Hjem Artikler Nei til vaksinasjonspass for covid-19!

Nei til vaksinasjonspass for covid-19!

4

MOTSTANDSBEVEGELSEN Den nordiske motstandsbevegelsens standpunkt i saken presenteres av organisasjonens leder.

Den 1. desember ble vaksinasjonspass offisielt innført i Sverige – en virkelighet som i lang tid har vært gjeldende i mange andre land.

Tross dette og til tross for at private aktører allerede (gjennom ulovlig diskriminering?) tar det enda lengre enn det regjeringen har besluttet har vi det i Sverige fortsatt veldig fritt sammenliknet med stort sett alle andre i-land i verden.

I Australia er det kraftige tiltak innført mot uvaksinerte (og til viss del også mot vaksinerte) som innefatter alt fra at man må sjekke inn digitalt stor sett hvor man enn går noe sted til at man ikke får ha besøkere i sitt hjem annet enn i unntakstilfeller. I Helles ble det i går bestemt at alle uvaksinerte innbyggere over 60 år må betale 100 euro i bot i måneden. I vårt naboland Danmark har man tatt arbeiderrettigheter et par hundre år bakover i tiden ved a la alle bedrifter få lov til å si opp ansatte som ikke har vaksinert seg eller kontinuerlig viser frem negative testresultater.

Uansett hvor langt statene velger å ta sine vaksinasjonspass så er det feil vei å gå i dette tilfellet. Jeg deklarerte også allerede for en uke siden i podkasten Lederperspektiv at Den nordiske motstandsbevegelsen er motstandere til vaksinasjonspass og annen diskriminerende behandling av innbyggerne som ikke ønsker å ta noen vaksine mot covid-19 (hør på hele avsnittet her og utklippet om akkurat dette her). Dette var også en del av budskapet vi spredte til Gävles innbyggere under vår offentlige aksjon der på søndag.

Selvfølgelig står vi fast ved dette, men jeg tenkte å ytterligere ta for meg hele poteten ved å noe tydeligere forklare hvorfor og kommer da også inn på hvorfor spørsmålet ikke er så enkelt som enkelte synes å ha det til. Det er veldig svakt ideologisk å være imot noe bare for at dagens system er positive til det, og dessverre er det akkurat slik mange nasjonale og andre systemkritikere virker å resonere. Visst kan jeg ikke nekte for at det oftest er en god lakmustest av sakers allmenne tilstand og å således basere sine instinkter på det etablissementet mener er riktig – men nøyaktig motsatt da – overhode ikke trenger å være feil, men i et større og lengre perspektiv må selvfølgelig en bedre analyse av situasjonen gjøres og et mer overveid standpunkt tas.

For mange av de som skriker høyest mot regimets håndtering av korona er individets frihet det helligste av alt. Staten skal ikke ha rett til å bestemme over et individs kropp og aller helst faktisk ikke over et individ overhode. Dette er IKKE meningsytringer som deles av Den nordiske motstandsbevegelsen. Tvert imot mener vi at denne liberale giften er en av mange grunner til hvorfor samfunnet ser ut som det gjør i dag og at vår rase er døende.

Med dette sagt er vi nasjonalsosialister heller ikke forbudsforkjempere som kommunister og sosialdemokrater (et emne vi også snakket om i et tidligere avsnitt av Lederperspektiv), men verner faktisk virkelig om individets frihet. Vi vil derfor ikke per automatikk forby alt som er skadelig for individet; i stedet mener vi at i en sunn stat skal hver mann og kvinne kunne ta ansvar for seg selv i de aller fleste spørsmål.

Det finnes dog unntak, for enda viktigere enn dette individets frie vilje er rasens overlevelse, utvikling og frihet. Kollektivet, nasjonen og folket som helhet er når alt kommer til alt viktigere enn noe enkeltindivid.

I sammenhengen kan det også anmerkes at det finnes de som forsøker å trekke likhetstegn mellom Hitlers positive syn på vaksiner på 30-tallets Tyskland og dagens korona-vaksine og at det således skulle vare hykleri av oss nasjonalsosialister å stå som motstandere til dette i dag.

En milelang og totalt avgjørende forskjell foreligger dog avhengig av om vaksineutviklerne og legemiddelindustrien drives av profitt som de 100% gjør i dag, eller om de er kontrollert av en nasjonalsosialistisk stat og fullstendig jobber i folkets tjeneste, helt og holdent uten tanke på profitt.

