Hjem Historie Dagens historiske «Nazidrepte» jøder holder fremdeles «holocaust»-forelesninger på Yad Vashem

«Nazidrepte» jøder holder fremdeles «holocaust»-forelesninger på Yad Vashem

5

«HOLOCAUST»-BLØFFEN Eric Striker rapporterer at «holocaust»-museet Yad Vashem i Jerusalem hevder at jøder som skal ha blitt drept av nasjonalsosialistene i virkeligheten lever og holder «holocaust»-forelesninger.

Yad Vashem. Foto: USAs forsvarsdepartement.

Israels «holocaust»-museum Yad Vashem i Jerusalem anses i allmennhet å være den fremste autoriteten på «holocaust», dets historie og bevaringen av dets minne.

Organisasjonen hevder at den har millioner av dokumenter og vitnesbyrd som beviser at 6 millioner jøder ble drept under andre verdenskrig.

Millioner av navn på jødiske individer som påstås å ha blitt drept hylles i museets «navnesal», og som allmennheten kan søke i med museets «holocaustofferdatabase». Et vanlig svar til revisjonister som stiller spørsmål om dette er å si «hvor tok de veien da?»

Ifølge Yad Vashems hjemmeside:

Yad Vashem, med sine samarbeidspartnere, har samlet og lagret navn og biografiske opplysninger på millioner av ofre for den systematiske antijødiske forfølgelsen under holocaust (shoah). Nær fire millioner åtte hundre tusen av de seks millioner jøder som ble drept av nazistene og deres medforbrytere hylles her. Denne databasen inneholder informasjon vedrørende holocaustofre: De som ble drept og noen hvis skjebne fremdeles må fastsettes.

Navnene på over en million ofre er fremdeles ukjente – og tiden holder på å renne ut. Det er vårt kollektive moralske ansvar å holde ut i våre anstrengelser etter å finne navnene på dem og gjenopprette deres identiteter.

Etter et lite og tilfeldig søk i Yad Vashems arkiv, kan National Justice rapportere at etter å ha gjort et søk på cirka 15 berømte «holocaustoverlevere», listes fem uttrykkelig som drept, i noen tilfeller flere ganger.

Dette er bare toppen av isfjellet. Mange «holocaustoverlevere» heter slikt som Joe, Fred og Henry – formodentlig ikke de navnene de fikk ved fødselen. Mange av kvinnene har bare endret sine navn ved giftemål. Andre har byttet navn, spesielt de som har flyttet til Israel eller USA etter krigen.

Likevel, med alt dette i tankene, er undersøkningsresultatene sjokkerende.

Dario Gabbai

Dario Gabbai, som døde i mars 2020, ble berømt for å ha påstått å ha tilhørt Sonderkommando som hjalp til med å gasse ihjel jøder i Auschwitz. Han ble avslørt som bedrager i 2012 av  Dean Irebodd.

Gabbai, som ble født i Thessaloniki i Hellas år 1922, listes opp i Yad Vashems arkiv som «drept» i Auschwitz, tre ganger.

Benjamin Lesser

Benjamin Lesser er grunnlegger av Zachors holocaustminnestiftelse. Lesser påstår å ha overlevd Auschwitz, Buchenwald og Dachau, og turnerer for tiden i USA og forteller «holocaust»-historier. Han har vært en fremtredende figur i media.

Ifølge hans biografi ble han født i 1928 i Krakow, Polen.

I «holocaustofferarkivet» listes han også opp som «drept i Holocaust». Kilden som angis i databasen er vitnesbyrdet fra en annen velkjent «overlever» som heter Rachel Verderber, som selv finnes i offerarkivet!

Josef Salomonovic/Salomonowicz

Josef Salomonivic/Salomonowicz (polsk stavemåte) er en annen «holocaust»-personlighet i media. Han sier at han ble sendt til Auschwitz. Ifølge hans vitnesbyrd drepte nazistene alle barn han kjente, utenom ham. Senere drepte nazistsoldater faren hans ved å injisere fenol i hjertet hans, deretter hånet og skremte de den da seks år gamle Josef med injiseringssprøyten.

