Hjem Nyheter Netanyahu må ta avstand fra sin sønn

Netanyahu må ta avstand fra sin sønn

1

ISRAEL Samtidig som Benjamin Netanyahu har tatt tilbake makten over den sionistiske okkupasjonsstaten pågår det en stor korrupsjonsrettergang mot ham. På mandag ble Netanyahu tvunget til å innlede dagen med å ta avstand fra sin sønns uttalelse.

Yair (t.v.) og Benjamin Netanyahu (t.h.).
Foto: kmu.gov.uaCC BY 4.0 / U.S. Embassy JerusalemCC BY 2.

På mandag fortsatte rettssaken mot Israels nye statsminister Benjamin Netanyahu, som blant annet er tiltalt for korrupsjon. Dagen ble innledet med at Netanyahus advokat tok avstand fra statsministerens sønn Yair Netanyahu, skriver Dagens Nyheter (DN). Yair skal nylig ha uttrykt at påtalemyndigheten som driver saken mot faren «forsøkte å ta makten i landet og burde henrettes for landsforræderi», skriver Nordfront.

Det er ikke først gangen Netanyahu tvinges til å ta avstand fra sønnens radikale utspill. Også kona Sara Netanyahu har for vane å rote det til for statsministeren. Hun har fått flere raserianfall på tv og har blitt dømt for misbruk av statlige midler samt for å ha tvunget til seg «tjenester» og gaver fra mannens rike velgjørere.

Rettssaken mot Netanyahu omfatter tre tiltalepunkter: Et om gaver til familien Netanyahu til en verdi tilsvarende tre millioner kroner; det andre handler om et oppgjør mellom Netanyahu og sjefen for Israels største avis om positiv rapportering mot at Netanyahu begrenset distribusjonen av en gratisavis finansiert av hans sponsorer; det tredje handler om at Netanyahu skal ha godkjent et statlig innkjøp av en telekombedrift mot at den som dro nytte av handelen presenterte Netanyahu med familie positivt på sin nettside.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
1 Comment
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
proverbs 26:11
proverbs 26:11
1 måned siden

Makt korrumperer, og absolutt makt korrumperer absolutt. Jøder har historisk lang erfaring med penger og finanser, og behersker korrupsjon i særlig grad, kfr den siste Bankman-fried kryptosvindelen. Mange goyim er også korrupte, noe de har lært av jødene. I det hele tatt er politikere overalt korrupte i større eller mindre grad; de lar seg kjøpe for penger, posisjoner, innflytelse, sex and what have you, når anledningen byr seg. Skal vi stole på dem? Absolutt ikke!