Hjem Nyheter Globalt Neste James Bond kan bli en «hen»

Neste James Bond kan bli en «hen»

3

KULTURMARXISME I et intervju med podkasten «Girls on Film» avslørte Bondprodusenten Barbara Broccoli at neste James Bond kan bli en «hen».

Bondprodusenten Barbara Broccoli avslørte i et intervju med podkasten «Girls on Film» at neste James Bond ikke blir en kvinne, men kan tenkes å bli en såkalt ikke-binær som hverken identifiserer seg som mann eller kvinne.

– Vi lar det stå åpent. Vi trenger bare å finne den rette skuespillerinnen, sier Barbara Broccoli.

Daniel Craig avslutter sitt løp som den berømte agenten med «No Time To Die». Søket etter en erstatter for Craig vil ikke bli påbegynt før tidligst i 2022.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
3 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
mia
mia
11 måneder siden

Så forslaget om en svart James Bond er blitt forkastet?

Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
11 måneder siden

Hollywoodjødene gir seg ikke, og vil prakke på oss negre, halvnegre, kvinner og «ikke-binære» i roller som alltid har vært tiltenkt og forbeholdt hvite menn. Slik skal også populærkulturen «diversifiseres», slik at massene lettere svelger det implisitte budskapet; at nasjon, rase og familie ikke betyr noe. Og at «diskriminerte» grupper må behandles med særlig finfølelse pga den hvite manns «skyldkompleks».

Tom Hauge
Tom Hauge
11 måneder siden

Tviler sterkt på at det kommer til å skje. Den Italienske Broccoli familien har alltid värt veldig trofast mot Ian Flemings karakter og deres far Albert R.Broocolis visjon for serien. De har også alltid håndtert PK media ved å fortelle dem det de vil höre eller gi svar som kan tolkes på flere måter. Husker det var utrolig mange rykter för siste film om at James Bond skulle erstattes av en svart kvinne. Dette skjedde ikke. Tvert imot. I filmen er det er en svart kvinne som har fått kode nr 007 etter at James Bond har sluttet i MI6,… Les mer »