I sin biografi skriver han at han ble født i 1938 og bodde i Łódź-ghettoen i Polen. Han er også listet opp som «antatt drept» – to ganger. Det finnes flere ytterligere poster for en Josef Salomonowicz i Łódź-ghettoen født på omtrent samme tid, som også kan være ham.

Hvilken kilde angis? En folketelling av jøder som bodde i Łódź som ble overlevert til Yad Vashem av en gruppe kalt «Israelsk organisasjon for tidligere bosatte i Łódź.»

Margit Buchhalter Feldman

Margit Feldman (født Buchhalter), enda en «holocaustoverlever» som er berømt nok til å hylles ved navn av New Jerseys borgermester Phil Murphy, døde ifølge en reportasje av NBC News i forrige måned på grunn av koronaviruset.

Buchhalter hevdet hele sitt liv at hun lyktes med å overleve Auschwitz og Bergen-Belsen kun ved å lyve for nazistene om alderen sin (18 i stedet for 15). Foreldrene hennes var Joseph og Theresa Buchhalter.

Hun ble født i Ungarn og bodde der under andre verdenskrig. Skjebnen hennes listes opp som «drept»; kilden er en «liste over drepte jøder fra Yizkor-bøker».

Yitzhak Arad/Izak Rudnicki

Izak Rudnicki, født i Polen i 1926, er en «holocausthistoriker» og «overlever» som byttet navn til Arad etter å ha flyttet til Israel.

Selv om han har jobbet som sjef for Yad Vashem i 21 år (1972–1993) listes Arad/Rudnicki opp i arkivet som drept i «holocaust». Enda en gang brukes en vilkårlig liste over jøder fra ghettoen som bevis.

Historieforfalsking

Av dette lille utvalget av berømte jøder å dømme, er dette bare toppen av isfjellet.

Bortsett fra uærligheten i å hevde at hver eneste jøde i en fortegnelse over innsatte eller en folketelling i en ghetto ble skutt eller gasset ihjel (i visse tilfeller gjentatte ganger) ser Yad Vashem ikke ut til å ha noen spesiell hast med å fjerne navnet på sin egen tidligere sjef fra sin fortegnelse over ofre.

Ifølge museet døde 6 millioner jøder, 4,8 millioner listes opp i denne databasen, og 2 millioner av dem hylles i dets minnesal. Hvor mange jøder har besøkt stedet og sett sitt eget navn blant de døde?

Den mest følelsekalde siden av denne bløffen er at det finnes jøder som søker i dette arkivet etter slektninger bare for å oppdage at de ble drept, når de i virkeligheten fremdeles kan være i live.

Men det faktum at jøder som har viet livene sine til «holocaust»-aktivisme og «utdanning» ikke har brydd seg om å få sine egne navn fjernet fra denne formentlig hellige liste over folkemordsofre tyder på at flere mennesker kan være med på dette bedrageriet enn de menneskene som driver Yad Vashem.

Artikkelen opprinnelig publisert på National Justice.

Les også:
Krematorium bekrefter: «Holocaust»-matematikken går ikke opp!
Eksisterte det gasskamre i tyske konsentrasjonsleirer?
Raul Hilberg – «Verdens fremste ekspert på holocaust»
FILM: «Holocaust»-vitnemålene du aldri fikk høre
«Holocaust» er en bløff
«Holocaust»

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
5 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
2 år siden

Jødene har en utrolig overlevelsesevne, og mange har angivelig blitt gasset flere ganger men mirakuløst overlevd. Hitler nevnte også denne egenskapen i Mein Kampf. Vi vanlige goyim må bare beundre denne jødiske seigheten, som sikkert skriver seg fra det faktum at de er «a special people», og utvalgt blant nasjonene(NB: Ironi, for de som ikke tar det).

Sidsel
Sidsel
2 år siden

Og så var det dette magiske tallet, da. 6 millioner. Polens tall 2.7 mill kan forklare at de er så mange idag.

H.L
H.L
2 år siden

For jødene FØLES det som drap å bli sendt til en arbeidsleir.

Heimdal
2 år siden

Når løgnen er stor nok, blir det en sannhet

N.S
N.S
2 år siden

«It was all real in my mind»

https://www.bitchute.com/video/H1LJVRZT9zAn/