et opprør mot vår eksistens