Hjem Nyheter Europa NATO øker våpenutplasseringen i Europa og forbereder til kyberkrig mot Russland

NATO øker våpenutplasseringen i Europa og forbereder til kyberkrig mot Russland

1

KRIGSHISSING NATO har gjenopplivet taktikker fra den kalde krigen og økt antallet utplasserte soldater i Europa, nær den russiske grensen. I de baltiske landene forbereder NATO seg til kyberkrig mot Russland.

Foto: AFP / Jonathan Nackstrand

Det er visesekretæren til det russiske nasjonale sikkerhetsrådet, Mikhail Popov, som i en uttalelse til media beskriver NATOs økte utplassering av soldater og våpen nær Russlands grenser i Europa.

NATO Response Force (NRF), har økt fra 25 000 soldater til 40 000 soldater i løpet av de siste to årene, og opp til tusen taktiske tropper har blitt utplassert i de baltiske landene, nær Russland. I følge Popov er dette en gjenoppretting av den kalde krig-taktikken med transatlantisk troppeutplassering.

– Den kalde krigen-era systemet med transatlantisk utplassering av tropper har blitt gjenopplivet og brukes til å utplassere koalisjonstropper ved Russlands grenser, sa Popov.

I de baltiske landene Latvia og Estland skal NATO også åpne strategiske kommunikasjonssentre som skal «deaktivere nettverk av kritisk infrastruktur til en potensiell fiende – først og fremst, Russland» som et ledd i en fremtidig kyberkrig mot Russland, rapporterer RT.

NATOs rakettskjold i Europa, opprinnelig utplassert for å motvirke trusler fra Iran, er nok et eksempel på økt NATO-aktivitet i nærheten av Russlands grenser, i følge Popov.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
1 Comment
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Reodor
Reodor
3 år siden

Rothschild dynastiets private hær/NATO forbereder nok en ny krig. Hvite mennesker som velger å kjempe for disse syke banksterne dolker sitt eget folk i ryggen. Get woke!