Hjem Nyheter Norden NAZISJOKK: Hakekors på Liseberg!

NAZISJOKK: Hakekors på Liseberg!

5

SVERIGE Liseberg har plassert et hakekors fullt synlig for alle barn som besøker fornøyelsesparken. Hvorfor er fortsatt uklart.

I juli ble det i svensk media rapportert om et nytt «demokratiproblem» med barn og ungdom som «heilet» til kameraet på karuseller i Liseberg. Politiet lovte å ta i bruk hardhanskene mot barna og besøkende skulle arresteres og kastes ut ved den minste mistanke.

Nordisk Radio var dog først med nyheten da de allerede i juni fortalte i programmet Mer enn ord om hvordan politiet reiser til Liseberg for å arrestere folk som mistenkes å ha gjort den forbudt hilsenen.

Nå har Nordisk Radio kommet med en ny avsløring. Det er gjennom et innsenderbilde til programmet NR Bohuslän som de nå kan avsløre at Liseberg har et hakekors fullt synlig i fornøyelsesparken. En person fra Kungälv som var der med sin familie har sendt inn bildet, men det var hans sønn som oppdaget symbolet.

– Jeg ble forferdet og dypt krenket da jeg så symbolet, sier faren til Nordfront.

– Forferdet ettersom det ikke var bedre plassert og mer synlig.

Faren oppgir at han tross alt liker tiltaket og at han følger Lisebergs utvikling.

– Fortsetter Liseberg slik så får de kanskje snart tilbake tilliten etter at de meningsregistrerte besøkere i sommer, sier faren.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
5 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Marius
Marius
2 år siden

Hahahah!

Det verste er at dette kunne vært en reel nyhetssak i (((Sverige)))

Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
2 år siden

Reiser du til land med buddhistiske templer ser du swastikaen godt synlig, som religiøst symbol. Men her i landet opprøres og forferdes folk over dette vakre og meget gamle symbolet, bare fordi det assosieres med den FÆLE NAZISMEN. Oy vey!

Espen
Espen
2 år siden

Its a clown world

Steinar
Steinar
2 år siden

Skulle det være et sekund der de ikke føler seg trigget og krenket, så leter de intensivt etter noe å gråte ut om. Herregud for en verden det har blitt.

Kim Larsen
Kim Larsen
2 år siden

Hehe de er kule de der gamle hjula 🙂

Hadde lett hatt den på pynt i min egen hage