Hjem Nyheter Netflix hetser hvite igjen

Netflix hetser hvite igjen

KULTURMARXISME Streamingtjenesten Netflix fortsetter med sin hets av hvite mennesker. Denne gangen i form av en propagandafilm der utroskap og raseblanding hylles mens hvite menn fremstilles som kjedelige og patetiske.

Filmen, som er fullspekket med seksuelle referanser, er ment å være en parodi på et såkalt åpent (seksuelt) forhold. Den skamløse propagandafilmen ser ut til å følge samme oppskrift som en rekke andre anti-hvite reklamefilmer der man gjennom humor forsøker å håne hvite menn samtidig som minoriteter løftes frem som attraktive og spennende. Frihetskamp har tidligere lenket til en film der den anti-hvite agendaen i reklamefilmer analyseres i detalj.

Den anti-hvite propagandaen har dog ikke falt i smak hos de som har sett filmen på YouTube. I skrivende stund har en overveldende majoritet gitt filmen «tommel ned» og kommentarfeltet er fylt til randen med kommentarer som angriper det anti-hvite budskapet og (((de))) som tjener på det.

Dette er ikke første gangen streamingtjenesten produserer åpenbar anti-hvit propaganda. I fjor lanserte Netflix TV-serien «Dear white people» som mottok en storm av negative kommentarer og nedstemminger på YouTube, samt løfter fra kunder om å boikotte selskapet på grunn av deres anti-hvite agenda.

Frihetskamp oppfordrer selvsagt alle våre lesere som innehar Netflix-abonnement til å si opp dette i protest, eventuelt også å ta kontakt med deres kundeservice og fortelle dem hva du synes om deres anti-hvite propaganda.