Hjem Nyheter Globalt Netflix normaliserer pedofili – OPPDATERT

Netflix normaliserer pedofili – OPPDATERT

PEDOFILI Omtalt serie på Netflix seksualiserer barn og normaliserer pedofili.

Netflix har flere ganger tidligere mottatt massiv kritikk for å ha har promotert anti-hvit propaganda og kulturmarxisme på sin plattform.

Denne gangen har streamingtjenesten lagt ut en fransk-produsert serie som seksualiserer barn. Serien «Cuties» er regissert av Maïmouna Doucouré og produsert av Bien ou Bien Productions, som eies av «Zangro».

OPPDATERT:  Zangros fulle navn er jøden Sylvain de Zangroniz. Han bruker ikke sitt opprinnelige navn i pressen, men det er å finne på Clermont-filmfest, side 196.

I en filmomtale av Variety, hvor Zangroniz intervjues, beskrives filmen følgende:

«Cuties» handler om en hyper-seksualisering av pre-tenåringer. Den følger en 11 år gammel jente av senegalesisk opprinnelse, som bor i et av Paris ‘fattigste nabolag, som er oppvokst i en from tradisjon, men blir med en gruppe unge dansere som håper å «twerke» seg frem til stjernestatus».

Serien Cuties seksualiserer barn.

En kritiker som kontaktet Netflix kundetjeneste stilte spørsmål om hvordan en slik serie som seksualiserer barn kunne bli godkjent, samt hvem som godkjente den. På videre spørsmål om Netflix støtter pedofili, hvorpå kritikeren forteller at et simpelt ja eller nei er godt nok, velger Netflix å svare følgende:

«Vi kan virkelig ikke svare på det, men mens vi tror på kreativ frihet, respekterer vi på Netflix alle religioner og deres kulturer, tradisjoner og verdier».

Les også:
Netflix hetser hvite igjen
Netflix hetser hvite i ny serie
Kulturmarxisme