Angående et virus som alvorlig hadde truet vårt folks overlevelse skulle også den nasjonalsosialistiske staten innføre restriksjoner og kanskje også til og med skulle insistere på vaksine. Hvis situasjonen hadde vært virkelig, virkelig alvorlig og det faktisk også hadde ført til ønsket effekt kanskje vi faktisk skulle innføre tvangsvaksinering. For å klargjøre og forenkle: sto vi overfor valget at hele vårt folk skulle dø eller at de skulle tvangsvaksiners hadde vi valgt sistnevnte.

Dette er dog i aller høyeste grad teoretisk fantasering. Hva som derimot er høyst virkelig her og nå i dag er at covid-19 ikke engang er i nærheten av å utgjøre en slik trussel mot vårt folk og som sagt finnes det heller ikke i dag noe nasjonalsosialistisk legemiddelforetak som opererer på grunnlag av etikk før profitt.

I situasjonen som da i stedet faktisk råder mener vi at det må være opp til hvert enkelt individ å avgjøre om de vil utsette seg for de risikoer som vaksinen innebærer eller heller ta de eventuelle konsekvensene av å bli rammet av covid-19. Alle må få lov til å ta dette valget uten å få represjoner eller diskriminering fra hverken staten eller private aktører. Den nordiske motstandsbevegelsen sier altså klart og tydelig nei til vaksinasjonspass for covid-19!

Da covid-19 i hvert fall ikke er spesielt farlig for de utenfor risikogrupper, da vaksinen ikke virker spesielt bra (ettersom at vaksinerte tross alt smittes) og da det dessuten har kjente (men sannsynligvis også enda ukjente) bivirkninger mener også Den nordiske motstandsbevegelsen at du bør være skeptisk til å vaksinere deg tross etablissementet represjon og hets.

I situasjonen vi nå befinner oss i angående dette mener jeg også at spørsmålet har blitt forandret til noe større og viktigere enn vaksine eller ikke vaksine. Nå handler det i stedet om at systemet vil at du skal handle på en bestemt måte (vaksinere deg) og hvis du går imot dette vil du bli straffet. Det handler videre også om å forsøke å så splid mellom forskjellige deler av folket, å forsøke å binde de som har tatt vaksinen til seg for å felles gå imot de uvaksinerte som skal straffes.

Selv om du allerede har vaksinert deg bør du stille deg spørsmålet fra dette ideologiske grunnlaget: mener du at det er rett at systemet skal kunne innføre hvilke tiltak som helst mot de som ikke gjør som de ønsker. Selv om du allerede har tatt valget og vaksinert deg, ønsker du virkelig å gi systemet makt til å kunne gjøre hva de vil og mot hvem de vil, bare for at de mener og handler annerledes enn den etablissement-etablerte normen og det systemet på forhånd har godkjent?

Hvis ikke bør du rent prinsipielt i alle tenkbare situasjoner ta side med de uvaksinerte og også grundig fundere på om du skal ta enda flere sprøyter mot korona i fremtiden.

Avslutningsvis til deg som nå er utsett for covid-passets restriksjoner. Ok, så du får ikke gå på restaurant, kino eller fotball lenger? Vis da at du kan lage mat og underholde deg selv. Får du ikke gå på gym eller reise utenlands? Tren hjemme og ta ferie i Sverige.

Det er deres tap og ikke ditt at du ikke lenger kan føde dem med dine penger. Til slutt bygger nemlig hele deres system på at du konsumerer. Det er de som trenger deg og ikke du som trenger dem. Ved at vi alle omfavner denne innstillingen kan vi beseire dem i deres eget spill og derfor bør også du som allerede har vaksinert deg boikotte alle som krever at du viser frem vaksinasjonspass.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
4 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Ragnar
Ragnar
9 måneder siden

Veldig kloke ord

trackback
9 måneder siden

[…] denne artikkelen redegjør organisasjonens leder enda tydeligere standpunktet om vaksinasjonspass for […]

trackback
7 måneder siden

[…] dag som vaksinepass ble innført i Sverige deklarerte vi gjennom en artikkel forfattet av meg at vi er motstandere til vaksinepass for Covid-19. Selv om det ikke er vår absolutte hovedsak, men mer en dagsaktuell politisk sak […]

trackback
7 måneder siden

[…] iallefall at jeg har uttalt meg tilrekkelig mye om korona, vaksiner og vaksinepass i podder, artikler og gjennom våre aksjoner allerede og jeg vet at flere andre er like lei av dette som meg. Jeg […]