Hjem Nyheter National Party på Irland formelt registrert

National Party på Irland formelt registrert

0

NASJONALISME Det irske National Party ble grunnlagt i 2016, men har nylig blitt offisielt registrert. Interessen for det nasjonalistiske partiet virker stor.

Justin Barrett er leder for irske National Party.
Justin Barrett er leder for irske National Party.

– Hvis mangfold er vår styrke, hvor mye mangfold trengs? Hvor er bristepunktet? Venstresiden har ingen svar, for det finnes intet bristepunkt, sier Séan O Linnéain i en kampanjefilm for det irske nasjonalistiske partiet An Páirtí Náisiúnta, eller National Party som det heter på engelsk.

Partiet ble grunnlagt i 2016, men det er først nå i april som det offisielt er registrert som et parti som stiller til valg.

An Páirtí Náisiúnta har som slagord «Fremover og til høyre!» (Ar dheis ar aghaidh!). Grunnverdiene til partiet er at de anser at irlenderne har rett til å eksistere som nasjon og i sitt hjemland.

Hovedfiender til partiet er ifølge deres egne ord de kriminelle finansinstitusjonene som har forslavet fremtidens generasjoner irske menn og kvinner med gjeld som bare vokser, og det korrupte og umoralske etablissementet som påtvinger en strøm av innvandring fra den tredje verden som med sin erstatningsmigrasjon vil innebære etnisk rensning av irlenderne.

Hver nasjon må selv velge om de skal stå imot flodbølgen av nasjonal oppløsning som nå skyller bort mange folk, bygder og tradisjoner. Vil Irland leve eller dø, bestå eller forsvinne? Dette spørsmålet vil bli besvart i vår generasjon. Så lenge det finnes et Irland å forsvare, elske og forene må kampen fortsette.

– Mangfold er et annet ord for våpen i form av masseinnvandring som har blitt prøvd og testet og vist seg ikke fungere, og aldri slutter vel, sier Crístin Ní Mhaoldhomhnaigh.

Partiets leder Justin Barrett sier at etablissementet og den globalistiske forræderregjeringen på Irland forakter irlendere:

– Daglig sier de til oss hvor mye bedre landet er jo færre irlendere det finnes.

To uker etter National Partys siste kampanjefilm ble lansert har den nesten 135 000 visninger på Youtube, hvilket er en indikator på at en hel del internettvandte interesserer seg for partiets eksistens og offisielle registrering.

https://youtu.be/j2Sh1omwv0U

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg