Hjem Nyheter Netanyahu vil døpe jødisk bosetting på Golanhøydene etter Trump

Netanyahu vil døpe jødisk bosetting på Golanhøydene etter Trump

4

UTENRIKS Israel kommer til å døpe en bosetting på Golanhøydene etter sionistvennen Donald Trump.

Israelsk bosetting på Golanhøydene.
Israelsk bosetting på Golanhøydene. Foto: AFP / Menahem Kahana

Israels statsminister Benjamin Netanyahu har annonsert at han kommer til å døpe en jødisk bosetting på Golanhøydene etter Donald Trump, som i strid med internasjonal lov har «anerkjent» det Israel-okkuperte syriske området som israelsk.

– For å hylle president Trump, som anerkjente Israels suverenitet over Golan, kommer vi snart til å døpe en bosetting på Golanhøydene etter ham, skrev Netanyahu på Twitter tirsdag.

Israel okkuperte det syriske området i 1967 og annekterte det i 1981 i et trekk som ikke ble anerkjent av det internasjonale samfunnet. Rundt 40 000 mennesker bor i dag i området, hvorav omtrent halvparten er jødiske bosettere.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
4 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
3 år siden

Det blir i så fall til evig skam for Trump, men det er slik jødene vil ha det. Deres shabbos goyim skal prises og huskes, som jødevenner. De som har stått opp mot jødene historisk skal fjernes fra erindringen. Vi andre sier, med frimodighet; den som er jødenes venn er min motstander, og Satans avkom.

Arno
Arno
Svar til  Proverbs 26:11
3 år siden

Godt sagt!

Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
Svar til  Arno
3 år siden

Takk for det. Som eksempel på jødenes forakt for oss goyim kan vi se hva en av deres store «lærde» uttalte: Ovadia Yosef Quotes. Goyim were born only to serve us. In Israel, death has no dominion over them With gentiles, it will be like any person – they need to die, but [God] will give them longevity. It is forbidden to be merciful to them.

Arno
Arno
Svar til  Proverbs 26:11
3 år siden

Det finnes massevis av sitat lik den følgende fra de som har Satan som sin åndelige far (og gud):
«Die deutsche Rasse muss vernichtet werden. Darüber besteht gar kein Zweifel.»
The Jew Isak Sallbey, 11.02.1922 in DER TÜRMER.

Minner bare om det: Etnisk norske tilhører denne rasen som de mener må utryddes – noe de for øvrig er i ferd med å lykkes med hvis det forsetter slik det har gjort med aksellererende hastighet de siste hundre årene..