Hjem Nyheter Netanyahu forsnakket seg – innrømmet at Israel har atomvåpen

Netanyahu forsnakket seg – innrømmet at Israel har atomvåpen

5

UTENRIKS Israels statsminister Benjamin Netanyahu klarte ved en feiltagelse på søndag å innrømme at Israel er en atomvåpenmakt.

https://www.youtube.com/watch?v=J0L6WKPx2_M&feature=emb_title

Det var under søndagens kabinettmøte at Israels statsminister Benjamin Netanyahu forsnakket seg og anerkjente Israel som en atommakt.

Han leste opp kommentarer på hebraisk om en avtale med Hellas og Kypros, da han tilfeldigvis snublet over ordene og kalte Israel for en kjernevåpenmakt. Han rettet raskt feilen sin med et sjenerøst smil og tok en liten pause før han fortsatte med kommentarene.

– Meningen med dette prosjektet er at vi gjør Israel til en «atommakt» , sa Netanyahu før han raskt korrigerte seg for å si «energimakt» i stedet.

Det anses som en offisiell hemmelighet at Israel har atomvåpen, men det har aldri blitt bekreftet av den jødiske staten selv.

Det er anslått at Israel har mellom 75 og 400 atomvåpen.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
5 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Mimir
Mimir
2 år siden

Milorgs øverste leder Jens Christian Hauge solgte jo tungtvannet til Israel i sin tid. Garantert en frimurer.

Steinar
Steinar
2 år siden

Istedet for å hele tiden la seg lure av sionistene og deres anklager om at den ene og den andre skulle ha masseødeleggelsesvåpen og være en trussel i verden, så burde man vel heller strengt talt se til dem selv, og da Israel. Der vil man nok finne masseødeleggelsesvåpen og ikke minst så det jo de som uten tvil er istand til å anvende slikt uten å nøle. Israel og USA er jo faen med historiens største krigshissere.

Morten
Morten
2 år siden

Israel har masseødeleggelsesvåpen, da er det vel på tide USA går til krig mot dem? Eller det går kanskje ikke den veien… USA er jo underlagt dem.

Morten
Morten
2 år siden

Israels secret weapon – documentary: https://youtu.be/v5kb3KK3T7U
Og det for noen år siden.

Jarl
Jarl
2 år siden

Krigshisserene Israel og USA er nok to land som fokus burde rettes mot om man tenker masseødeleggelsesvåpen. Og det ikke bare i eget land, men spredd utover i verden.