Hjem Nyheter Netflix hetser hvite i ny serie

Netflix hetser hvite i ny serie

KULTURMARXISME Streamingtjenesten Netflix hetser mot hvite mennesker i deres nye serie «Dear white people».

dearwhitepeople

I en ny serie produsert av Netflix, som kommer til våren, blir hvite fremstilt som dumme mennesker uten sosiale antenner som trenger å bli «lært opp» av afroamerikanerne om hvordan ikke å være rasistiske.

Traileren til den nye serien ble sluppet på nettstedet YouTube på onsdag, men ikke blitt særlig godt mottatt. Folket er lei av kulturmarxistisk anti-hvit propaganda og det kommer tydelig frem i den svært negative responsen. I skrivende stund har bare 4 000 likt traileren, mens hele 87 000 har mislikt den.

Netflix har, til tross for desperate forsøk som å slette negative kommentarer, ikke klart å forhindre stormen av sinte mennesker som truer med å boikotte Netflix på grunn av deres anti-hvite agenda.

Responsen er ikke ulik den MTV mottak da de i fjor da la ut en anti-hvit video. MTV ble senere tvunget til å ta ned videoen etter press på sosiale medier. Det meldes nå om en  storm av sinte tilbakemeldinger på streamingstjenestens Twitter-profil og om masseoppsigelser av abonnenter.

Frihetskamp oppfordrer alle våre lesere som innehar Netflix-abonnement om å si opp dette i protest, eventuelt også å ta kontakt med deres kundeservice og fortelle dem hva du synes om deres anti-hvite propaganda.

Se traileren nedenfor: