Hjem Nyheter Norge – Nazister har ikke krav på ytringsfrihet

– Nazister har ikke krav på ytringsfrihet

7

ABSURDISTAN Den rabiate venstre-mannen Tomas Ibsen Göransson tar til orde for å kriminalisere Motstandsbevegelsen. Nazister har ikke krav på ytringsfrihet, mener den totalitære politikeren.

Det er i et leserinnlegg publisert i Aftenposten, at den rabiate venstrepolitikeren Tomas Ibsen Göransson utbasunerer sine totalitære og sinnssyke synspunkter. Göransson presenterer seg selv misvisende som «historiker», men unnlater så klart å nevne at han er en aktiv politiker i Venstre.

Göransson ser til Sverige for inspirasjon, da han tar til orde for et eventuelt forbud av Den nordiske motstandsbevegelsen. Ifølge Göransson så er et forbud et «realistisk alternativ» for stanse organisasjonen.

– Å forby nazisme er å ta trusselen de utgjør på alvor, skriver han – naturligvis uten å presisere hva slags form for trussel det er han refererer til.

Alle mennesker må være frie til å bestemme hvem de ønsker å være, skriver Göransson ironisk nok på sin profilside på venstre.no.

Den stormannsgale politikeren vil dog ikke stanse med Motstandsbevegelsen, men mener at også nasjonalsosialismen burde forbys. Som begrunnelse kommer han med en absurd og smått ironisk referanse til Grunnloven og at Motstandsbevegelsen «forskjellsbehandler» folk.

– Nazismen er uforenlig med et demokratisk og åpent samfunn. Grunnlovens paragraf 98 sier ordrett at alle er like for loven og at intet menneske må utsettes for usaklig eller uforholdsmessig forskjellsbehandling.

Den gale historikeren mener videre at å «krenke norske verdier» burde kriminaliseres, og at alt som ikke er «forenlig med moderne et demokrati» burde forbys. Avslutningsvis understreker han at ytringsfriheten ikke gjelder for de som «ikke respekterer demokratiske spilleregler».

– Nazismen representerer verdier som er uforenlige med et moderne demokrati. Ytringsfriheten omfatter ikke nazister, ettersom de ikke respekterer demokratiske spilleregler, konkluderer den despotiske historikeren med.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
7 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Arni
Arni
3 år siden

Slike som denne «rabiate venstre-mannen» Tomas Ibsen Göransson kan være en nyttig idiot for Motstandsbevegelsen – hvis den svarer og uttrykker seg på en klok måte. (Nyttig idiot bl.a. i form av svært verdifull gratisreklame.) Dersom enkelte fortsetter med å prioritere vrøvelet om å «rehabilitere» A.H. og direkte eller indirekte setter likhetstegn mellom A.H. og nasjonalsosialisme – som er helt feil både faktisk og taktisk – ja, da vil forbudet og kriminaliseringen av Motstandsbevegelsen komme. Med full forståelese i det meste av befolkningen. Det alle må forstå er at ZOG er grenseløs brutal. Den kjører fram gallionsfigurer og lakeier som… Les mer »

Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
3 år siden

SHUT IT DOWN! Slik tenker jødene og deres spyttslikkende støttespillere, slik som denne rettenkende, hjernevirusinfiserte SJW’eren, og slik tenker mange, dessverre. De liker ikke at noen er imot multikultur, LHBTP, åpne grenser for lav-IQ invadører, eller deres lovpriste demokrati og menneskerettigheter. Ytringsfrihet vil de gjerne ha, så lenge du ikke er imot moderniteten, som er ensbetydende med den hvite nordiske rases undergang. Vi må stå standhaftig opp mot disse ryggesløse opportunistene, som opptrer som nyttige idioter for samfunnsødeleggende krefter de selv ikke ser eller forstår.

torskmednugatti
torskmednugatti
3 år siden

Bare enda en nerd som aldri har stått opp for noe som helst og som plutselig «vil stå opp for noe» for og få oppmerksomhet og føle seg spesiell. Stakkars guttunge. Fikk ikke nok pupp av mamma og var aldri spesielt populær blant jentene i klassen.

Hva er da vel ikke bedre enn og gjøre seg til en billiganti-nazist ?

Håper han får det bedre med seg selv.

Tragisk :/

LoL

Johan G
Johan G
3 år siden

De er frekke nok til å kalle seg forsvarere av demokratiet, mens det de egentlig vil innføre er et diktatur, hvor deres egne meningsmotstandere påsettes munnkurv og sendes i Gulag! De er frekke nok til å svartmale nasjonalsosialismen og tilegne den meninger den ikke har, samtidig som deres eget tankegods, både historisk og i nåtid, har vært et tidobbelt monster enn hva de selv har påstått nasjonalsosialismen for å være! De er frekke nok til å snakke om forskjellsbehandling, når faktum er at deres tankegods har ført nordmenn bakerst i køen …i sitt eget land! Og ikke minst taler de… Les mer »

Arjuna
3 år siden

«Moderne demokrati? Som prosessen rundt bombingen av Libya, en avgjørelse fattet på mobiltelefon, og som Venstre støttet? Hvor alle demokratiske institusjoner i Libya med vitende og vilje ble utslettet og man slapp fri noe av de mest anti-demokratiske krefter man har opplevd i moderne tid?

Arjuna
3 år siden

Fra Den nordiske motstandsbevegelsens «Vår vei – punkt 4»: «Vårt mål er å bygge en sterk stat med et sterkt og kompetent lederskap etter leder- og ansvarsprinsippet, som ser til hele folkets vel og bevarelse. Dette vil være et demokrati i ordets sanne bemerkelse, og folkets medbestemmelsesrett vil være omfattende […] Man kan således konstatere at det vi i dag kaller for grunnleggende demokratiske rettigheter vil være gjeldende i det nye Norden, til tross for at dagens politiske partier vil bli avskaffet. Som alternativ til dagens partier skulle enkeltindivider, foreninger og folkebevegelser ha mulighet til å føre frem viktige politiske… Les mer »

Arngard
Arngard
3 år siden

Det som virkelig forbauser meg med denne gruppe mennesker som har tredd inn i politikken er at dette er personer som er langt ifra intelligente. De er overhodet ikke intelligente! Det er lettpåvirkelige personer, kun styrt av følelser, som har gjennomgått kursing i politisk opptreden, som mottar direktiv og gjengir som en papegøye.