Hjem Nyheter Globalt Netflix normaliserer pedofili – OPPDATERT

Netflix normaliserer pedofili – OPPDATERT

9

PEDOFILI Omtalt serie på Netflix seksualiserer barn og normaliserer pedofili.

Netflix har flere ganger tidligere mottatt massiv kritikk for å ha har promotert anti-hvit propaganda og kulturmarxisme på sin plattform.

Denne gangen har streamingtjenesten lagt ut en fransk-produsert serie som seksualiserer barn. Serien «Cuties» er regissert av Maïmouna Doucouré og produsert av Bien ou Bien Productions, som eies av «Zangro».

OPPDATERT:  Zangros fulle navn er jøden Sylvain de Zangroniz. Han bruker ikke sitt opprinnelige navn i pressen, men det er å finne på Clermont-filmfest, side 196.

I en filmomtale av Variety, hvor Zangroniz intervjues, beskrives filmen følgende:

«Cuties» handler om en hyper-seksualisering av pre-tenåringer. Den følger en 11 år gammel jente av senegalesisk opprinnelse, som bor i et av Paris ‘fattigste nabolag, som er oppvokst i en from tradisjon, men blir med en gruppe unge dansere som håper å «twerke» seg frem til stjernestatus».

Serien Cuties seksualiserer barn.

En kritiker som kontaktet Netflix kundetjeneste stilte spørsmål om hvordan en slik serie som seksualiserer barn kunne bli godkjent, samt hvem som godkjente den. På videre spørsmål om Netflix støtter pedofili, hvorpå kritikeren forteller at et simpelt ja eller nei er godt nok, velger Netflix å svare følgende:

«Vi kan virkelig ikke svare på det, men mens vi tror på kreativ frihet, respekterer vi på Netflix alle religioner og deres kulturer, tradisjoner og verdier».

Les også:
Netflix hetser hvite igjen
Netflix hetser hvite i ny serie
Kulturmarxisme

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
9 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Steinar
Steinar
2 år siden

Fy faen for en ekkel verden vi lever i. Boikott Netflix!

Geir O
Geir O
2 år siden

Sykt, bare sykt.

Gjallarhorn
Gjallarhorn
2 år siden

Ikke noe mer Netflix her. Helt utrolig. De jævla kulturmarxistene kaster maska mer og mer.

Roy Vey
Roy Vey
2 år siden

At seksualisering av barn og normalisering av pedofili var kulturmarxistenes/homolobbyens agenda, det fnyste folk av før, når vi forsøkte å advare dem.

Espen
Espen
2 år siden

«Vi kan ikke svare på det…» Vel, med det svarte de jo klart og tydelig, på samme tid som de forsøker å bortforklare seg.

Ove fra østkanten
Ove fra østkanten
2 år siden

Sykt

Heimdal
2 år siden

Det var en mann og en nasjon som forsøkte å stoppe alt dette for 75 år siden…konsekvensene av at de tapte ser man så tydelig idag. Det var ondskapen som vant krigen og driver agendaene som har fått utfolde seg.

Kim Larsen
Kim Larsen
2 år siden

Så forbanna sykt

Asbjoern Nielsen
Asbjoern Nielsen
2 år siden

Noget som ikke bør overraske nogen længere: Zangros rigtige navn er Zangroniz. https://www.nordfront.dk/netflix-normaliserer-paedofili/