Hjem Nyheter Europa Nesten 20 000 jenter i klørne på rasefremmede prostitusjonsnettverk

Nesten 20 000 jenter i klørne på rasefremmede prostitusjonsnettverk

6

STORBRITANNIA Nesten 19 000 jenter skal ha havnet i klørne på rasefremmede prostitusjonsnettverk det siste året.

Rasefremmede overgripere, dømt etter operasjon Sanctuary. Foto: Politiet i Northumbria/PA.

Ifølge en rapport basert på offisiell statistikk har rundt 18 700 britiske jenter og kvinner det siste året havnet i forskjellige prostitusjonsnettverk. Det er en økning på omtrent 3 300 personer sammenliknet med fem år tilbake. Ifølge ideelle krefter som jobber mot nettverkene er sifrene mye høyere.

I fjor innrømmet Storbritannias daværende innenriksminister Sajid Javid at gjerningsmennene hovedsakelig er menn med pakistansk opprinnelse. Han lovte da en utredning av de etniske og kulturelle aspektene av seksualforbrytelsevirksomheten for å bedre kunne forebygge. Enn så lenge har ingen slik rapport blitt publisert.

Metoden som de rasefremmede gjerningsmennene bruker er blant annet å dope ned ofrene for deretter å få dem til å tie om overgrepene ettersom de selv har begått kriminelle handlinger. De kan også bli sammen med jenter og tvinge dem til å ha sex med andre menn. I enkelte tilfeller lokkes ofrene inn i strukturen med narkotika, alkohol, penger og bilturer.

Jenter som har blitt tvunget inn i nettverkene har beskrevet hvordan de ble tvunget til shariabryllup og ble kalt «white trash» og liknende av overgriperne.

Områdene hvor omfattende prostitusjonsnettverk har blitt avslørt er blant annet Rotherham, Huddersfield og Rochdale.

Politiet har mottatt omfattende kritikk for at de ikke har tatt kriminaliteten på tilstrekkelig alvor. De har til og med ved flere tilfeller fokusert på å arrestere de utsatte jentene for besittelse av narkotika og fylleri samt bedt dem om å forlate sin destruktive omgangskrets – samtidig som de har unnlatt å arrestere og tiltale gjerningsmennene.

Etter at fenomenet har eksplodert i media har politiet rundt omkring i Storbritannia endret innstilling og flere nettverk i landet har blitt tiltalt og dømt. Dog så mener Sammy Woodhouse, et av Rotherham-ofrene og nå profilert aktivist, at den nye retorikken er «pisspreik» og at prostitusjonsnettverkvirksomheten fortsetter i uforminsket styrke.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
6 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
JudasGarSviker
JudasGarSviker
3 år siden

Disse hører hjemme i en massegrav…

Kim Larsen
Kim Larsen
Svar til  JudasGarSviker
3 år siden

Helt enig!

Kim Larsen
Kim Larsen
3 år siden

Helt horribelt at disse nettverkene får forsette uten at politimakten gjør alt de kan for og få slutt på det.

Samtlige burde interneres og repatrieres!!!

Heimdal
Heimdal
3 år siden

Samtidig blir britiske patrioter og nasjonelle fengslet for «hate-speech» når de informerer folket om dette, enten i form av poster på Judgebook (straffebok) eller offentlige ytringer i gatene.
Kilde: Sjekk ut Jayda Fransen og hennes britisk nasjonale aktivisme mot overgrep og andre saker, som abortmotstand, mm. Hun har blitt kastet i fengsel og nektet retten til å bo i sitt eget hus(!) pga ukorrekte uttalelser og aktivisme. Hennes nettside er http://www.jaydafransen.online

Kritiker
Kritiker
3 år siden

Jeg legger merke til at dere alltid skriver «rasefremmede», nærmest som om dette er dømt til å skje hvis forskjellige raser bor side om side? Men problemet her er islam.

Vi opplever aldri at kinesere og filippinere gjør slikt i Europa, f.eks..

Hanne
Hanne
3 år siden

Dette er rett og slett for jævlig!